Basia_KRK 09.06.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Mamy do odsprzedania 350 stempli budowlanych - długość: 2,3 - 3,0 m.Kraków Południe - Podgórze: Góra Borkowska / ul. ZakopiańskaTransport we własnym zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 09.06.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2011 Dzięki za info. Udało mi się zaparkować na tym małym parkingu dla Klientów - wjazd od Klimeckiego No to mają parking, fajnie - byłem przed 8 na Śląskiej i tam z miejscami parkingowymi dramat. Papiery wzięli, spisali - zobaczymy teraz czy i o co się przyczepią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dom w kalateach 2 11.06.2011 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2011 Witam. Ponieważ wysypała mi się ekipa do robienia więźby dachowej , a czas goni (właściwie to mieliśmy zaczynać konstrukcję dachu za tydzień) - w związku z tym bardzo proszę o namiary na solidnych wykonawców więźby dachowej z okolic Krakowa - budowa w miejscowości Więcławice Stare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Entera 12.06.2011 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2011 WitamBardzo proszę o namiary na dobre biuro projektowe okolice Chrzanów,Oświęcim.Dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMa1719505844 13.06.2011 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 Witam. Ponieważ wysypała mi się ekipa do robienia więźby dachowej , a czas goni (właściwie to mieliśmy zaczynać konstrukcję dachu za tydzień) - w związku z tym bardzo proszę o namiary na solidnych wykonawców więźby dachowej z okolic Krakowa - budowa w miejscowości Więcławice Stare. Spróbuj porozmawiać z panem Staszkiem Karpierzem z firmy staszki.pl - oni budują SSO, ale ponoć specjalizują się w dachach. U nas dach zrobili porządnie. pozdrawiam K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 13.06.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2011 muszę kupić zbiornik na szambo, macie jakieś namiary na producentów w Małopolsce ? prosze też o namiary na tynkarzy, mamy jednego 13zł/m cem-wap bez materiału, co myślicie o tej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 14.06.2011 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 prosze też o namiary na tynkarzy, mamy jednego 13zł/m cem-wap bez materiału, co myślicie o tej cenie? My ostatnio dostaliśmy ofertę 25zł/m2 cem-wap bez materiału.... Ale zdecydowaliśmy się na ekipę w cenie 20zł/m2 cem-wap bez materiału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hecata 14.06.2011 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Szukam drewna na szalunki w okolicach Liszek.Znacie dobre i tanie miejsce? Może być także odkupione od kogoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 14.06.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 Szukam drewna na szalunki w okolicach Liszek.Znacie dobre i tanie miejsce? Może być także odkupione od kogoś. My mamy do odsprzedania - ale południe Krakowa. Zakupiliśmy 15m3, ale część jest pocięta, reszta to długie dechy o grubości 31-32mm. Do sprzedania ok. 8-9m3 pełnowartościowych jeżeli chodzi o długość - był użyty płyn do szalunków, więc dechy są OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 14.06.2011 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2011 mam do sprzedania za symboliczną kwotę,nowe:-150szt wkrętów farmerskich czarnych-ok 80szt Porotherma Weinerbergera 30-tki-kilka rynien Galeco grafitowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agrafka8 15.06.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2011 Kiziorowo...u mnie tynki cem-wap...równiutko...najlepsza ekipa na budowie...czyściutko...z umową.... bez nałogów...cena szok... kontakt wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robulencjo 16.06.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2011 Szukam ekipy do płyty cennej. Miałem jedną ale mnie wystawili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 17.06.2011 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Szukam ekipy do płyty cennej. Miałem jedną ale mnie wystawili. Bo może źle szukasz, zacznij od wykonawców od płyty dennej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dom w kalateach 2 17.06.2011 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2011 Za 3 tygodnie będę miał do sprzedania 75 Stempli o długości 2,7-3,0m. Cena 4,50/szt. Odbiór osobisty w miejscowości Więcławice Stare gm. Michałowice. Kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BL75 18.06.2011 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Szukam drewna na szalunki w okolicach Liszek.Znacie dobre i tanie miejsce? Może być także odkupione od kogoś. Kryspinów. Stemple - 120 szt, deski szalunkowe (32mm) - około 3 kubików. Transport we własnym zakresie. Wstępnie ma to już ktoś kupić, ale jak nie potwierdzi do niedzieli wieczór to drewno będzie do odebrania od poniedziałku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robeck 18.06.2011 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Witam. Planuje rozpoczecie budowy na wiosne przyszłego roku, jednak firmę budującą trzeba szukać juz teraz Czy możecie z czystym sumieniem polecić firmy wykonawcze do wykonania SSZ?? Chodzi mi o firmy uczciwe, rzetelne i wykunujące budowę zgodnie ze sztuką, wiadomo najlepiej jak bybyła jeszcze tania Oczywiście firma ( okipa) musi mieć kompetencje poparte wykonanymi budowami które mozna będzie zobaczyć. Okolice w których będę sie budował to Zakrzów między Niepołomicami a Wieliczką, Wszelkie informacje proszę na priv. Pozdrawiam i dziękuje. Jeśli szukacie firmy do budowy domu to z czystym sumieniem mogę polecic firmę która pochodzi z gór właściciel ma na imię robert są solidni i znają sie na budowie kontakt do nich 503 588 804 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz69 18.06.2011 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2011 Witam wszystkich. Dziś właśnie Panowie z Enionu zrobili mi skrzynkę na działce gdzie będzie "faza" Chciałem aby podciągnęli mi kabel z skrzynki w ogrodzeniu do domu, i nie byłoby problemu ale zaśpiewali sobie 2200 ;/ a to tylko 35 m kabla a rowy już były wykopane. Więc postanowiłem samemu to zrobić.. a pieczątkę się załatwi Tylko teraz mam pytanie.. co z bednarką ?? Podczas lania ławy nie zrobiłem...myślałem ze może podłącze bednarkę do prętów zbrojeniowych które wychodzą z fundamentów, ale nie wiem czy to będzie bezpieczne i czy można tak robić, czy to coś da. A może po prostu położyć bednarkę w wykopanym rowie, ale ile metrów, i jaka szeroka i gruba ta bednarka ma być. no i gdzie w Krakowie kupić to ustrojstwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robeck 19.06.2011 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Witam. Planuje rozpoczecie budowy na wiosne przyszłego roku, jednak firmę budującą trzeba szukać juz teraz Czy możecie z czystym sumieniem polecić firmy wykonawcze do wykonania SSZ?? Chodzi mi o firmy uczciwe, rzetelne i wykunujące budowę zgodnie ze sztuką, wiadomo najlepiej jak bybyła jeszcze tania Oczywiście firma ( okipa) musi mieć kompetencje poparte wykonanymi budowami które mozna będzie zobaczyć. Okolice w których będę sie budował to Zakrzów między Niepołomicami a Wieliczką, Wszelkie informacje proszę na priv. Pozdrawiam i dziękuje. podaję numer telefonu do firmy z gór ja byłem z nich bardzo zadowolony 503 588 804 robert pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robeck 19.06.2011 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 Czesc Czytam Was ale teraz już będe pisać. Za jakiś miesiąc rozpoczynamy budowe więc najwyższa pora kupować materiały. Bardzo proszę Pana który wcześniej pisał o przedstawicielu z Budmetu z Michałowic o namiary, czy to ten sam Pan który jest na stronie internetowej. Gdzie kupywaliście deski szalunkowe, (północ Krakowa) i inne materiały budowlane na fundamenty gdzie było najtaniej. jesli chce pan deski szalunkowe to mam do sprzedania jestesmy firmą budowlaną z gór i posiadamy takie deski w cenie 550 zł m3 z transportem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robeck 19.06.2011 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2011 jesli chce pan deski szalunkowe to mam do sprzedania jestesmy firmą budowlaną z gór i posiadamy takie deski w cenie 550 zł m3 z transportem pozdrawiam tel.511 088 577 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts