mdbuli 10.03.2011 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witam wszystkich czy może mi ktos przesłac namiary skąd braliscie okna i drzwi lub link do podobnego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 10.03.2011 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witam ! Szukam materiałów w dobrej cenie, czy ktoś ostatnio kupował i ew. gdzie:- porotherm/thermopor 30, 25, 11.5- bloczki fundamentowe- cement, wapno- piasek, żwir- stal- deski 32mm, stemple- beton B20 Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi, pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 10.03.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witam, Szukam jakiejś rozsądnej ekipy do wykonania elewacji, podbitki, parapetów... Południe KRK. Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.03.2011 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Jakiej firmy solary planujesz? Nie obawiasz się przegrzania instalacji solarnej latem? Pzdr Firmy jeszcze nie wiemy ale na pewno rurowe .Czemu mają się przegrzewać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 10.03.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Witam ! Szukam materiałów w dobrej cenie, czy ktoś ostatnio kupował i ew. gdzie: - porotherm/thermopor 30, 25, 11.5 - bloczki fundamentowe - cement, wapno - piasek, żwir - stal - deski 32mm, stemple - beton B20 Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi, pozdrawiam ! Super deski mają u Jędryska w Pcimiu prawie bez sęków ,szybka dostawa nawet w ten sam dzień .Beton mogę polecić z Zawiłej z Cemexu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jowitajb 10.03.2011 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Nie wiecie gdzie w Krk można kupić gres Nowej Gali? ( a raczej pooglądać więcej niż po jednej płytce jak w Wójciku na Makuszyńskiego) ? W BOMAR-2 na Conrada widziałam większą wystawkę z gresów szkliwionych, ale nie wiem czy mają zrobione z nich ekspozycje. Natomiast gres techniczny z Nowej Gali impregnowany jest w dobrej cenie na promocji w Hoffie na Kosocickiej - 24 zł/m2. Spróbuj się też przejść na Zakopiańskiej po tych salonach z płytkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
saska5 10.03.2011 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Marca 2011 Przyjmę ziemię - Wielka Wieś (ta przy trasie na Olkusz) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
korekk 11.03.2011 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Super deski mają u Jędryska w Pcimiu prawie bez sęków ,szybka dostawa nawet w ten sam dzień .Beton mogę polecić z Zawiłej z Cemexu . Dzięki, już ich namierzyłem, pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 11.03.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Dzięki, już ich namierzyłem, pozdrawiam ! O stal i pustaki oraz styrodur na fundamenty p.Mariusz 606893691 jest to przedstawiciel składu budowlanego z Kapelanki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 11.03.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 O stal i pustaki oraz styrodur na fundamenty p.Mariusz 606893691 jest to przedstawiciel składu budowlanego z Kapelanki . Potwierdzam, na stal i Porotherm dostalem najlepsza cene z okolicy. Styrodur prawdopodobnie rowniez tam kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMa1719505844 11.03.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Nie wiecie gdzie w Krk można kupić gres Nowej Gali? ( a raczej pooglądać więcej niż po jednej płytce jak w Wójciku na Makuszyńskiego) ? Nową Galę mieli na pewno w Max Flizie na Zakopiańskiej. Tylko zapytaj o nią sprzedawców, bo z tego, co pamiętam płytki były na jednym z przesuwnych ekspozytorów i możesz mieć problem ze znalezieniem...w każdym razie ja za pierwszym razem dostałam oczopląsu w tym sklepie i wyszłam przekonana, że nie zrobię łazienek itd bo płytek do wyboru jest za dużo:-) Zresztą w tym sklepie jedyną metodą jest namierzenie sensownie wyglądającego sprzedawcy i bieganie z nim.... pozdr K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mumin74 11.03.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 dom w kaletach 2: Ja musiałem przełożyć gaz na działce, gdyż istniejąca instalacja nie pozwalała mi na wybudowanie domu i też pewnie czekałbym parę miesiecy w gazowni gdyby nie fakt, że zarówno projekt, jak i wykonastwo przekładki przygotowała i przeprowadziła prywatna firma jednego z Panów zatrudnionych w gazowni w dziale potwierdzania i zatwierdzania projektów instalacji - Więc idąć tym tropem, wskakuj w koszulę i podjedź do Nowej Huty do Enionu, wejdź do nich tam do góry i poszukaj pokoju, w którym siedzą Panowie, do któych Twoje dokumenty dotrą do zatwierdzenia.. i nie proś o zatwierdzenie tylko może o wykonanie prac, które mają być zatwierdzone, może oni mają jakąś firmę, może ktoś z ich znajomych ma i wtedy masz szanse na przyspieszenie... U mnie ze standartowego miesiąca dwóch zrobiło się 10 dni + 4 na wykonanie... Oczywiście sprawdź czy nie przepłacisz.... Tyle mogę pomóc z doświadczenia - i trzymam kciuki... Przy okazji poszukuję także kogoś/firmy, która mogła by usunąć mi z działki jedno przeszkadzające strasznie drzewo i posiadała jednocześnie rozdrabniacz do drewna aby przemielić gałęzie i konary - Stoi mi taki orzech na środku wjazdu a tu drogę trzeba przygotować. Gruz nadal aktualny. Pozdrawiam Jeżeli to drzewo nadal aktualne to proszę zadzwonić pod nr 509 667 809, u mnie akurat od poniedziałku robia (Bibice) to by to wycieli bez większego problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mumin74 11.03.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Witam ! Szukam materiałów w dobrej cenie, czy ktoś ostatnio kupował i ew. gdzie: - porotherm/thermopor 30, 25, 11.5 - bloczki fundamentowe - cement, wapno - piasek, żwir - stal - deski 32mm, stemple - beton B20 Z góry dziękuję za wszystkie podpowiedzi, pozdrawiam ! W której części Krakowa budujesz. Ja przeszedłem przez to zeszłym roku i najlepsze ceny na porotermy zrobił mi Budmet. Mają składy w Michałowicach i koło Tesco przy Kapelance. Jeżeli chodzi o stal to Górhut z ul. Makuszyńskiego w Nowej Hucie tylko transport trzeba dopłacić. Trzeba skalkulować transport, bo mi się bardziej opłaciło stal brać z Zielonek z składu do transport był w cenie stali. Jeżeli chodzi o piasek to woził mi gość w miarę tanio tel 509 667 809. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mumin74 11.03.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Witam wszystkich czy może mi ktos przesłac namiary skąd braliscie okna i drzwi lub link do podobnego tematu. Jakie okna PCV ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMa1719505844 11.03.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Witam wszystkich czy może mi ktos przesłac namiary skąd braliscie okna i drzwi lub link do podobnego tematu. Z mojej strony - okna Superdrew - warto pojechać do nich do Olkusza, bo to niedaleko od Krakowa, a mają spory salon. W Krakowie ich i kilku innych firm przestawiciel jest na ul. Gdyńskiej - to taka mała uliczka przy Opolskiej - zjazd do Hotelu Express i na stację Neste - przedstawieciel całkiem ok, w każdym razie zrobił nam ofertę kilku firm i sprawiał wrażenie zorientowanego w temacie. Drzwi zewnętrzne - Dierre (Zakopiańska a potem Węgrzce , bo ci ostatni montowali) Drzwi wewnętrzne - Porta. Z wszystkich wyborów jestem, jak dotąd zadowolona (wprowadziliśmy się kilka miesięcy temu) pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mumin74 11.03.2011 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Witam. Czy może mi ktoś polecić sprawdzonego inspektora nadzoru inwestorskiego? Praca polegała by na uczestniczeniu w odbiorach cząstkowych oraz konsultacjach technicznych. Inwestycja to budowa domku jednorodzinnego na północy Krakowa. Mogę polecić bardzo dobrego gościa, jeżeli dalej jesteś zainteresowany to napisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 13.03.2011 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Gdzie polecacie kupić stal? Kraków lub okolice Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
steniu 13.03.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Basia_KRK w składzie BUDIP z dowozem na miejsce:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pan r 13.03.2011 18:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 Mam do sprzedania 200szt. stempli dł.2.80,kantówki 150szt. dł.3-5m,pustaki szalunkowe techbud 100szt .Odbiór Bronowice Wielkie. Ewentualny kontakt przez email [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dom w kalateach 2 14.03.2011 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 Witam. Kupię blaszak (garaż blaszany) lub coś podobnego co spełni funkcję magazynu i przechowalni na budowę. Z chęcią kupiłbym również sławojkę na budowę. Północ Krakowa - Więcławice gm. Michałowice. Proszę o oferty na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts