Piotrek1 07.12.2006 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Roberto 74, siostra mojej zony pobudowała się tam koło sołtysa/ki. wszystko załatwiali w Wieliczce. ale popytam. kanalizy nie maja tylko szambo. ile kosztowała Cie działka i jak duza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 07.12.2006 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Przemi - bardzo fajny projekcik, prosty i niewycudowany. Wielkim plusem bedzie pewnie tez koszt budowy - nie wyjdzie drogo, bo nie ma co wyjsc drogo. Ja bym jednak stawiala na dom drewniany - ale ja jestem zakrecona na punkcie bali. Poza tym w srodku domek jest podobny do mojego (odbicie lustrzane prawie) i powiem ci ze jest strasznie funkcjonalny. W srosku nie zmieniajcie nic!Pozdrawiam i milego budowania. A papierologia tez nie jest taka straszna jak ja maluja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto_74 07.12.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Piotrek1 Gdzie jest sołtys jeszcze nie wiem . Moja działka znajduje się ok 200m od szkoły - wjazd drogą szutrową - w kształcie litery s , może kojarzysz. Działka 8a, 93 tys PLN Dowiadywałem się w inwestycjach w Wieliczce i kanaliza ma być w ciągu 2-3 lat. Liczyłem że moze ktoś wie cos konkretniej. Za dodatkowe info odnośnei mediów będe wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 07.12.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 sołtyska jest gdzieś w połowie drogi miedzy Kościołem w Czarnochowicach a drogą Wieliczka-Śledziejowice ( to chyba przy niej masz działke, koło Platy?- wyrób zniczy), po prawej stronie od Czarnochowic. przy tej drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
roberto_74 07.12.2006 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Dziłka jest przy drodze z Brzegów do Wieliczki.Skrzyżowanie ze znakiem stop w Kokotowie dalej na wprost jakieś 300m, po lewej stronie jest szkoła a ja skrecam w prawo i jeszce ok 200m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 07.12.2006 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Roberto, wszystkie media w Wieliczce!! Mniej więcej się orientuje czyli po drugiej stronie Śledziejowic niz moi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 07.12.2006 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 dorkaS została dodana do mapki GK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemi 07.12.2006 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Przemi - bardzo fajny projekcik, prosty i niewycudowany. Wielkim plusem bedzie pewnie tez koszt budowy - nie wyjdzie drogo, bo nie ma co wyjsc drogo. Ja bym jednak stawiala na dom drewniany - ale ja jestem zakrecona na punkcie bali. Poza tym w srodku domek jest podobny do mojego (odbicie lustrzane prawie) i powiem ci ze jest strasznie funkcjonalny. W srosku nie zmieniajcie nic! Pozdrawiam i milego budowania. A papierologia tez nie jest taka straszna jak ja maluja Dzieki Madd fajnie słyszeć że to nie najgorszy wybór od kogoś kto już mieszka na podobnym rozkładzie. Ten sam projekt mieliśmy w technologii drewnianej, ale wychodziło nam to drożej niż murowany, nasza ekipa wyceniła stan surowy otwarty wraz z materiałami i robocizną na 77 000zł przy dachu krytym blachodachówką więc chyba faktycznie nie najgorzej, startujemy jak zejdą sniegi - przyjnajmniej taką mam nadzieję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKrzysiek 07.12.2006 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2006 Gorące pozdrowienia dla Grupy Krakowskiej Chętnie też się do Was dołączę! Na wiosnę ruszam z murami - mam już fundament. Chętnie poznam sąsiadów - szczególnie z okolic Wieliczki. Buduję 3km od Wieliczki w stronę Gdowa. Jakoś nie mogłem się jeszcze zabrać do założenia dziennika, ale nadrobię jak znajdę dłuższą chwilę ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 08.12.2006 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witam czy posiada ktos namiary na geodete z krakowa ,wieliczka okolice świątnik ??Prosze o oinformację na priva.Będe bardzo wdzieczna .Jakiegoś sprawdzonego .Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 08.12.2006 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witam wszystkich z grupy Krakowskiej ! Jestem na razie na etapie załatwiania formalności z zakupem działki w Wieliczce. Jak wszystko pójdzie OK to może zacznę budowę w 2007 Na razie żeby nie zapeszyć siedzę sobie cichutko i czytam forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertto 08.12.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Mapka GK została uzupełniona o gzajac'a i robertto. Dziękujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gzajac 08.12.2006 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Umknął mi jakoś wcześniej ten post ZbyszkaP Dołączam się z podziękowaniami za kropke w Głogoczowie --Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 08.12.2006 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witajcie, Zbyszku czy możesz poprawic moje położenie na mapce GK raczej zaraz przy Robertto bo wylądowałem gdzieś w Krowodrzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.12.2006 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Zbyszku czy możesz poprawic moje położenie na mapce GK raczej zaraz przy Robertto bo wylądowałem gdzieś w Krowodrzy Oczywiście. Zrobię to w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 08.12.2006 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 08.12.2006 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 dorkaS została dodana do mapki GK. Dziekuje ślicznie, tylko jest jeden mały problem. W granicach administracyjnych Krakowa mnie nie ma, poza tez nie za bardzo widze siebie. Gdybys był taki miły i przy okazji jeszcze raz zerknął na mapkę, byłabym bardzo Ci wdzięczna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 08.12.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Na pewno jesteś. Nacisnij CTRL, a następnie trzymając naciśnięty lewy klawisz CTRL naciśnij F5. To usunie stare zbiory z wewnętrznej pamieci przeglądarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 08.12.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2006 Witam wszystkich starych i nowych forumowiczów. Właśnie japię oddech po ciężkim dniu - ale jakoś na forum mało ludzi o tej porze - myślałam że troszkę pogadam - jakoś dawno mnie nie było bo czasu brak. Zobaczymy poczekamy......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cz_wojtek 09.12.2006 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2006 Witam jako nowy grupowicz mam plan ruszyc na wiosne z budowa w Naramie (okolice Michalowic - polnoc Krakowa). Wszystko prawie ustawione, ale... - ekipa jest - ta od murow - bo ta od dachu wlasnie sie wywinela - jak to teraz czeste - tlumaczenie wyjazdem za granice itp. ... dlatego bardzo prosze o namiar na kogos sprawdzonego do dachu- termin najszybciej lipiec 2007. Z gory dzieki WOjtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts