lukaszzzz 25.03.2007 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Witam,Szukam ekipy do ogrodzenia w okolicach Niepołomic!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 25.03.2007 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 hej Krakusy i Krakuski gdzie kupowaliście zasłony ew. materiał na zasłony?? i firanki?? póki co, byłam w M1, w domu zasłon czy czyms takim, ale tam... hmmm sprawa robi się pilna, bo już zaczynam mieć dość ograniczeń w lataniu po domu nago pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.03.2007 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 hej Krakusy i Krakuski gdzie kupowaliście zasłony ew. materiał na zasłony?? i firanki?? póki co, byłam w M1, w domu zasłon czy czyms takim, ale tam... hmmm sprawa robi się pilna, bo już zaczynam mieć dość ograniczeń w lataniu po domu nago pzdr Na Stradomiu jest sklep z firankami, nazywa się Decora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 25.03.2007 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Majka Wspomniałaś gdzieś na forum o facecie od kamienia ,którego pogoniłaś ,bo okazał się cwaniakiem .Czy mogłabyś podać jego nazwisko . Może być na priva . Polecono mi kogoś w firmie Filar i boję się ,że to może być ta sama osoba . Jak zwykle wielkie dzięki . nie pamiętam wysoki, chudy, zepsute zęby i nie patrzy w oczy majka... kurde... ten opis - jakbym cwaniaka widział .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 25.03.2007 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Szczepek, podobno znasz kogoś od ogrodów , mógłbyś proszę podać mi namiar na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 25.03.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 Majka Wspomniałaś gdzieś na forum o facecie od kamienia ,którego pogoniłaś ,bo okazał się cwaniakiem .Czy mogłabyś podać jego nazwisko . Może być na priva . Polecono mi kogoś w firmie Filar i boję się ,że to może być ta sama osoba . Jak zwykle wielkie dzięki . nie pamiętam wysoki, chudy, zepsute zęby i nie patrzy w oczy Ten "mój" może i pasowałby do opisu , na pewno miał jeszcze pryszcze i na nazwisko Gumula . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 25.03.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2007 hej Krakusy i Krakuski gdzie kupowaliście zasłony ew. materiał na zasłony?? i firanki?? póki co, byłam w M1, w domu zasłon czy czyms takim, ale tam... hmmm sprawa robi się pilna, bo już zaczynam mieć dość ograniczeń w lataniu po domu nago pzdr Na Stradomiu jest sklep z firankami, nazywa się Decora. dzięki, może coś jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.03.2007 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Majka Wspomniałaś gdzieś na forum o facecie od kamienia ,którego pogoniłaś ,bo okazał się cwaniakiem .Czy mogłabyś podać jego nazwisko . Może być na priva . Polecono mi kogoś w firmie Filar i boję się ,że to może być ta sama osoba . Jak zwykle wielkie dzięki . nie pamiętam wysoki, chudy, zepsute zęby i nie patrzy w oczy Ten "mój" może i pasowałby do opisu , na pewno miał jeszcze pryszcze i na nazwisko Gumula . pryszcze ominęłam, bo nie sa ekspozycją stałą Merit, co chcesz robić z kamienia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.03.2007 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 hej Krakusy i Krakuski gdzie kupowaliście zasłony ew. materiał na zasłony?? i firanki?? póki co, byłam w M1, w domu zasłon czy czyms takim, ale tam... hmmm sprawa robi się pilna, bo już zaczynam mieć dość ograniczeń w lataniu po domu nago pzdr Na Stradomiu jest sklep z firankami, nazywa się Decora. dzięki, może coś jeszcze? na Starowiślne też taki był. Chcesz kupić materiał, czy, żeby uszyli? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 26.03.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 hej Krakusy i Krakuski gdzie kupowaliście zasłony ew. materiał na zasłony?? i firanki?? póki co, byłam w M1, w domu zasłon czy czyms takim, ale tam... hmmm sprawa robi się pilna, bo już zaczynam mieć dość ograniczeń w lataniu po domu nago pzdr Na Stradomiu jest sklep z firankami, nazywa się Decora. dzięki, może coś jeszcze? na Starowiślne też taki był. Chcesz kupić materiał, czy, żeby uszyli? bliżej Wawelu czy dalej? żeby uszyli ale materiał tez mnie uszczęśliwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 26.03.2007 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 chyba mi się coś pokręciło z tymi ulicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 26.03.2007 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 pomiędzy Berka a Miodową , a pomiędzy Dietla a Berka jest sklep z materiałami, nie wiem, czy maja zaslonowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 26.03.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 kurcze, te okolice to jakieś siedlisko potencjalnych zasłon całuski Majka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 26.03.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 smutna to gdzie Ty mieszkasz ... moze bym wieczorem podskoczyl poki jeszcze nie ma zaslon Duzy wybor jestw w Witku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 26.03.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 smutna to gdzie Ty mieszkasz ... moze bym wieczorem podskoczyl poki jeszcze nie ma zaslon czemu nie... ale chodziło mi o to, że Kazimierz to siedlisko potecjalnych zasłon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damiang 26.03.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 hej Krakusy i Krakuski gdzie kupowaliście zasłony ew. materiał na zasłony?? i firanki?? póki co, byłam w M1, w domu zasłon czy czyms takim, ale tam... hmmm sprawa robi się pilna, bo już zaczynam mieć dość ograniczeń w lataniu po domu nago pzdr Sklepy z materiałami w Hucie (w sumie nie tak daleko od M1): -al. Róż (tak w środku długości ulicy). -Kocmyrzowska (między rondem Kocmyrzowskim a placem w Bieńczycach). -Tomex (stragany z tyłu) - taanio i ciekawie Poza tym: -Witek (nowy, na dole) -Leroy-Merlin To miejsca gdzie moja żona zagląda najczęściej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 26.03.2007 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Na Starowislnej jest sklep tylko z zaslonami (REMI) ale Witek pod tym wzgledem rowniez nie jest ubogi. W Leroy rowniez cos bylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damiang 26.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 Futryny drewniane najlepiej montować po wykonaniu np parkietu, omija się w ten sposób docinanie elementów przy wręgach. Nie widać także ewentualnej pracy parkietu. W ogóle drzwi wewnętrzne powinno się traktować jako "mebel" a ich montaż zostawić na sam koniec wykończeniówki... Tylko od razu zapowiedzieć fachowcom, co im grozi za upapranie podłogi pianką.... Futryny montuje się na końcu, ale te opaskowe. Zwykłe chyba trochę wcześniej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 26.03.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 dzięki jesteście kochani idę po mapę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 26.03.2007 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 hej Krakusy i Krakuski gdzie kupowaliście zasłony ew. materiał na zasłony?? i firanki?? póki co, byłam w M1, w domu zasłon czy czyms takim, ale tam... hmmm sprawa robi się pilna, bo już zaczynam mieć dość ograniczeń w lataniu po domu nago pzdr Na Stradomiu jest sklep z firankami, nazywa się Decora. dzięki, może coś jeszcze? na Starowiślne też taki był. Chcesz kupić materiał, czy, żeby uszyli? bliżej Wawelu czy dalej? żeby uszyli ale materiał tez mnie uszczęśliwi Dokładnie Stradom 15 - tam szyją, ale nie wiem czy można tylko kupić materiał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts