TST12 15.04.2016 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2016 Witam, mam do sprzedania 2-3 wywrotki ziemi, ładnej czarnej. Pielgrzymowice koło Michałowic (północ Krakowa) Proszę o cenę na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hans klos 24.04.2016 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2016 rozgladam sie za sprawdzona ekipa do ocieplen gdzie kupic tanio austrotherm12??oraz ekipe od tynkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mz123 05.05.2016 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2016 Witam. Szukam sprawdzonej ekipy do wykonania ocieplenia poddasza wraz z suchymi tynkami - okolice Krakowa.Możecie kogoś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zainteresowany00 06.05.2016 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2016 Witam, Poszukuję kierownika budowy, okolice Wieliczki. Czy ktoś może mi polecić kogoś sprawdzonego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnes16 13.05.2016 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2016 Witam, Czy ktoś się orientuję gdzie w Małopolsce kupie perlit do zasypywania pierwszej warstwy pustaka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebkli 17.05.2016 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2016 Witam, Czy ktoś się orientuję gdzie w Małopolsce kupie perlit do zasypywania pierwszej warstwy pustaka ? W Małopolsce nie bardzo, ale ci tutaj przyślą lub przywiozą, w zależności od tego ile m3 zamówisz: http://grochu.pl/24-perlit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JacZenio 19.05.2016 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2016 Cześć, Jakie stawki mieliscie, za zabudowę GK poddasza, w przeliczeniu na 1m2? Zakres: wełna x2, stelaż, zabudowa GK, szpachlowanie, szlifowanie, farba gruntująca. Z góry dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mz123 20.05.2016 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2016 Cześć, Jakie stawki mieliscie, za zabudowę GK poddasza, w przeliczeniu na 1m2? Zakres: wełna x2, stelaż, zabudowa GK, szpachlowanie, szlifowanie, farba gruntująca. Z góry dzięki za info Ja na gotowo z materiałem ( ISOVER SUPER MATA 18 + 10 ) stelaż zabudowa GK szpachlowanie, szlifowanie 145 zł/m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slusar 22.05.2016 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2016 Ja na gotowo z materiałem ( ISOVER SUPER MATA 18 + 10 ) stelaż zabudowa GK szpachlowanie, szlifowanie 145 zł/m2 Sam material to okolice 120zl/m^2 -supermata 18+15 -Isover Vario Km Duplex -profile Rigips Rigistil -wieszaki clipline -plyta gk Rigips -Gipsy/masy: vario, premiumlight -Akcesoria: Narożnik easyflex, isover doublefit, taśmy kb1, taśmy multitape, taśmy separacyjne -wkręty: Wkręty do gk, wkręty do drewna, kolki sm itp Jaka zostala zamontowana paroizolacja przy przegrodzie w okolicach 30cm supermaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mz123 23.05.2016 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2016 Sam material to okolice 120zl/m^2 -supermata 18+15 -Isover Vario Km Duplex -profile Rigips Rigistil -wieszaki clipline -plyta gk Rigips -Gipsy/masy: vario, premiumlight -Akcesoria: Narożnik easyflex, isover doublefit, taśmy kb1, taśmy multitape, taśmy separacyjne -wkręty: Wkręty do gk, wkręty do drewna, kolki sm itp Jaka zostala zamontowana paroizolacja przy przegrodzie w okolicach 30cm supermaty? Folia paroizolacyjna strotex al. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kmp99 31.05.2016 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2016 WitamKupiłem działkę. Jestem na etapie projektu i uzyskaniu pozwolenia na budowę. Jest to pierwsza taka inwestycja w moim życiu. Prosiłbym o poradę i w miare możliwości jakieś uzasadnienie czy robić systemem gospodarczym ? Czy może lepiej zlecić to firmie która mi zrobi wszystko do stanu deweloperskiego lub "pod klucz" ? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 01.06.2016 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2016 Witam Kupiłem działkę. Jestem na etapie projektu i uzyskaniu pozwolenia na budowę. Jest to pierwsza taka inwestycja w moim życiu. Prosiłbym o poradę i w miare możliwości jakieś uzasadnienie czy robić systemem gospodarczym ? Czy może lepiej zlecić to firmie która mi zrobi wszystko do stanu deweloperskiego lub "pod klucz" ? Z góry dziękuje za odpowiedzi. Pozdrawiam W dzisiejszych czasach, gdy chcesz mieć dom porządnie wybudowany, to musisz się znać i pilnować wykonawców na budowie. Albo zatrudnić kogoś, kto będzie to za Ciebie robił. Obowiązuje zasada "za niewiedzę płacisz" i prędzej czy później to się sprawdza. Druga opcja - jak najwięcej wykonać własnoręcznie. My postawiliśmy na opcję drugą, budujemy sami. Zaoszczędzamy pieniądze i nerwy, bo nie musimy z nikim się użerać. Wystarczyły nam przeprawy z architektem. Nie spieszymy się z budową, robimy w swoim tempie, sami szukamy materiałów, sami umawiamy dostawy. Nam to pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepax 02.06.2016 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Witamrozpoczynam temat budowy (jeszcze w papierach) Czy warto zbierać od początku fvat na wszystko? (projekt domu, geodeta, architekt itd pózniej materiały bud) czy da się coś odliczyć aktualnie? Vat? (pomijam oczywiście fakt możliwości reklamacji) Czy jednak szukać wszystko bez fvat bo taniej? (do kredytu nie potrzebuje fvat) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mother_nature 02.06.2016 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 Jeżeli spełniasz wymogi MDM to zbieraj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepax 02.06.2016 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2016 już i jeszcze nie . Poza MDM rozumiem że nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepax 06.06.2016 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2016 Kolejne pytanie się nasunęło. Geodeta i architekt adaptujący. Wybierać najtańszych czy sprawdzonych? Polecacie kogoś? Czy ktoś miał do czynienia z takim o nazwiskach Kolet, Pogan, Wardęga, Pizon, Papla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamewa 24.07.2016 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2016 Sprzedam po budowie stemple drewniane: 74 sztuki po 4,50 zł ( długość 2,70-2,80 m) użyte raz65 sztuk po 7 zł (długość 3 m ) nowe Miejsce odbioru - Łuczyce. Transport we własnym zakresie. Kontakt tel. 608-109-926 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mnowak355 26.07.2016 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 Warunki techniczne MPWiK w Krakowie WitamSzukam osób które uzyskiwały warunki techniczne z MPWiK w Krakowie a wydane warunki z wodociągów są/były na "wyrost" np. rozbudowa sieci zamiast przyłącza lub wykonywanie nowego przykanalika zamiast korzystania z już istniejącego.Odnoszę wrażenie że krakowskie wodociągi kosztem inwestorów rozbudowują sobie infrastrukturę.Proszę o info na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miloszenko 25.08.2016 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2016 Poszukuję ekipy do zabudowy poddasza na drugą połowę września. Namiary proszę słać na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
visionnn 04.09.2016 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2016 Kolejne pytanie się nasunęło. Geodeta i architekt adaptujący. Wybierać najtańszych czy sprawdzonych? Polecacie kogoś? Czy ktoś miał do czynienia z takim o nazwiskach Kolet, Pogan, Wardęga, Pizon, Papla. I jak kogo wybrałeś ? My geodetę z ogłoszenia wzięliśmy - 700 zł za mapkę do celów projektowych wyszło. Architekt z Myślenic współpracujący z Archonem 2400 zł w rozbiciu na 3 raty za adaptację do pozwolenia na budowę. Zmian projektu typowego mieliśmy b. dużo m.inj. doprojektowanie piwnicy, zmiana stropu na betonowy. Teaz szukam projektanta do przyłącza wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts