jowitajb 28.01.2011 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Na Wielickiej, w tym samym budynku w którym jest salon z oknami Jezierski można kupić ten kamień. Przy kształtach prostokątnych nie ma dopłaty ani za cięcie ani za podklejanie. Na Wielickiej znalazłam: http://www.max-kam.krakow.pl/index.html - o ten Ci chodzi? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 01.02.2011 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam Mam do odsprzedania 9rolek wełny Isovera SuperMaty gr.10cm, kilka 5cm i kilka 15cm jakby ktoś potrzebował do ocieplenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuniaa 01.02.2011 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Witam Zaczynamy przygode z budową obecnie czekamy na wydanie wz ( bagatela 6 m-cy )w zwiazku z powyższym potrzebuje na wczoraj sprawdzonego Geodety do przygotowania mapki do celów projektowych a dokładnie adaptacji projektu..geodeta ktory mial to zrobic w 3 tygodnie do dzis nie rokuje nadzei ( 3 m- ce to juz trwa ) a kazda rozmowa telefoniczna z nim to jakis MATRIX!! Błagam wiec POMOCY!!!!!!!!!! Bodowa w gminie czernichów( Niedaleko Alwerni ) Krzeszowice tez bierzemy pod uwage Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeti 01.02.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 kuniaa, wysłałem Ci wiadomość prywatną z namiarem na mojego geodetę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jeti 01.02.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Czy ktoś z Was, kto kupował okna w OknoPlus na Zapolskiej korzystał z usług ich ekipy montującej okna ? Ekipa podpisuje się MSK Service sp z o.o.Szukam opinii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
geopartner 02.02.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Ktoś kiedyś pytał o geologa. Ja korzystałem z tego: http://geolog.dl.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jan_ryba 07.02.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Czy ktoś z Was, kto kupował okna w OknoPlus na Zapolskiej korzystał z usług ich ekipy montującej okna ? Ekipa podpisuje się MSK Service sp z o.o. Szukam opinii. Jak kupowalem , jeszcze nie zamonotwali ale doradztwo OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BBernard 07.02.2011 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Moi drodzy, ile płaściliśie z 1m2 tynkowania? z robocizną i bez. Ile to jest tanio, średnio a ile drogo.Jeśli polecacie swoją ekipę, proszę o namiar. Dziękuję z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew74 07.02.2011 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Moi drodzy poszukuje solidnej i niedrogiej ekipy do tynków wewnętrznych. Okolice Zielonki/Michałowice. Dziękuję z góry za namiary. ps. I jeszcze jedno pytanko, ile płaściliśie z 1m2 tynkowania? 22zł gipsowe czy cementowo-wapienne obojętnie. Na gotowo z materiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
spyra3009 08.02.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 witam, czy wiecie gdzie mozna pozyczyc w miare dobrej cenie gietarke dekarską??????? potrzebuje pilnie zrobic obróbki blacharskie na dachu......z góry dzięki za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BBernard 08.02.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Jak kształtują sie teraz stawki za 1m2 wylweki (10+5)?pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew74 08.02.2011 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Jak kształtują sie teraz stawki za 1m2 wylweki (10+5)? pozdrawiam:) 37,20zł za m2 na gotowo, ale styropian 5cm + wylewka 6 - 7cm. Za każdy dodatkowy cm styropianu 1,6zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dom w kalateach 2 08.02.2011 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Z racji, że już niedługo rozpoczynamy budowę i właśnie dołączyliśmy do forum - chcielibyśmy powitać wszystkich forumowiczów. Jeżeli jeszcze ktoś buduje dom w kalateach 2 Archonu to zapraszam do kontaktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
punto 11.02.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Witam wszystkich, po kilku latach śledzenia forum i planowaniu budowy, marzenia w końcu stają się faktem Mamy już "rododendrona 3g" w stanie surowym - wkrótce zamkniętym od marca ruszamy dalej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Princesa 11.02.2011 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Bardzo pilnie potrzebuję kogoś od zrobienia drogi tymczasowej na budowę.Trzeba wykopać trochę ziemi i drogę utwardzić.Wycena jaką dostaliśmy mało nas nie zabiła - 30 tys. za 100 metrów bieżących drogi.To ma być tylko na czas budowy, nie wywalę na to worka pieniędzy. Za rok czy dwa gmina tam będzie kopać kanalizację ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubus2011 13.02.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Witam forumowiczów, Na wiosnę mamy zamiar rozpocząć budowę naszych 4-kątów. Tereny, małopolska - Alwernia. Poszukujemy ekipy, która podejmie się wykonania od prac naziemnych po SSO. Z ogromnym zainteresowaniem będę czekał na Wasze rekomendacje i propozycje. Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan r 13.02.2011 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Witam,mam do sprzedania 200szt. stempli dł.2.80,kantówki 150szt. dł.3-5m,pustaki szalunkowe techbud 100szt .Odbiór Bronowice Wielkie.Kontakt email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka8 13.02.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 Witam poszukuje drzwi zewnętrznych z atestem antywłamaniowym....Może ktoś posiada i może polecić ....z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BBernard 14.02.2011 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2011 Mam pytanie do tych którzy wynajęli jednego wykonawcę do wszystkich instalacji (woda, kanalizacja, gaz) do około 200metrowego domu. Ile zaplaciliście za wszystko (czyli robocizna, rury, kaloryfery,podłogówka, piec, kominek z płaszczem,...wszystko wszystko)? Bardzo proszę o odpowiedz przez wiadomość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slvk 17.02.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2011 Mam pytanie do tych którzy wynajęli jednego wykonawcę do wszystkich instalacji (woda, kanalizacja, gaz) do około 200metrowego domu. Ile zaplaciliście za wszystko (czyli robocizna, rury, kaloryfery,podłogówka, piec, kominek z płaszczem,...wszystko wszystko)? Bardzo proszę o odpowiedz przez wiadomość. Witam, jeszcze nie wynająłem wykonawcy, ale oferty które zebrałem (bez kominka) kształtowały się w granicach 40 -60 tys. Były to wyceny wstępne jeszcze przed negocjacjami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts