Majka 26.03.2003 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Martula, Pit nadaje zza granicy..... ale miasta Krakowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.03.2003 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 a miga się bo taka ma pokretną naturę :smile:i lubi jak okrywa go mgiełka e'niewiedzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 26.03.2003 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 O!!!!!!!! Nic nie pisze. Pewnie myśli .Pitbull - gdzie jesteś naprawdę????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 26.03.2003 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Pit, a co byś powiedział na stanowisko Dowódcy Zlotu Jednostek Krakowskiego Forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 26.03.2003 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 On 2003-03-26 08:23, Martula wrote: Kiedyś ogladałam domy "Bumy" w trakcie budowy na osiedlu Pychowice.Muszę powiedzieć, że nie podobały mi się.Odniosłam wrażenie,że budują z "dykty i papieru".Konstrukcja stalowa(!!!!) obita była jakimiś płytami, które wzbudziły moją nieufność co do warunków ocieplenia.Zaznaczam,że jest to moja opinia i być może się mylę.Warto zapytać o jakość wykonania, tych co już mieszkają.A "Buma" w Krakowie wybudowała bardzo dużo domów m.n. dla TBS Kliny Zacisze.Ja jednak jestem zwolenniczką "murów tradycyjnych". Rozmawiałam z mieszkańcem Pychowic - jest zadowolony. Ja osobiście na technologię "papierową" bym się nie zdecydowała, ale to ,co w tej chwili proponuje BUMA, to ściany karmazytowe na konstrukcji stalowej, ocieplane wełną mineralną i tynkowane. Odlewają w fabryce gotowe moduły przestrzenne, które potem składają na fundamencie w ciągu 2 dni . Szacują trwałość tych budynków jako porównywalną do technologii tradycyjnych. Co o tym myślicie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 26.03.2003 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Ja nie myslę, bo mam dziecko z goraczką i wrociłam wczesniej do domu. W taki piękny dzień zagoraczkować Popieram Martulę, kocham tradycję Pit miga się? Boi się nas, jak wszystkie Go obskoczymy to nie da rady przecież Ja mogę stanąć na końcu kolejki, cierpliwa jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.03.2003 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Gajka, zgodnie z "ostatni będą pierwszymi" :grin: Odwiedziłam Rynek, popłoszyłam gołębie, jest pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 26.03.2003 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Fakt, uroczo jest Czy kiedykolwiek "trafił" w Ciebie gołąbek? Mnie raz, w ubiegłym roku na bluzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.03.2003 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 To miałaś szczęście Ja staram się unikać nisko lecących pocisków. Taka super pogoda, aż chce się..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 26.03.2003 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Witam wszystkich dawno do sąsiedzkiej grupy nie zaglądałam. Dziś czuję nieodpartą chęć wygadania się. Cały dzień tylko praca i zero pogawędek. A ja uwielbiam odwrotnie. Tak pogoda jest piękna i tak ciężko się teraz skupić w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 26.03.2003 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Rozmawiałam z mieszkańcem Pychowic - jest zadowolony. Ja osobiście na technologię "papierową" bym się nie zdecydowała, ale to ,co w tej chwili proponuje BUMA, to ściany karmazytowe na konstrukcji stalowej, ocieplane wełną mineralną i tynkowane. Odlewają w fabryce gotowe moduły przestrzenne, które potem składają na fundamencie w ciągu 2 dni . Szacują trwałość tych budynków jako porównywalną do technologii tradycyjnych. Co o tym myślicie? pozdrawiam Oczywiście ściany keramzytowe, nie karmazytowe - chyba jestem jeszcze budowlanym dyletantem pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 26.03.2003 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2003 Majka co sie chce? Znów te nieokiełznane hormony? A Pit widzę przepadł na dobre! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rich 27.03.2003 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Niesmialo chcialbym Was Panie poprzec .Kandydat spelnia wszystkie warunki Przynajmniej tak wnioskuje z wypowiedzi tegoz,lecz jest niesmialy wirtualnie .W rzeczywistosci wirtualnej moze byc grozny jak imie jego.W realnym swiecie jest prawdopodobnie swietny organizator ,pracus ale tylko tyle ile potrzeba ,blysk w oku, ii -151 i od czasu do czasu ucieczka w dobra ksiazke -wtedy zostawcie mnie wszyscy w spokoju.:grin: pozdrawiam wszystkich -najmlodszych tez Mam urwanie........zatem tylko zagladam ale conocnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Frankai 27.03.2003 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 No dalej wstawać mi już, bo ja się chcę położyć spać, a nie można zostawić Waszej rozgadanej grupy bez żywego ducha. Spać niestety położę się sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 27.03.2003 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Frankai czyś Ty zwariował wymagasz od nas 7,14 zbiórki! To nieludzkie! 8,00 to też nieludzkie,ale juz dopuszczalne! Miłego dnia i czekam na pozostałe poparcie mojej kandydatury! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 27.03.2003 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 A Pitbull przepadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.03.2003 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 rich - bardzo interesujace wnioski. Pozdrawiam Agacka i Martula -juz nie wytrzymalem Myslalem ze zgubne mysli Wam przejda jak sie przespicie, ale ta wiosna zdecydowanie Was pobudzila. Ludzie wezcie sie garsc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martula 27.03.2003 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Kiedyś w liceum ( chyba III klasa) kolega w ankiecie na pytanie kim chciałbyś zostać odpowiedział :"Dyrektorem, bo mam predyspozycje do kierowania dużymi skupiskami ludzkimi" .Ludzie - wiosna na całego.Ja dzisiaj pierwszy raz założyłam półbuty.Ale ulga po całej zimie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.03.2003 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 Sproboj ... daj z siebie wszystko. A propos golebi - dowcip krakowski Opowiesc z moralem: Lecialo stado golebi i nagle zobaczyly niewidomego idacego przez rynek. Dowodca stada wydal rozkaz "atakujemy go" Wszystkie golebie rzucily sie lotem nurkowym robiac ile sie da, ale niewidomy zrobil uniki i zadne gowno go nie trafilo. Jaki moral i wniosek? Slepy gowno widzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 27.03.2003 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2003 A ja dzisiaj nie wzialem wierzchniego okrycia - hmm ... na tle spoleczenstwa wygladam nieco dziwnie. Z drugiej strony widzialem juz "zawodnikow" w krotkich spodenkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts