merit 03.06.2007 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Witam GK!!! No to z innej beczki - jeszcze raz kolejny rzucam temat organizacji spotkania GK - proponuję moją działkę z budową w trakcie na miejsce i termin 16.06.2007. Reszta niech się martwi o jadło i napitek!!!! Macie dwa tygodnie na zastanowienie i rezerwację terminu. Zgłoszenia oczywiście na tym forum. Pozdrowionka - o właśnie słucham w radiu "...w życiu piękne są tylko chwile.....dlatego czasem warto żyć" Rencia ! Bardzo bym chciała ,ale w soboty my niestety pracujemy . Taka wredna robota w handlu . A nawet gdybym się urwała ,to nie mam jak dojechać -nie mam prawa jazdy . A niech to szlag! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus2 03.06.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 Witam GK!!! No to z innej beczki - jeszcze raz kolejny rzucam temat organizacji spotkania GK - proponuję moją działkę z budową w trakcie na miejsce i termin 16.06.2007. Reszta niech się martwi o jadło i napitek!!!! Macie dwa tygodnie na zastanowienie i rezerwację terminu. Zgłoszenia oczywiście na tym forum. Pozdrowionka - o właśnie słucham w radiu "...w życiu piękne są tylko chwile.....dlatego czasem warto żyć" ja niestety mam ślub i nie moge się wymigać bo to własny:P ale dziekujemy za zaproszenie. Ponizej aktualny stan zaawansowania po prawie dwóch miesiącach od wbicia łopaty: http://www.sokolnictwo.pl/17.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 04.06.2007 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Ja się zapisuję od razu. Mam też pytanie: czy mogę wziąć grzecznego psa? Jeśli tylko nie jada dzieci na kolację oczywiście jest bardzo mile widziany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 04.06.2007 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 ja niestety mam ślub i nie moge się wymigać bo to własny:P ale dziekujemy za zaproszenie. Gratulacje!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 04.06.2007 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Bardzo bym chciała ,ale w soboty my niestety pracujemy . Taka wredna robota w handlu . A nawet gdybym się urwała ,to nie mam jak dojechać -nie mam prawa jazdy . A niech to szlag! No to nie dobrze - napisz tylko czy dasz rady się urwać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 04.06.2007 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 DUŻY APEL!!!! Jak Merit się urwie to trza ją zgarnąć i przywieźć do Szczodrkowic.Merit napisz skąd ewentualnie trzeba by było Cię zabrać - myślę że ktoś będzie miał po drodze - może ja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 04.06.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Urwę się z przyjemnością ! Mogę stanąć na jakimś rozdrożu w Twoim pobliżu ,dojechać na najbliższy przystanek autobusowy . Pewnie trafię jak mną Renciu pokierujesz. A ostatecznie jak nie będzie innej możliwości -przydreptam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 04.06.2007 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 ja niestety mam ślub i nie moge się wymigać bo to własny:P ale dziekujemy za zaproszenie. Gratulacje!!!!! Wszystkiego naj ,naj na nowej drodze życia !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 04.06.2007 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 Urwę się z przyjemnością ! Mogę stanąć na jakimś rozdrożu w Twoim pobliżu ,dojechać na najbliższy przystanek autobusowy . Pewnie trafię jak mną Renciu pokierujesz. A ostatecznie jak nie będzie innej możliwości -przydreptam Nie ma sprawy - przesyłam nr kom. na priv i się dogadamy dwa dni wcześniej gdzie i o której. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus2 04.06.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2007 rencia, merit - dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.06.2007 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Renciu, bardzo chętnie przyjechalibyśmy na grillka do Ciebie, ale teraz każdą wolną chwilę spędzamy na budowie. Mąż po pracy, natychmiast gna do ogrodu i kopie, wyrównuje teren, szaluje murki, a ja też latam z łopatą ile mogę Bloczki przyjeżdżają na początku lipca, brama pod koniec czerwca, a beton pod murek musi schnąć ok. 4 tygodni. Aaa, a dzisiaj zamówiliśmy modrzewiowe sztachety na płot i wypełnienie bramy. A jakie piękne mają dechy na podłogę i płazówki na elewację Oczywiście też z modrzewia. Mąż się zachwycił i chyba wyjdzie na moje, aby mieć w końcu ten "dworek modrzewiowy" http://img131.imageshack.us/img131/5997/hot4rh.gif Ale kiedyś na pewno się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 05.06.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Jeżeli komuś by zostało trochę pustaków 11,5 lub 8 (Porotherm lub Thermopor) to chętnie odkupię bo mam małe niedoszacowanie - tak około 200 sztuk... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramki 05.06.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Zaczelismy wlasnie. stoja fundamenty. tym samym pozdrawiam wszystkich, ale szczegolnie tych z 'polnocy. HEJ NARAMO! my stad. na poczatku poszlo jak burza, teraz fundamenty stoja, a my kalkulujemy odwodnienie; robic, nie robic... oto jest pytanie. Renia i Naramowicze widza nasza dzialke ze swojej budowy. Moze wpadniecie w odwiedziny? zapraszam. to ten niedokonczony bunkierek, co zaczal wystawac z ziemi blizej gorki z kosciolem i 'tesco. Ludzie! mam tyle pytan, ze nie wiem od czego zaczac. np. co zrobic z uparta ekipa, ktora chce wszystko po swojemu, bo inaczej pier...la i sobie ida. w sumie moze byloby to nieglupie, gdyby nie fakt, ze o inna trudno. zdjecia zamieszcze, jak je zgram. pozdrawiam /y/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 05.06.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2007 Jeżeli komuś by zostało trochę pustaków Nam zostały (140 szt.), ale stropowe, które kupiliśmy na zapas i niepotrzebnie, bo będzie strop terriva. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 06.06.2007 05:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Słoneczko!!! nawet mi nie mów że nie wygospodarujecie 16.06 wolnego wieczoru - a zwłaszcza po twórczym kopaniu podmurówek czy czego tam nie będzie fajnie usiąść przy grillu i napić się chłodnego piwka.Wiem budowa jest bardzo absorbująca ale nie cały czas - trzeba trochę wrzucić na luz. W związku z powyższym widzę Was u mnie 16.06. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 06.06.2007 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Moze wpadniecie w odwiedziny? Myślę że to wy wpadniecie do mnie!!!! Jak czytaliście wcześniej 16.06 jest organizowane spotkanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbyszekP 06.06.2007 05:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Przypominam, że w ten poniedzialek dawna mapka GK zniknie z Internetu i zostanie zastąpiona przez mapkę administrowaną przez 37oC . Wszyscy, którzy chcieliby się na niej znaleźć proszeni są o zapoznanie się z nstrukcją zamieszczoną przez 37oC. Adres mapki pozostanie ten sam.Instrukcja: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=934&start=22020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 06.06.2007 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Nam zostały (140 szt.), ale stropowe, które kupiliśmy na zapas i niepotrzebnie, bo będzie strop terriva. 140 brzmi dobrze szkoda że stropowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 06.06.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Renciu, bardzo chętnie przyjechalibyśmy na grillka do Ciebie, ale teraz każdą wolną chwilę spędzamy na budowie. Mąż po pracy, natychmiast gna do ogrodu i kopie, wyrównuje teren, szaluje murki, a ja też latam z łopatą ile mogę Bloczki przyjeżdżają na początku lipca, brama pod koniec czerwca, a beton pod murek musi schnąć ok. 4 tygodni. Aaa, a dzisiaj zamówiliśmy modrzewiowe sztachety na płot i wypełnienie bramy. A jakie piękne mają dechy na podłogę i płazówki na elewację Oczywiście też z modrzewia. Mąż się zachwycił i chyba wyjdzie na moje, aby mieć w końcu ten "dworek modrzewiowy" http://img131.imageshack.us/img131/5997/hot4rh.gif Ale kiedyś na pewno się spotkamy Nie ,nie Słoneczko , to brzmi jak próba wymigania się . To ja protestuję ! Wszyscy jesteśmy okropnie zajęci ,ja urywam się z pracy -chociaż sobota to mój dy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 06.06.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2007 Miało być dyżur ,a potem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts