JarekKRK45 24.01.2014 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Witam , poszukuje namiarów na kogoś kto wystawi świadectwo energetyczne . Potrzebne do odbioru budynku jednorodzinnego , dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 24.01.2014 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 Witam , poszukuje namiarów na kogoś kto wystawi świadectwo energetyczne . Potrzebne do odbioru budynku jednorodzinnego , dziękuję i pozdrawiam Szymon Kasprzyk tel. 607 851 581 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b99 24.01.2014 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2014 witam, ponawiam zapytanie.zostało mi trochę cegieł (musze to policzyć) do wykończenia wnętrza nelissen, antiekrood, przecięte elegancko na polowki, jakby ktoś chciał mieć fragment wnętrza wykończony cegła to zapraszam do kontaktu, fakt, goście się urobili przy tym, ja sam byłem przeciwny, ale zona się uparła i muszę powiedziec wyszło super. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 27.01.2014 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2014 Szymon Kasprzyk tel. 607 851 581 Dziękuję bardzo za numer telefonu , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alamea 08.02.2014 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2014 Jeśli cena jest porównywalna, to faktycznie. Nie miałem na nich namiarów, ale tak jak mówię - u mnie różnica na samych tylko płytkach do łazienek to 1500 zł. Z Krakowa najtańszy był Delin w Witku w Modlniczce - i jakieś dwa sklepy z Allegro. Szczerze odradzam kupowanie płytek w sklepie Delin Witek w Krakowie. Sprzedawca stwarza pozory miłego i uprzejmego tylko przy zakupie, gorzej gdy pojawią się jakieś problemy z zakupionym towarem i chęć reklamacji wtedy nie odpowiada na maile, przez telefon jest opryskliwy i grubiański. Problem polegał na tym, że wcisnął nam płytki Paradyża, które okazały się mega krzywe. W rezultacie nie mogliśmy ich zwrócić (mimo tego że Paradyż wyraził na to zgodę) bo szanowny pan nas olał. Nie miał zamiaru polubownie załatwić sprawy. W rezultacie zostaliśmy z 40m2 bezużytecznych płytek (zaniechaliśmy ich układania). Panu ze sklepu Witek Delin zależy tylko i wyłącznie na zysku a klienta ma głęboko w d..ie. Taki ktoś jak ten pan nie powinien pracować z ludźmi. Brakuje mu podstawowych zasad savoir-vivre. A praktyki które prowadzi w swym sklepie pamiętają jeszcze czasy komuny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
katka 10.02.2014 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2014 Poszukuje dobrej, sprawdzonej i polecanej ekipy do budowy domu w okolicach Krakowa (w stronę Wadowic). Najlepiej, aby ekipa miała doświadczenie w budowie ścian jednowarstwowych w systemie Dryfix. Czy ktoś może mi polecić kogoś. Będę bardzo wdzięczna za namiary na Wasze ekipy o ile byliście z nich bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doktor104 17.02.2014 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 UWAGA !!Na firmę Piszczek Piotr (Aleksander) z Brzeźna 354, gm. Podegrodzie, jest już do nich kolejka komorników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doktor104 17.02.2014 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lutego 2014 UWAGA !!Na firmę Piszczek Piotr (Aleksander) z Brzeźna 354, gm. Podegrodzie, jest już do nich kolejka komorników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 07.03.2014 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2014 Witam , poszukuje namiarów na kogoś kto wystawi świadectwo energetyczne . Potrzebne do odbioru budynku jednorodzinnego , dziękuję i pozdrawiam Szymon Kasprzyk tel. 607 851 581 Jaki jest koszt takiego świadectwa dla domu jednorodzinnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 24.03.2014 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Czy ktoś ma namiary na bardzo dobrej jakości czarnoziem/humus/ziemię ogrodową w okolicach Krakowa (szczególnie południe) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 24.03.2014 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2014 Jaki jest koszt takiego świadectwa dla domu jednorodzinnego? Ja nie wiem, ale masz nr telefonu, zadzwoń i spytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 25.03.2014 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Ja nie wiem, ale masz nr telefonu, zadzwoń i spytaj świadectwa energetyczne można też zamówić np. na allegro za 75zł chyba .... ale to tylko wtedy, gdy komuś nie zależy na rzetelności, a tylko na papierku dla urzędu :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aoczka 25.03.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2014 Czy ktoś ma namiary na bardzo dobrej jakości czarnoziem/humus/ziemię ogrodową w okolicach Krakowa (szczególnie południe) ? A może ktoś ma namiar na północ Krakowa? Gm. Kocmyrzów-Luborzyca/Michałowice... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian K. 04.05.2014 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2014 Witam serdecznie. Jestem właścicielem firmy,która została w tym poście oczerniona. Wpis jest niezgodny z prawdą.Zostałem pomówiony i oczerniony.Firma działa od paru lat na rynku i nie ma oniej żadnego złego wpisu poza tym.Państwo W wnieśli opinie złośliwie z racji ,że po wielu miesiacach braku zapłaty skierowałem sprawę na droge sądowa.Rzeczoznawca sądowy nie potwierdził zaistniałej sytuacji w domu Państwa W.Na chłopski rozum,kto normalny trzymałby ekipę w domu 8 miesiecy,gdyby z takim partactwem jak to opisuje Pani Irena prace byłyby wykonywane.Najciekawszym motywem jest to ,że nie zapłacono pieniedzy nie tylko mojej firmie,ale i elektrykom,hydraulikom,a nawet architektowi wnętrz !!!!! Oni też napewno pracowali z partactwem !!!!????Niestety ich złośliwosć zakończyła sie pocięciem kabli które ja reperowałem i domieszka soli do tynków,które ja też naprawiałem. Uprzejmie proszę o wykreślenie treści obrażliwych i nie prawdziwych potwierdzonych prawomocnym wyrokiem sądu.Proszę o przychylenie sie do mojej prośby usunięcia wątku z racji ,ze już przez ponad rok jej istnienia zostałem wystarczająco pokrzywdzony i narażony na utratę korzysci materialnych. Z poważaniemPrzestrzegamy przed Krystianem Kuzakiem firma Led Star.Pan Kuzak wykonywał u nas prace wykończeniowe nowego domu przez blisko 8 miesięcy!!. Podjął się wszystkiego począwszy od wykonania gładzi, flizowania i malowania, a skończywszy na detalach typu montaż karniszy, czy kontaktów. Niestety to zadanie przerosło jego wątpliwe umiejętności! Problemy zaczęły się już kiedy pięć razy poprawiał tragicznie wykonane gładzie na ścianach. Już wtedy pokazał, że nie istnieją dla niego takie pojęcia jak proste ściany, nie mówiąc już o prostych kątach!!! Ponieważ był bardzo miły i służył „dobrą radą” na każdy temat myśleliśmy, ze inne prace wykona poprawnie, ale niestety wszystko czego się dotknął jest nierówne, krzywe, odpada, kruszy się, pęka. Większość prac poprawiał po kilka razy, ale mnóstwo mankamentów już nie da się usunąć - więc na chwile obecną pękają nam sufity podwieszane, kruszy się gładź, łuszczy się farba, wypadają fugi, pękają płytki w łazience i kuchni, cieknie syfon, odklejają się listwy podłogowe, nawet karnisze są krzywo przykręcone! Fuszerkę jaka wykonał p. Kuzak i „jego chłopcy” w naszym domu trudno opisać słowami! Dodam jeszcze , ze podczas całego pobytu panował nieprawdopodobny bałagan w domu i wokół. Do dziś nie jesteśmy w stanie domyć pobrudzonych okien farbami, podłóg, listew. Do tego dochodzą zniszczenia elewacji domu i zabetonowany pakiet przewodów do bramy, oświetlenia ogrodu i domofonu. Niestety popełniliśmy błąd powierzając wykończenie domu człowiekowi, który zmieniał pracowników jak rękawiczki, a każdy nowy pomocnik był coraz młodszy i nie miał kompletnie żadnych umiejętności budowlanych. Odradzamy i przestrzegamy przed tym pseudofachowcem, który zapewniał o dwuletniej gwarancji na wykonane prace, a gdy już odebrał zapłatę przestał odbierać telefony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
effa_s 28.05.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 oddam ziemię z wykopów - Maciejowice, gmina Kocmyrzów-Luborzyca. Szczegóły na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 02.06.2014 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2014 Poradźcie gdzie w Krakowie mogę kupić przelotowe skrzynki na listy? Najchętniej ze stali nierdzewnej... Byłam w Castoramach, Leroy Merlin, itp. i jakość wykonania takich skrzynek, które tam znalazłam jest żenująca... Przy podnoszeniu klapki na listy prawie przecięłam się na dwóch skrzynkach... http://static.praktiker.pl/miniaturki/upload/zdj_produktow_nieobrobione/1000x1000/136827.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moonikac 04.06.2014 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2014 Witam,mam do sprzedania 1100szt cegły pełnej budowlanej, pozostałość po budowie, cegła czysta, nienaruszona.Ułożona na trzech paletach. 50gr za sztuke.kontakt przez muratora lub pod numerem tel. 603 968 955 pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gp69 10.06.2014 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2014 Poradźcie gdzie w Krakowie mogę kupić przelotowe skrzynki na listy? Najchętniej ze stali nierdzewnej... Byłam w Castoramach, Leroy Merlin, itp. i jakość wykonania takich skrzynek, które tam znalazłam jest żenująca... Przy podnoszeniu klapki na listy prawie przecięłam się na dwóch skrzynkach... http://static.praktiker.pl/miniaturki/upload/zdj_produktow_nieobrobione/1000x1000/136827.jpg Kupiłem swego czasu coś takiego (lub w tym stylu): http://damech.pl/produkt/88/smo3.html Części widoczne są żeliwne. Ogólnie produkt bardzo solidny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
południowa 11.06.2014 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2014 Szukam projektanta sieci wodociagowej. Mozecie polecic kogos? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farewell 15.06.2014 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2014 witam, szukam kogoś sprawdzonego do położenia kamienia elewacyjnego na podmurówce domu jednorodzinnego. Będę wdzieczny za sprawdzony kontakt - nie udało mi się znaleźć nikogo na białej liście muratora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts