zbyszekP 08.11.2006 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 witam w grupie krakowskiej.... juz na poczatek mam pytanie: czy polecicie mi jakas firme od tynkow zewnetrznych? Przeslalem Ci namiary na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bumbelek 08.11.2006 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2006 Stefko czy mógłbyś mi dać namiary na tę rewelacyjną firmę z Wieliczki? Wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemi 09.11.2006 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 WitamFranzkru b. prosze o namiary na tego stolarza na priv, może sie przydać w przyszłym roku:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 09.11.2006 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Przemi poszło na priv. Może ty masz jakš firme budowlanš warta polecenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 09.11.2006 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Mapka GK została uaktualniona o franzkru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 09.11.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Mapka GK została uaktualniona o franzkru. JA tez chce, ja tez chce - ja w takiej malej wiosce co sie Dubie nazywa mam taki sliczny drewniany domek )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 09.11.2006 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Dziekuje bardzo - [powiedział franzkru kłaniajšc się w pas]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 09.11.2006 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Ja też się dołącze do prośby, może ktoś zna i mógłby polecić jakąś ekipę budowlaną dobrą, albo chociaż konkretnego i rzetelnego kierownika budowy? Chcemy zacząć budować wiosną, ale już trzeba by coś zaklepać pozdrawiam ciepło chociaż mokro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 09.11.2006 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Dziekuje bardzo - [powiedział franzkru kłaniajšc się w pas]. Ja Ci się niżej nie odkłonię, bo boję się, żeby mi coś w krzyżach nie chrupnęło JA tez chce, ja tez chce - ja w takiej malej wiosce co sie Dubie nazywa mam taki sliczny drewniany domek )) Dodam Cię do mapki w poniedziałek. Teraz muszę się rozpłynąć na dni parę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ratkovitz 09.11.2006 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 ZbyszkuP, Uprzejmie proszę o wklejenie mnie na mapkę między "kuubę" i "_alego". Jaką objętość może mieć zdjęcie (wyślę w prywatnej wiadomości)?? Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.11.2006 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2006 Stefko czy mógłbyś mi dać namiary na tę rewelacyjną firmę z Wieliczki? Wielkie dzięki. Bumbelek, od tej firmy: http://domartic.pl/ otrzymałam bezpłatną wycenę robót stanu surowego. Niestety są dla nas za drodzy, ale prezentują się solidnie. Znalazłam jeszcze jedną firmę budowlaną w Wieliczce: http://www.wygoda.krakow.pl/domy.htm , ale nie byłam z nimi w kontakcie, gdyż w międzyczasie znalazłam ekipę do budowy naszego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 10.11.2006 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Słoneczko a co to za ekipa ? Warta polecenia ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 10.11.2006 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Witajcie, pare dni człowieka nie było (ogrodzenie) a tu tyle nowych twarzy. Istny wysyp. !!! witam wszystkich nowoujawnionych walcze z ogrodzeniem (połowe podmurówki już mam zrobiona) potrzebuje jeszcze jeden dzień wolny ( urlop) na zabetonowanie reszty. Po przykreceniu desek do słupków nie omieszkam się pochwalic i wydac na oglad forumowy ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.11.2006 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Słoneczko a co to za ekipa ? Warta polecenia ? Nie wiem, ale kosztorys zrobili szybko i dokładnie. Napisz do tych firm i zapytaj czy mają rekomendacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 10.11.2006 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Cześć witam wszystkich starszych i całkiem nowych ujawnionych.... Wpadłam na chwilkę i muszę uciekać bo mój mały zbój stoi nademną (mała terrorystka) i zgrzędzi że mnie potrzebuje. Ani chwili spokoju............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 10.11.2006 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Słoneczko a co to za ekipa ? Warta polecenia ? Nie wiem, ale kosztorys zrobili szybko i dokładnie. Napisz do tych firm i zapytaj czy mają rekomendacje Witam wszystkich nowych i starych bywalców . Słoneczko, czy to znaczy, że Ty już, już zaczynasz budowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bumbelek 10.11.2006 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Słoneczko wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agduś 10.11.2006 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 To i ja się dołączę do grona poszukujących: szukam sprytnego fliziarza, takiego, który poradzi sobie z brodzikiem bez brodzika, czyli "na gruncie". Najlepiej doświadczonego (byle nie przez los) w rozwiązywaniu takich problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 10.11.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 Słoneczko, czy to znaczy, że Ty już, już zaczynasz budowę? Teraz chcielibyśmy zrobić fundamenty, a resztę zacząć na wiosnę. W poniedziałek geodeta wytyczy miejsce pod dom i przyjedzie stal na całość. A potem wszystko zależy od pogody Smutno mi trochę, bo musieliśmy pożegnać wiśnie i orzecha... I nic to, że posadziłam w zamian młode, owocowe. I tak mi bardzo żal Tego orzecha na wprost i 3 wisienek w rzędzie po lewej, już nie ma http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/ogrodek_przed_budowa.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 10.11.2006 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 walcze z ogrodzeniem (połowe podmurówki już mam zrobiona) potrzebuje jeszcze jeden dzień wolny ( urlop) na zabetonowanie reszty. Po przykreceniu desek do słupków nie omieszkam się pochwalic i wydac na oglad forumowy ogrodzenie Pracowity z Ciebie człowiek! Nie sądziłam ,że przy okazji robienia skalniaka "machniesz " ogrodzenie Jak zobaczyłam brak siatki ,to przez myśl mi przebiegło ,że będziesz robił ogrodzenie . W takim razie trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts