rybak211 04.07.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Powoli trzeba sie rozgladac za materialami na dach. Mam nastepujace pytania:1. Gdzie kupowaliscie drewno na wiezbe dachowa? Jaka aktualnie cena?2. Gdzie kupowaliscie dachowki? W naszym przypadku bedzie to prawdpodobnie cementowa BRAAS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz69 04.07.2012 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Witam. Orientujecie się może czy w Małopolsce (głownie Kraków i okolice) sa składy oferujące dachówkę Nelskampa? Bedę wdzięczny za wszelkie informacje na Privie masz info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oz69 04.07.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Powoli trzeba sie rozgladac za materialami na dach. Mam nastepujace pytania: 1. Gdzie kupowaliscie drewno na wiezbe dachowa? Jaka aktualnie cena? 2. Gdzie kupowaliscie dachowki? W naszym przypadku bedzie to prawdpodobnie cementowa BRAAS. masz info na provie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek_301 04.07.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 Witam, mam do sprzedania ok. 120 szt stempli budowalnych, długość ~2,9 m, raz używane. Stemple do odbioru w Krakowie w pobliżu węzła Sidzina A4.pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalowice 05.07.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Cześć,Nieoczekiwanie gmina rozpoczęła budowe/remont drogi koło mojej działki, udało mi się uzyskać zgodę na wkopanie rury do odprowadzenia wody opadowej na drugą stronę drogi. Już byłem szczęśliwy gdyby nie cena jaką zaoferowano mi w Luskarze.. Czy ktoś z Was ma może jakiś namiar gdzie można jeszcze takich rur wzmocnionych PCV albo stalowych poszukać ... potrzebuje nie większą niż o średnicy 30cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_szymen_ 05.07.2012 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Witam.Poszukuję pustaków na ścianki działowe tj 11.5 cm. Może ktoś posiada około 20m2 w okolicy kocmyrzowa? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b99 06.07.2012 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Witam, 1) mozecie polecic tartak skad braliscie wieźbę?, 2) to samo - dachówka Creaton domino antracyt? 3) stal, na razie byłem w luskarze, metalkomie, a wygrywa skład z pcimia 4) rolety zewn - byłem w Orbicie i Rolmaxie. Jeżeli macie dobre/złe doswiadczenia dajcie pls znać, 5) jakas porzadna firmę do dgp (i wiadomo niedroga 6) stolarke (komplet, okna i drzwi zenw i wewn), również dachowe 7) dzieki za wczesniejsze namiary na betony i składy, dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aoczka 07.07.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Witam, 1) mozecie polecic tartak skad braliscie wieźbę?, 2) to samo - dachówka Creaton domino antracyt? 3) stal, na razie byłem w luskarze, metalkomie, a wygrywa skład z pcimia 4) rolety zewn - byłem w Orbicie i Rolmaxie. Jeżeli macie dobre/złe doswiadczenia dajcie pls znać, 5) jakas porzadna firmę do dgp (i wiadomo niedroga 6) stolarke (komplet, okna i drzwi zenw i wewn), również dachowe 7) dzieki za wczesniejsze namiary na betony i składy, dzieki wielkie 1) Więźba - tartak Jania z Mszany Górnej - dach robił mi jego przyjaciel, ale z tego co się orientowałem cenowo z transportem na północ od Krakowa wychodziło i tak taniej niż "u Nas" 2) firma Premium z Olkusza, z polecenia dostałem kontakt do p. Łukasza Kaczmarczyka i cenę na Creatona Harmonie Neu ostatecznie dał mi zdecydowanie taniej niż u krakowskich dystrybutorów, nawet od (zwykle drogiego) Attica, który miał to akurat na magazynie i sprzedawał po baaardzo konkurencyjnych cenach Resztę brałem różnie, więc cieżko coś polecić. Rolety mam Aluplasta i na ich profilach także okna trzyszybowe z Ekoplastu - ocenić będę mógł jak pomieszkam, ale gdyby nie masakrycznie drogie drzwi tarasowe otwierane na zewnątrz, to zdecydowanie brałbym Vetrex, choć ich dystrybutor z Niepołomic mało rozgarnięty.... A drzwi zamawiam teraz i będzie to pewnie wejściowy Cal a w środku Dre... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusiad 07.07.2012 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 witam ponownieproszę pomóżcie bo już mi mózg paruje...czyje okna polecacie!!!!!!!!!????????????muszę w przyszłym tyg zamówić bo wszędzie mówią że trzeba ok 4-6 tyg czekać a ja już elektryka mam umówionego i tynkarza, a wcześniej muszę mieć okna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 08.07.2012 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 WitamJaki system kominowy polecacie??? Schiedla, Leiera, IBF,,, Proszę o pomoc w tej sprawie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aoczka 09.07.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Witam Jaki system kominowy polecacie??? Schiedla, Leiera, IBF,,, Proszę o pomoc w tej sprawie? Ja ładowałem Schiedla i nie da się ukryć, że jest bardzo porządny, ale np. w przypadku komina spalinowego do pieca kondensacyjnego hydraulik, który naturalnie później pojawił się na budowie, stwierdził że niepotrzebnie przepłaciłem, bo sam by mi komin odpowiednio przygotował. Jeśli masz już fachowca od CO, to warto przegadać z nim najpierw ten temat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata.W 09.07.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2012 Szukam kogoś do zrobienia tarasu z drewna egzotycznego. Możecie kogoś polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farewell 10.07.2012 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Witam, Jestem na etapie budowania partetu. czy moglbym prosić o informacje odnosnie: 1. Gdzie kupić więźbę dachową? Co polecacie? jaki tani tartak albo skład z dobrym drewnem? 2. Jaka blachodachówkę kupic? I gdzie? 3. Kontakt do dobrego elektryka. 4. Kontakt do dobrego instalatora WOD-KAN, CO. 5. Kontakt do dobrego instalatora od Gazu. Bede wdzeiczny za wszelkie informacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilczus 10.07.2012 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Witam, Jestem na etapie budowania partetu. czy moglbym prosić o informacje odnosnie: 1. Gdzie kupić więźbę dachową? Co polecacie? jaki tani tartak albo skład z dobrym drewnem? 2. Jaka blachodachówkę kupic? I gdzie? 3. Kontakt do dobrego elektryka. 4. Kontakt do dobrego instalatora WOD-KAN, CO. 5. Kontakt do dobrego instalatora od Gazu. Bede wdzeiczny za wszelkie informacje. Pozdrawiam ad. 4 - Mirek Kica - 604 99 31 81 - robił nam i znajomym . My jeszcze nie używamy ,ale znajomi już dwa lata użytkują i wszystko ok . Robił nam też podłogówkę w niektóych pomieszczeniach . ja potrzebuję ekipy od wylania schodów zewnętrznych i jakąś ekipę od ocieplenia i położenia regipsów na poddaszu . Szukam kogoś kto zrobi regipsy świetnie , aby nie popękały i w nowej technice ,a nie sprzed 20lat :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b99 16.07.2012 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Witam,majster pamięta z zeszłego roku, że brał beton z betoniarni w Krzeszowicach rembetu bodajże. Googluję, ale nie mogę znaleźć, on też nie ma namiarów.Cos Wam przychodzi do głowy?dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAVIANT 17.07.2012 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2012 polecam Ci do regipsów p. Piotra Ślusarczyka 505 090 553 solidnie i fachowo, w najnowszych technologiach i na oryginalnych profilach pozdrawiam J ad. 4 - Mirek Kica - 604 99 31 81 - robił nam i znajomym . My jeszcze nie używamy ,ale znajomi już dwa lata użytkują i wszystko ok . Robił nam też podłogówkę w niektóych pomieszczeniach . ja potrzebuję ekipy od wylania schodów zewnętrznych i jakąś ekipę od ocieplenia i położenia regipsów na poddaszu . Szukam kogoś kto zrobi regipsy świetnie , aby nie popękały i w nowej technice ,a nie sprzed 20lat :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 18.07.2012 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Przyjmę, kupię ziemię z wykopu (bez gruzu, bez śmieci), południe Krakowa, Mogilany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusiad 18.07.2012 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 poszukuję poleconych tynkarzy do wykonania tynków cementowo-wapiennych, takich którzy nie puszczą mnie z torbami-PILNE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wilczus 19.07.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 p.Ślusarczyk niestety jest ponad moje mozliwości finansowe .... już do niego dzwoniliśmy . Od tynków mam świetnych fachowców - rewelacja ! głądnie jak aksamit , równiutkie i bardzo przystępne ccenowo - p.Sywester 788 731 164 - możesz powiedzieć ,ze masz telefon od inwestoró z Sulechowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzielak 19.07.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Mogę polecić dwa miejsca: Kraków, ul. Łagiewnicka 39, jest tam sklep z rzeczami wod.-kan. Mają wszystko, ceny też ok. Ewentualnie Madeo w Jerzmanowicach, ceny też bardzo ok, rurę do drenazu 30 cm mieli zdecydowanie taniej niż w Luskarze, tylko że to daleko od Michałowic. Cześć, Nieoczekiwanie gmina rozpoczęła budowe/remont drogi koło mojej działki, udało mi się uzyskać zgodę na wkopanie rury do odprowadzenia wody opadowej na drugą stronę drogi. Już byłem szczęśliwy gdyby nie cena jaką zaoferowano mi w Luskarze.. Czy ktoś z Was ma może jakiś namiar gdzie można jeszcze takich rur wzmocnionych PCV albo stalowych poszukać ... potrzebuje nie większą niż o średnicy 30cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts