Majka 24.03.2003 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Pit, przeciwko czemu protestujesz Jesteś za młody, czy za stary? Czy nie chcesz należeć do klubu? A może masz jakieś "zaszłości" szlacheckie? Frankai, dzięki jak znajdę to wyślę Ci priva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 24.03.2003 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Jeszcze w temacie wiosny: ku naszemu rozbawieniu, nasz domowy leniwiec-kot Matylda także ...poczuł wiosnę ! Objawia się to tym, że po raz pierwszy w swoim długim (11-letnim czyli na lata ludzkie to około 75) kocim życiu dopomina się wypuszczenia na zewnątrz ! To dość esktrawaganckie jak na nią zachowanie, zważywszy, że dotąd najdalej zapuszczała się conajwyżej na blokowy balkon - a i to z odrazą. Także jak widać - wiek o niczym nie przesądza . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.03.2003 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Jaro - nie znam się na kotach, ale jesteś pewien, że chodzi o marzec? Może chce Was opuścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 24.03.2003 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2003 Gajka - nie bój nic. Lider czuwa nawet jak śpicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 25.03.2003 03:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Hej śpiochy. Biorąc pod uwagę co tu się działo, to poniższy kawał się tu może pojawić. W Dowcipach pewnie by mnie zlinczowali . Co wrażliwszych uprasz się o nieczytanie dowCipu. Małżeństwo po 25 latach, od pół roku nie było seksu. Żona (napalona): Chodź i wyp...... mnie jak tę świnię. Mąż (pokazując na drzwi): WYP........TY ŚWINIO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.03.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Brawo! Po namyśle może jednak leć tym samolotem tam gdzie miałeś z założenia! A i nie wiem czy to najlepszy pomysł, by zopatrywać mnie we wnuki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.03.2003 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Frankai: myślisz, że po 11-tu latach, byłaby zdolna do czegoś takiego ? . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.03.2003 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Majka we wtorki nie pracujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.03.2003 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Jak to nie? Pracuję. Oficjalnie od 10-tej, ale często jestem wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.03.2003 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 A to przepraszam! Tylko ja biedulka siedzę tak wcześnie sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.03.2003 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Pociesze Cie tez siedze rano, wieczorem rowniez - i gdzie ta wolnosc, no gdzieee? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.03.2003 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Zgadza się, teściowa to największy skarb, należy zakopać i nie mówić gdzie leży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 25.03.2003 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Czy ta znamienna cisza świadczy o waszych teściowych? Krakusy - co jest? Bo moja teściowa żyje i ma się dobrze......:grin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 25.03.2003 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Gajko - odpowiedź juz jest. Zapraszam na wątek "przedstaw się". Sorki za zwłokę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 25.03.2003 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Co dziś tak ciężko pracujecie? Nawet na pogawędki nie macie czasu!A za oknem takie piękne słońce! Sezon grilowy już blisko, otrzepać rdzę z grili i szykować spotkanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.03.2003 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Grilla, jeszcze nie posiadamy, ale mamy miejsce na ognisko i sporo przygotowanych gałęzi. Odkurzymy kociołek i żeby tylko pogoda nie nawaliła.... Poszliście już do domu? Nie ładnie zostawiać mnie samą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 25.03.2003 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Witam! Ale tu u Was w Krakowie wesoło... U mnie w Lublinie jakoś tak bardzo oficjalnie i serio . A ja chcę Was zapytać o bardzo prozaiczną sprawę: czy słyszeliście coś o działalności krakowskiej firmy BUMA ( http://www.buma.com.pl -domy z modułów przestrzennych - reklama w Muratorze 4/2003). Na ulicy Wadowickiej stoi ich modelowy domek (charakterystyczny -z łukowym dachem). Właśnie dumam nad ich ofertą i cenne byłyby dla mnie opinie o tej firmie. Gdybyście coś słyszeli, to plisss, dajcie znać! pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 25.03.2003 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2003 Witaj Elu, miło, że zajrzałaś W temacie Budmy nasi panowie pewniczkiem jutro wypowiedzą się. Ja na budowaniu to znam sie tyle co przeczytam tutaj, bo ja "gadam" a buduje moj mąz No może nie dosłownie, ale zna się facet na rzeczy. Dlatego i na teściową nie powiem (wiele) złego, ponieważ to Ona wychowała mi (przynajmniej dała początki ) mojego Gajusa. Kgadzino, odpowiedni wpis zrobiłam w Twoim wątku. Fajna z Ciebie chłopina a nie gadzina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 26.03.2003 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Kiedyś ogladałam domy "Bumy" w trakcie budowy na osiedlu Pychowice.Muszę powiedzieć, że nie podobały mi się.Odniosłam wrażenie,że budują z "dykty i papieru".Konstrukcja stalowa(!!!!) obita była jakimiś płytami, które wzbudziły moją nieufność co do warunków ocieplenia.Zaznaczam,że jest to moja opinia i być może się mylę.Warto zapytać o jakość wykonania, tych co już mieszkają.A "Buma" w Krakowie wybudowała bardzo dużo domów m.n. dla TBS Kliny Zacisze.Ja jednak jestem zwolenniczką "murów tradycyjnych". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 26.03.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Zgadzam sie Martula. O "wpadce" wiekszej nie slyszalem ale rodzaj tego budownictwa mi sie nie podoba.Mam wrazenie ze ostatnimi czasy Buma "cieniej przedzie" - ale jest tez ogolna recesja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts