gzajac 30.03.2007 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Też kupowałem beton w Syjaxie i nie zawiodłem się! Zawsze byli na czas (2 razy nawet wcześniej o 30 minut), załatwiałem wszystko na telefon - płaciłem nawet drugiego dnia! Bardzo solidna firma -- Pozdrawiam, Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 30.03.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 no to chyba też tam zamówimy, taniej niż za 200 i tak nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Andrzej 31.03.2007 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Witam wszystkich, którzy zaczęli swoje budowy. My już pomału "wychodzimy" z ziemi Zaczęliśmy trzy tygodnie temu, trochę przeszkodził nam ten niespodziewany "powrót zimy" ale myślę że niedługo zaczną rosnąć mury i wreszcie będzie widać efekty Pozdrawiam Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaC 31.03.2007 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Poszukujemy sprawdzonego elektryka do podłączenia prądu budowlanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 01.04.2007 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 to ja też się przyłącze do prośby powyżej, odnośnie elektryka...również jestem na etapie podłączania prądu budowlanego. z góry i z dołu dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Getye 01.04.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Czy możecie mi podać informację ile kosztuje podłączenie prądu budowlanego? Chodzi mi o kabel, czy to prawda,że muszę mieć swój kabel?Mam działkę oddaloną od słupa 250m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noala 01.04.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 Czesc Wszystkim to ja tez dorzuce cos do koszyczka z pytaniami. Czy ktos wspolpracowal z firma TAMAR z Zabawy k/Wieliczki? firma zajmuje sie instalacjami wod-kan-gaz c.o. mozna ich wybrac czy raczej sie wystrzegac? dzieki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 02.04.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Czy możecie mi podać informację ile kosztuje podłączenie prądu budowlanego? Chodzi mi o kabel, czy to prawda,że muszę mieć swój kabel? Mam działkę oddaloną od słupa 250m. Za łatę pełniącą rolę słupa, skrzynkę z zawartością i około 30m kabla elektryk wziął 1500zł. Enion przyjechał na gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asia i Józek 03.04.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam ! Elektryk za podłączenie prądu na budowę zażądał 2500 zł..... Straszne, bo mam słup na działce, więc za co taka stawka ??? Póżniej pewnie ze 2000 za podłączenie do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnnaC 03.04.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Witam ponownie Czy ktoś z forumowiczów może nam polecić jakąś solidną, sprawdzoną ekipę do budowy do stanu surowego otwartego ? Ta, którą mamy może doprowadzić do rozpaczy ,powolna, składa sie z 2 65 latków i 1 młodego człowieka . Do tego właściciele tej ekipy wiecznie zawyżają wszystkie koszty, nie umieją samodzielnie zamówić materiałów, trzeba im wszystko wskazywać co gdzie i sprawdzać po ile !!!! Przez tydzien zrobili zaledwie parę machów łopata. A miała to byc firma z 20 letnim doświadczeniem i orientacją na rynku ...i 5 osobową ekipą górali Wiadomo ze na rynku jest ciężko z dobrymi fachowcami, ale przy tej ekipie można stacić zdrowie i cierpliwość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 04.04.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 witajcie, mam prośbę,podzieli się ktos namiarem na sprawnego koparkowego? najlepiej z okolic Świątniki Górne, Wieliczka.. pozdrawiamm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela82 04.04.2007 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 czy do podania o WZ muszę robić mapke sytuacyjno-wysokościową-takowa jst w liście załączników, chociaż w jednym pkt. piszą że może być w zamian zasadnicza, a w drugim wymagają syt-wys ? czy wystarczy zasadnicza i ewidencyjna? i czy muszę tam wrysować "trasy infrastruktury technicznej" jwszcze jedno-czy ktoś występował o WZ na dwa domy na jednej działce? bo co jeśli mam potwierdzenie uzbrojenia, ale we wnioskach pisałam "dom jednorodzinbny" a nie "domy? zapewnienia będa aktualne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 04.04.2007 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Czy możecie mi podać informację ile kosztuje podłączenie prądu budowlanego? Chodzi mi o kabel, czy to prawda,że muszę mieć swój kabel? Mam działkę oddaloną od słupa 250m. swój kabel, swoje słupy + swoją kasę ! za tymczasowe podłączenie płacisz wszystko sam. za docelowe - zakład energetyczny. poniewaz miałem do podłączenia się do prądu jakieś 300 metrów - elektryk rypnął mi około 5 -6 tysięcy złotych. Kabel jest cholernie drogi bo na zwykłym nie pociągniesz takiego odcinka bo będą za duze spadki napiecia i żadne urządzenie działać nie bedzie, więc trzeba kupić troche grubszy kabelek. ja sie bujałem przez rok czasu na agregacie. zróbcie wszystko aby nie budowac na agregacie ! nawet jeśli wydacie na to 3-4 tys to i tak taniej niż agregat i te wszystkie kłopoty z tym zwiazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta_p 04.04.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 Co za paskudny czas na budowanie . W Melle juz nie przyjmuja zamowien na dachowke Braas, a i tak termin realizacji ok. 4 miesiecy. Odniechciewa mi sie budowy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 04.04.2007 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 witajcie, mam prośbę, podzieli się ktos namiarem na sprawnego koparkowego? najlepiej z okolic Świątniki Górne, Wieliczka.. pozdrawiam m. Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 04.04.2007 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2007 ponawiam pytanie o elektryka który podłaczy prąd budowlany ze słupa!! a przy okazji Wesołych i Radosnych Świąt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 05.04.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 lakk, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemi 05.04.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 WitamWyrywam sobie resztki włosów, gdyż pomimo że nie mam jeszcze pozwolenia kompletuje pustaki. Stanęło na phorotermie ze Słowacji ale nie mogę znaleźć jeszcze bloczków o szerokości 18cm, czy aby przypadkiem ktoś gdzieś takich nie widział? albo nie zostało komuś tak na około 35m2 ściany:)?.Jednym słowem czarna rozpacz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela82 05.04.2007 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 przemi a w której części krakowa sie budiujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemi 05.04.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Angela ja usiłuję na razie jedynie i to mało udolnie , żeby nie powiedzieć nieudolnie w gminie Niepołomice, tak że to kawałek za Krakowem, 11km od granic administracyjnych miastana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts