ratkovitz 15.12.2006 00:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 pomyliły mi się znaczki cytatowe, ale chyba wiadomo o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 15.12.2006 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Witam wszystkich małopolskich inwestorów . Widzę ,że ostro szykujecie się na wiosnę (cholera ,a co my tu mamy w tej chwili -zimę ? ) więc i ja ruszyłam w teren .Postanowiliśmy kupić i przetrzymać do WIOSNY dachówkę .Creaton na dachówkę z glazurą finesse daje rabat 28 % ,więc chyba warto się pokusić .Rozważam też kupienie pustaków np. w lutym (może też na jakiś rabat się załapię ). Czy Wy też rozmyślacie o takiej strategii ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 15.12.2006 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Ze styropianem i folią ma się rozumieć. Czyżby tanio?? Tanio - to rzecz względna - na pewno znajdzie się ktoś kto położył wylewki za połowę tej ceny . Jak dla mnie - to bardzo dobre ceny jesli ekipy sprawdzone. Dzięki za informacje! Mam o czym dyskutować z moimi tynko/wylewkarzami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszojadek 15.12.2006 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 Cześć, Kaszojadku Zamierzasz ocieplać wełną czy styropianem? Bo jak styropianem to chyba rzeczywiście trochę drogo, jak wełną to raczej nie. Ode mnie chłopaki chcą 130PLN/m2 za wełnę 12cm, tynk mineralny, farbę itd z robocizną. dzięki za odpowiedź. no to kolejno: 1. właśnie skończyłem tynki wewnętrzne cementowo-wapienne - na moje oko są ok, ale jeszcze ściągnę fachowca żeby je obejrzał. 19 zł za metr ze wszystkim 2. Mam ofertę na wylewki robocizna 14 zł/metr + 4 zł/metr jeżeli z papą termozgrzewalną 3. Oferta na tynki: wełna 14 na silikacie z pierwszej grupy kolorystycznej 130 zł/metr z posprzątaniem terenu w tym robocizna 44 zł (ale tu może coś utłukę) - póki co rozglądam się chociaż po informacji od Ratkoviza może lepiej dać sobie spokój i cieszyć się z tego co się ma. Tyle że cena wełny jest z dzisiaj. A ja i tak nie mam jej gdzie składować, więc pewnie będzie ciut drożej, jak wiosną odpalę z robotą. Jeżeli możecie wyrazić swoją opinię na temat cen z pkt 2 i 3 to poproszę. pozdrawiam i idę lulu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 16.12.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Witam oj trzeba chyba towarzystwo rozruszać..... szukam solidnego wykonawcy bramy wjazdowej przesuwnej i furtki oraz brukarza do kostki granitowej. Możecie kogoś polecić?? jutro pochwalę się szybą w kuchni Witam z mroźny poranek . Piotrek dawaj tę szybę, bo już nie mogę się doczekać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.12.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Witam wszystkich "bawiacych" sie budowa.Ja niestety jestem nadal na etapie szukania dzialkiw poludniowych rejonach kKrakowa-troche marnie mi to idzie (Nie chce jednak siedziec bezczynnie i ogladam sobie rozne projekty, galerie itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.12.2006 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Tego linka znalazłam, jak już mieliśmy zrobiony projekt indywidualny: http://www.biurobudowlane.pl/projekty/ . Cena jest niesamowicie przystępna, 1000 - 3000 zł. Myśmy dali 5.700 w biurze na Zabłociu, ale nie dosyć że się spóźnili z jego oddaniem o 6 tygodni, to był spaprany i nie możemy się teraz doczekać na poprawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 16.12.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Witam oj trzeba chyba towarzystwo rozruszać..... szukam solidnego wykonawcy bramy wjazdowej przesuwnej i furtki oraz brukarza do kostki granitowej. Możecie kogoś polecić?? jutro pochwalę się szybą w kuchni Jeśli chodzi o kostkę granitową to w mojej wiosce widziałam niezlych speców i ogłądałam zdjęcia z ich wyczynami z kostką granitową - faktycznie robią cuda. Mojej sąsiadce też niezły kawał podjazdu pięknie zrobili - chyba jeszcze są - wynajmowali dom na przeciwko mojejkuzynki - jak chcesz dowiem się o ich namiary i ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 16.12.2006 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Witam w mroźny poranek, który i tak nie przeszkodzi mi w wizycie na działeczce Kakusek, w jakich okolicach szukasz działki? Bo może mogłabym pomóc Pozdrowionka. Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.12.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Najbardziej interesuje mnie poludniowa czesc Krakowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaszojadek 16.12.2006 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Jeśli chodzi o kostkę granitową to w mojej wiosce widziałam niezlych speców i ogłądałam zdjęcia z ich wyczynami z kostką granitową - faktycznie robią cuda. Mojej sąsiadce też niezły kawał podjazdu pięknie zrobili - chyba jeszcze są - wynajmowali dom na przeciwko mojejkuzynki - jak chcesz dowiem się o ich namiary i ceny. Jeżeli można, to ja też poproszę... pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.12.2006 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Najbardziej interesuje mnie poludniowa czesc Krakowa. Na Gratce szukałaś? http://tiny.pl/9shr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 16.12.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Jeśli chodzi o kostkę granitową to w mojej wiosce widziałam niezlych speców i ogłądałam zdjęcia z ich wyczynami z kostką granitową - faktycznie robią cuda. Mojej sąsiadce też niezły kawał podjazdu pięknie zrobili - chyba jeszcze są - wynajmowali dom na przeciwko mojejkuzynki - jak chcesz dowiem się o ich namiary i ceny. Jeżeli można, to ja też poproszę... pozdr Renciu,może i ja się uśmiechnę do Ciebie o te namiary ,kto wie czy się kiedyś nie przydadzą .Chociaż mój przyszły majster mówił ,że zrobi bruk ,ale ja wolę mieć coś w zanadrzu . Z góry bardzo dziękuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buka 17.12.2006 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Witam Jeżeli ktoś ma doły na działce i chce je zasypać to ja chętnie oddam humus z mojej działki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 17.12.2006 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Witam Jeżeli ktoś ma doły na działce i chce je zasypać to ja chętnie oddam humus z mojej działki. Witaj buka Jak dużo będziesz miała tego humusu? Prawdopodobnie będę musiała wyrównać teren działki ,gdyż wszyscy sąsiedzi podnieśli swoje domy ,aby zlikwidować mały spadek działek . Byłabym zainteresowana ,jeżeli to jest humus . Moja działka jest piaszczysta więc planuję dosypać dobrej jakościowo ziemi . Jeżeli masz taką ,to proszę o kontakt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buka 17.12.2006 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Merit, myślę, że tego humusu trochę będzie. Sąsiadka, od której kupiliśmy działkę, po wybudowaniu swojego domu, rozprowadziła humus, który jej został po działce, na której będziemy się budować. Więc mam dwie warstwy ten pierwotny i ten naniesiony.Na priva wyślę ci mój nr tel i nr gg to szczegółowo się dogadamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 17.12.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2006 Witam! Jutro wam wrzucę te namiary na gości od kostki granitowej bo jutro moja druga połowa będzie się z nimi widział. Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 18.12.2006 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 Witajcie, Renciu - poproszę chętnie z góry dzieki Sonika - jeszcze 5 min. cierpliwosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 18.12.2006 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2006 szyba w kuchni w kilku odsłonach!!! http://foto.m.onet.pl/_m/4eb7ef72fa58818410d00bf61c940376,5,19,0.jpg po wykończeniu drugi róg http://foto.m.onet.pl/_m/d36d6d81476f3104b4ef6f8a869f9079,5,19,0.jpg bez wykonczenia http://foto.m.onet.pl/_m/de910de8411fe989b73b2a47435cfe55,5,19,0.jpg pod oknem http://foto.m.onet.pl/_m/75fa34838a0493c03cb4ee3590f47d16,5,19,0.jpg szyba (zbrojona)+śruba http://foto.m.onet.pl/_m/2e53ce823845a0ec6272a341e4b8de2f,5,19,0.jpg wiecej na albumie UFF ..strasznie wolno dzisiaj chodzi net Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 19.12.2006 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 a cóż to wszystkich KRAKUSÓW I PODKRAKUSÓW wywiało.....gdzieś??? tylko trzy moje wpisy pod rząd w ciagu 24h!!! to to przesada. Co robicie, ze was nie ma tutaj??!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts