zbyszekP 30.04.2007 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Witam,Mapka GK została uaktualniona o: - krzysztof.mk- mathiasso- naramowicze- Niureczka- Paweł Czarnecki- Sail. Pawła przepraszam, ale musiałem mu skrócić nick, bo za nic nie chciał mi się zmieścić na mapkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jdd66 30.04.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 witam ponownie jakis czas temy prosiłem o wpisanie mnie na loiste i umieszczenie na mapceponawiam moja prosbę - zawiła 45b - jdd66z góry dziekuje i pozdrawiamjdd66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 30.04.2007 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 witam ponownie jakis czas temy prosiłem o wpisanie mnie na liste i umieszczenie na mapce jdd66 Umieściłem Cię na mapce. Jeżeli kotoś jeszcze będzie chciał znaleźć się na mapce, to proszę o PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 30.04.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Zobaczcie co znalazłem na sieci - oststnie notowanie z Krakowa - kwiecien 2007 warto popatrzec - szczególnie dobre dla tych co szukają działek. popularnośc działek i ceny działek koło krakowa powodzenia w szukaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 30.04.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Tak było kiedyś ... teraz trzeba do tych cen dodać 50%. Michałowice - Komora 18 tys za ar. Umowa z ostatniego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ged 30.04.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 witam ponownie ... Jdd - czas chyba jakiś dziennik założyć ... . Fundamenciki sfotografować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 30.04.2007 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 I my dołączamy się do grupy krakowskiejPozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 30.04.2007 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Pawła przepraszam, ale musiałem mu skrócić nick, bo za nic nie chciał mi się zmieścić na mapkę. Dzięki wielkie. Nie ma sprawy. Szczerze mówiąc zazwyczaj mój nick to czerni ale jak się rejestrowałem to myślałem że wpisuje do formularza nazwisko a nick będzie później. Ja tam się cieszę że jestem Cze a nie Cza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 30.04.2007 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 Ja tam się cieszę że jestem Cze a nie Cza Przepraszam. Na mapce umieściłem Cię poprawnie, tj. Czernecki. Nazwisko przekręciłem tylko w wiadomości. Jeszcze raz przepraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jdd66 30.04.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 witam ponownie ... Jdd - czas chyba jakiś dziennik założyć ... . Fundamenciki sfotografować ... mysle o tym ale na razie to "panie taki zap.... że nie ma czasu załadowac" ale myslę o tym i cos z tego pewnie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jdd66 30.04.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2007 z czystej ciekawości (i nie tylko) czy ktos z "członków' Grupy Krakowskiej ma działajacy rekuperator - zamierzam takowy zainstalowa ale ciagle targaja mna wątpliwości - czekam na opinie użytkownikówpozdrjdd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 01.05.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Witam wszystkich! mam ogromną prośbę, czy ktoś mógłby wkleić zdjęcie domku z dachówką Creaton kerapfanne miedziana angoba, albo podać link do zdjęcia.....Wiem, że pewnie mnóstwo tego na forum, ale szukam już od pół godzinki i nic nie znalazłam, a mój dwuletni synuś dłużej nie pozwoli mi szukać Za to jutro teść musi ostatecznie zarezewować tą dachówkę, a ja jeszcze jej nie widziałam na żadnym dachu Z góry serdecznie dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.05.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 A ten wątek widziałaś? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=81343&highlight=poka%BFcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 01.05.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Może tu znajdziesz coś interesującego: http://www.dachowka.pl/index.php/strona/19http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=46069&postdayshttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=81343http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=71081&start=60&postdays B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 01.05.2007 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 Dzięki! Niestety miedzianej angoby nie znalazłam w tym wątku Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 01.05.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 April- dzięki wielkie-jak dużo wątków! Znalazłam jedno zdjęcie miedzianej!Może ktoś ma jeszcze coś?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
April 13 01.05.2007 22:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2007 utek76Sprawdź jeszcze tu:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1618498&sid B&S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 02.05.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Uwaga dla grupy krakowskiej.W piątek zacząłem budowę, beton miałem zamówiony kilka dni wcześniej w betoniarni KRAK BET. W dniu realizacji zamówienia zadzwonili z betoniarni, że betonu nie będzie - mają awarię! Zadzwonili ok. 9.00 a beton miał być na 15.00. Być może faktycznie była awaria ale firma dbająca o swoją markę załatwiłaby beton u konkurencji i dowiozła na budowę zgodnie ze zobowiązaniem! Na szczęście udało mi się załatwić beton w innej betoniarni. Kosztowało mnie to sporo zdrowia i forsy [przestój koparki oraz dodatek dla ekipy bo beton był bez podajnika]. Gdybym miał zgodę gościa u którego udało mi się beton załatwić to opublikowałbym jego nazwisko złotymi zgłoskami - człowiek faktycznie chciał pomóc i pomógł!!!Reasumując, jeżeli możecie to z daleka od KRAK BETU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mg 02.05.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 W piątek zacząłem budowę, beton miałem zamówiony kilka dni wcześniej w betoniarni KRAK BET. W dniu realizacji zamówienia zadzwonili z betoniarni, że betonu nie będzie - mają awarię! Zadzwonili ok. 9.00 a beton miał być na 15.00. Być może faktycznie była awaria ale firma dbająca o swoją markę załatwiłaby beton u konkurencji i dowiozła na budowę zgodnie ze zobowiązaniem! Chyba troche przesadziles... Budownictwo rzadzi sie zupelnie innymi zasadami niz reszta swiata i firma ktora o 9 dzwoni ze zamowionego betonu nie bedzie na 15 nalezy do bardzo porzadnych. W przypadku wiekszosci firm o awarii dowiedzialbys sie dzwoniac godzine po terminie z pytaniem czemu tego betonu jeszcze nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zefiryn 02.05.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Cześć, Do tego wczorajszego świętowania ( 1 maja świętuję rocznicę przyjęcia do UE - i tak naprawdę odzyskanie przez nasz kraj niepodległosci) i jutrzejszego świętowania dorzucam swoje prywatne, dzisiaj wreszcie dostałem na pozwoleniu pieczątkę - 'decyzja niniejsza jest ostateczna'. (po 3ech tyg. od wydania decyzji). Teraz więc mogę świętować. Wykonawca już przebiera nóżkami i już by chciał robić no ale trzeba czekać, deski na szalunek przyjdą z Pcimia dopiero za tydzień, stal jest bez problemu, beton zamówiłem w Contratorze, niestety nie mają chudziaka więc musiałem wziąć B15. Terminy 7 dni. Geodeta zamówiony do wytyczania, koparka też. To tyle . W międzyczasie szukam dachówki bo to już ostatnie dzwonienie. Jest jeszcze Rupp ceramika, po 4 zł /m2. Rozważam też betonową - albo z Olkusza Euronit z powłoką Perła - 2.80 szt, lub Braas z powłoką Lumino 3 zł/szt. Ale trzeba zamawiać już po potem będą znacznie dłuższe terminy odbioru. Jeśli przyjdzie (lada dzień) transport pustaków keramzytowaych to już mojemu szczęściu nie będzie końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts