Paweł Czernecki 23.04.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Też byłem na targach. Strata czasu. Znalazłem tylko jedną ciekawostkę z mojego punktu widzenia - żeliwne kominski w stylu tych z 19 - stego ew. poczatek 20 wieku. Jak ktoś ma gabinet i chciałby go zrobić w starym stylu to za jedyne )) 4-5 kpln moze sobie wstawic taki kominek zgadzam się, świetne piecyki i to z Krakowa też mi się spodobały tylko nie pasują mi do pomysłu wentylacji mechanicznej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramowicze 23.04.2007 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Naramowicze, To wygląda jak grunty wsi Owczary! Rencia buduje po lewej stronie widoku z Waszej działki. To tylko rzut beretem.Prawie bingo. To jest na granicy Owczar i Naramy, ale już w Naramie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Getye 23.04.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witam miłych krakowskich budowniczych,szukam fajnego projektu na bazie litery L, czy ktoś może mi doradzić gdzie taki znajdę? Pozdrawiam wszystkich i dzięki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 23.04.2007 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Osoby, ktore wysłały do mnie PW z prośbę o umieszczenie na mapce GK chciałbym prosić o jeszcze chwilę cierpliwości. Tak się składa, że znowu nie bardzo jestem w domu. Zajmę się tą sprawą w ten weekend lub na początku przyszłego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.04.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Witam miłych krakowskich budowniczych, szukam fajnego projektu na bazie litery L, czy ktoś może mi doradzić gdzie taki znajdę? Pozdrawiam wszystkich i dzięki!!!! Cała przyjemność w poszukiwaniach Sam zobacz: http://www.projekty.domow.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 23.04.2007 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2007 Mam moze glupia sprawe ale trudno. Poszukuje kogos kto mi utwardzi i wypoziomuje teren pod postawienie garażu blaszaka. Niestety nie jestem w tej chwili w stanie sam tego zrobic, nie mam na to czasu a musze postawic ten garaz. Miejsce wykonania uslugi to Niegowic k. Gdowa, jak cos to prosze o kontakt - najlepiej telefoniczny 606 502 502, ewentualnie prosze o jakis namiar na kogos kto to moze zrobic. Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 24.04.2007 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Mam moze glupia sprawe ale trudno. Poszukuje kogos kto mi utwardzi i wypoziomuje teren pod postawienie garażu blaszaka. Niestety nie jestem w tej chwili w stanie sam tego zrobic, nie mam na to czasu a musze postawic ten garaz. Miejsce wykonania uslugi to Niegowic k. Gdowa, jak cos to prosze o kontakt - najlepiej telefoniczny 606 502 502, ewentualnie prosze o jakis namiar na kogos kto to moze zrobic. Z gory dziekuje za pomoc. czuje, że za taką usługe to zapłacisz więcej niz garaż jest wart. Bo to ma być konstrukcja na czas budowy? tak? Ja zrobiłem w ten sposób, ze firma ,która stawiała blaszak - wypoziomowała go podkładając pod rogi płytki chodnikowe ( w jedym rogu nawet 4) i przymocowała do ziemi wbijając pręty metalowe na 50 cm w glebe. a nastepnie ja - z tydzień później obsypałem sobie ziemią dookoła, żeby dziur nie było i stał tak sobie garaż przez cała budowe. nie przejmował bym się zbytnio. Ważne żeby postawić go w takim miejscu, zeby woda nie podciekała. Szkoda troche kasy, a czuję ze beda problemy ze znalezieniem aż takiej klasy specjalisty, który to zrobi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 24.04.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Nie przesadzajcie z tym oszczędnym mocowaniem blaszaka, bo mnie w wichurę odfrunął, a był wbity w ziemię prętami na 50 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 24.04.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Nie przesadzajcie z tym oszczędnym mocowaniem blaszaka, bo mnie w wichurę odfrunął, a był wbity w ziemię prętami na 50 cm. sorki.. wcale nie śmieszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 24.04.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Wszystko zależy od tego czy blaszak jest narażony na bezpośrednie podmuchy wiatru. Jak stoi solo na górce to i może z fundamentem wyrwać A jak jest w dole że ledwo co mu dach wystaje to tylko powodzi może się obawiać i wyssania przez trąbę powietrzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Andrzej 24.04.2007 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Montez z tego co się orientuję będziemy bliskimi sąsiadami. My budujemy się w Rzozowie. Pozdrawiam Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
drabi 24.04.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 http://www.siatki.net.pl/?id=siatki http://www.siatex.pl/podstrona.php?s=cennik http://www.siatkoland.com.pl/index1.html http://www.zowpol.com.pl/ http://www.siatmet.lbl.pl/ Mam namiar na producenta siatki z Michałowic ale osobisty małż poszedł do pracy ze swoim notesem... cześć, Możesz podac namiar na tego gościa od siatki z Michałowic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 25.04.2007 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Udało mi się zorganizować wykonanie płyty pod garaż, ale potrzebny mi jest gruz, w sumie nie duzo go potrzebuje ale zawsze, jesli ktos z Was moglby mi podpowiedziec gdzie w okolicy mozna go zdobyc bede zobowiazany Mam moze glupia sprawe ale trudno. Poszukuje kogos kto mi utwardzi i wypoziomuje teren pod postawienie garażu blaszaka. Niestety nie jestem w tej chwili w stanie sam tego zrobic, nie mam na to czasu a musze postawic ten garaz. Miejsce wykonania uslugi to Niegowic k. Gdowa, jak cos to prosze o kontakt - najlepiej telefoniczny 606 502 502, ewentualnie prosze o jakis namiar na kogos kto to moze zrobic. Z gory dziekuje za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rwik 26.04.2007 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witajcie Wprawdzie nie buduję się w Krakowie a Jaszczurowej koło Wadowic, ale to przecież też Małopolska. Do tej pory nic nie pisałem bo jeszcze nic wielkiego się u mnie nie działo. Ale teraz pozostało mi już tylko pozwolenie na budowę i zaczynamy. Wygląda na to że będę się borykał z materiałami budowlanymi a już myślałem że teraz to już tylko z górki. I tu mam do was prośbę. Czy ktoś może widział gdzieś w hurtowni takie dachówki jak w moim projekcie. Najlepiej cementowa i ten kolor co na zdjęciu a najlepiej jeszcze jaśniejsza. do tego dobudowuję jeszcze garaż i kilka innych zmian ale ogólnie to własnie ten chcemy wybudować, a jak będzie to się jeszcze okaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
montez 26.04.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Montez z tego co się orientuję będziemy bliskimi sąsiadami. My budujemy się w Rzozowie. Pozdrawiam Ilona Witam serdecznie, faktycznie będziem sąsiadami, my budujemy w Borku Szlacheckim Piękne zdjęcia, my dopiero startujemy, a Wy to już stan zaawansowany Nie mogę nie zapytać, skąd wzieliście taki piękny gruz na drogę?? Pozdrawiam Mateusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SzMatek 26.04.2007 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Witam!Mam prośbę:Jeżeli ktoś z was miał do czynienia z firmą ARTDOM Panów Kolędo z Tęczynka bardzo proszę o opinię o nich (solidność, ceny, zakres prac). Piszcie P.W. lub na mój email widoczny w moim profilu.Dziękuję bardzo!SzMatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Andrzej 26.04.2007 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Montez No to faktycznie, w Borku to rzut przysłowiowym beretem. Co do stanu zaawansowania to jesteśmy już po zalaniu stropu i przygotowujemy się do stawiania dalszych ścianek, zdjęcia są trochę już "przystarzałe" ale nie mogę się doprosic o wklejenie najnowszych. Gruz na drogę braliśmy skąd się dało, szczegóły zna mój małż, on się tym zajmował. Życzymy powodzenia przy budowaniu. My też przecież niedawno zaczynaliśmy Pozdrawiam Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mwituszy 26.04.2007 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Montez No to faktycznie, w Borku to rzut przysłowiowym beretem. Ja buduje sie w Goluchowicach wiec tez rzut beretem. Pozdrawiam Sasiadow Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krakus73 27.04.2007 05:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Zaklepałem sobie wstępnie trochę gruzu na działkę, ale potrzebuję jeszcze jakiś transport zorganizować. Jeśli ktoś z Was mógłby coś polecić to poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ilona Andrzej 29.04.2007 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2007 mwituszy Gołuchowice to też bliziutko, witam sąsiada, w tej samej miejscowości będzie się budowac też majamp, którą pozdrawiam dawno jej na forum nie widziałam. Pozdrawiam Ilona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts