dom w kalateach 2 20.08.2012 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Przyjme kilka/kilkanaście worków gruzu? Odbiór i załadunek po mojej stronie. Północ Krakowa (Więcłąwice Stare, gm. Michałowice). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_szymen_ 20.08.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Witajcie.Poszukuję ekipy do dachu, która miałaby pojęcie jak się kładzie dach Ahi Roofing. Ma ktoś może jakieś namiary? pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kiziorowo 20.08.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2012 Budujący, którzy oddawali dom do użytkowania (odbiór) na Węgrzcach proszę o info jakie dokumenty są mi potrzebne aż się boje jechać na Węgrzce bo pewnie jest ich tyle że głowa mała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wieś101 21.08.2012 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 @szymen - AHI Roofing kładła mi ekipa z Zakopanego - namiary wysyłam na priv @kiziorowo - zgłaszanie użytkowania to chyba w PINB na Słowackiego w Krakowie. Tu jest dokument z wymaganymi załącznikami. http://www.pinb.powiat.krakow.pl/files/ZoZB.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdusiad 22.08.2012 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 Budujący, którzy oddawali dom do użytkowania (odbiór) na Węgrzcach proszę o info jakie dokumenty są mi potrzebne aż się boje jechać na Węgrzce bo pewnie jest ich tyle że głowa mała właśnie obejrzałam wasze fotki z wykańczania domku, ślicznie już wygląda, marzę o takim stanie u siebie... szczególnie spodobały mi się drzwi wewnętrzne, jeśli możesz się podzielić informacjami na temat ich ceny i miejsca zakupu to będę bardzo wdzięczna pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b99 23.08.2012 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Szukam:- dobrego wykonawcy i projektanta do dgp,- gdzie mozna kupic w krk lub okolicach rure pcv 140 mm, potrzebuje doslownie jedna długa na 3-4mdzieki z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farewell 24.08.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Szukam dobrego dystrybutora/składu który sprzedaje dachówki Creatona. Kogo mozecie polecic? Jaki rabat można uzyskać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata.W 24.08.2012 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2012 Witam, szukamy małej koparki do wyrównania terenu wokół domu. Czy możecie podpowiedzic , gdzie zamówic średniej wielkości kontener w niewygórowanej cenie okolice Węgrzc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mb1808 25.08.2012 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 Witam.Mam do sprzedania spemple po jednej budowie. długość 2,7 - 3m , 50 szt wogóle nie uzyte. Ilośc do sprzedaży 300 szt.Sprzedał również deski 30 po budowie,średnia długość desek 5m ilość ok 10 kubikówOdbiór osobisty - Ochmanów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lugi 25.08.2012 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2012 WitamMam zapytanie, gdzie w naszych okolicach Wieliczka-Niepołomice-Kraków kupowaliście pokrycie dachowe tj.dachówkę i cały dodatkowy osprzęt potrzebny do przykrycia dachu ??? Chodzi mi o nie tylko o dobre ceny ale też taką rzetelność przy wycenie i załatwieniu wszystkiego aby nie biegać przy robocie za każdym drobiazgiem na skład! I jeszcze jedna prośba, zapytanie: jaką dachówkę polecacie (producent, typ, cena-jakość itp...) ????Pozdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 26.08.2012 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2012 Szukam dobrego dystrybutora/składu który sprzedaje dachówki Creatona. Kogo mozecie polecic? Jaki rabat można uzyskać? Ja polecam Trapez-Carbo II na ul. Zakopiańskiej. Wszystko w terminie i dobre ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justka_krk 27.08.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 My braliśmy w Dach Centrum na Zawiłej, dali nam lepsze ceny niż w Trapezie, ale pewnie jest to kwestia negocjacji, bo tak naprawdę te składy mają podobne ceny.Generalnie Dach Centrum był bardziej elastyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia i Grzes 27.08.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Pilnie poszukuję koparki do wykopu fundamentów-bardzo prosze polecić mi kogoś solidnego i uczciwego. Proszę. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aoczka 27.08.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Ja polecam Trapez-Carbo II na ul. Zakopiańskiej. Wszystko w terminie i dobre ceny U mnie Trapez-Carbo na Creatona Harmonie Neu stał słabo (w zeszłym roku). Ostatecznie wziąłem z Premium z Olkusza (ul. 1000-lecia ileś tam) i mieli taniej niż w całym Krakowie, a jeździłem za tym kilka miesięcy... A z Carbo potem na prędce dobierałem po zabójczych cenach, ale to już inna sprawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aoczka 27.08.2012 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 Potrzebuję dobrego szklarza, do zrobienia łamanych drzwi prysznicowych, luster i podklejanego fototapetą szkła nad blatem w kuchni. Mam namiar na Centrum Obróbki Szkła w Bochni i ich wycenę, ale może macie coś w Krakowie lub na północ od Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazobi 27.08.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2012 witam proszę o namiary na Skład budowlany - styropian podłogowy -Pilnie z góry dzieki .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 28.08.2012 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2012 Potrzebuję dobrego szklarza, do zrobienia łamanych drzwi prysznicowych, luster i podklejanego fototapetą szkła nad blatem w kuchni. Mam namiar na Centrum Obróbki Szkła w Bochni i ich wycenę, ale może macie coś w Krakowie lub na północ od Krakowa? W Krakowie masz szklane cośtam na 29 listopada oraz Dubiela i szklane.eu na Zakopiańskiej - ale w moim przypadku szyba prysznicowa i lustra zamówione przez fliziarza w Bochni były dużo tańsze niż każda z tych trzech wspomnianych firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aoczka 29.08.2012 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 W Krakowie masz szklane cośtam na 29 listopada oraz Dubiela i szklane.eu na Zakopiańskiej - ale w moim przypadku szyba prysznicowa i lustra zamówione przez fliziarza w Bochni były dużo tańsze niż każda z tych trzech wspomnianych firm. Dzięki za namiar. Twoje z Bochni też z Cetrum Obróbki...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dwiemuchy 29.08.2012 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 Dzięki za namiar. Twoje z Bochni też z Cetrum Obróbki...? Szczerze powiedziawszy, nie wiem - akurat fliziarz był też z Bochni i on to wszystko załatwiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olakajo 29.08.2012 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2012 poszukuje używanych desek szalunkowych mogą być różnych długości, w okolicy Proszowic.Przyjmę ziemię w celu podniesienia terenu Proszowice - Szklana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts