szczepek 15.06.2007 04:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 jest mi potrzebny w dość krótkim czasie fliziarz musze zrobić kotłownię i garaż. Dajcie jakieś namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 15.06.2007 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Musze się pochwalić wszem i wobec właśnie wyszedłem dzisiaj z ziemi no to gratuluję a dlaczego ta ścianka na pierwszym planie z prawej jest taka cienka tak dumam i dumam i nic nie mogę wydumać ?? i może jeszcze z fundamentów kilka pytań: najpierw robiliście ławy czy bez ław sam rowek do góry ?? czy zalewaliście wszystko naraz ?? czy najpierw w ziemi a potem to co widać zaszalowane ?? pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 15.06.2007 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 jest mi potrzebny w dość krótkim czasie fliziarz musze zrobić kotłownię i garaż. Dajcie jakieś namiary Andrzej Stec, tel. 603052354 Spróbuj się powołać na Piotra Winkiewicza (mój małżonek) - może to coś pomoże w kwestii terminu. Pan Andrzej flizował łazienkę i kuchnię w naszym obecnym mieszkaniu. Zdecydowanie polecam, tyle że jest rozchwytywany więc nie wiem czy będzie miał czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 15.06.2007 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Musze się pochwalić wszem i wobec właśnie wyszedłem dzisiaj z ziemi ...a dlaczego ta ścianka na pierwszym planie z prawej jest taka cienka tak dumam i dumam i nic nie mogę wydumać ?? Złudzenie optyczne ( Deska na pierwszym planie wyższa od innych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 15.06.2007 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witam wszystkich Krakusów i nie tylko w piękny słoneczny piątek. Niby jeszcze mam czas, ale wolę zacząć wcześniej.Zdecydowałem się na ogrzewanie podłogowe (w projekcie mam kaloryfery) i na wentylację mechaniczną być może z reku (w projekcie grawitacyjna).W związku z tym potrzebowałbym namiar na osoby/firmy, które mogły by mi wykonać:- projekty tych instalacji,- same instalacje. Może moglibyście kogoś polecić z Krakowa lub okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 15.06.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witam całą grpę. Mam prośbę o namiary na jakiegoś dobrego stolarza który mógłby zrobić meble kuchenne ?najlepiej nie bardzo drogo ale dokładnie i ładnie. Będę wdzięczny za każdy namiar. Z góry dzieki. Stolarz - pan Krzysiek mi robil pare rzeczy. terminowy i dokladny. Tel. 69 67 03 424 lub 501 72 55 61. Mozna sie dogadac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKrzysiek 15.06.2007 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Czy ktoś z Was krył dach RuppCeramiką?Mam pytanie. Kupiłem Siriusa 13 wraz z 3 szt trójnikow i jedną dachówką kominkową (odpowietrzenie kanalizacji) Po dowiezieniu towaru mam nieodparte wrażenie, że ktoś mnie kiwa. Dachówka kominkowa za ciężkie pieniądze wygląda jakby była wystrugana z drewna. Napis Rupp Cermaika Sirius 13 jest jakby roztopiony i nieczytelny. Na moje oko totalna podróba. Trójniki też niewiele lepsze - wyglądają jakby były ręcznie robione i jeszcze żadbych śladów napisu Lafarge Dachy tak jak na dachówce. Co dziwne mój znajomy mówił, ze też tak miał i powiedzieli mu że tak ma być. Jestem w szoku - skoro taka dachówka kosztuje prawie 100 razy tyle co zwykła, to chyba powinna nosić znamiona oryginalności. Czy słusznie się zastanawiam, czy tak ma być? Zasadniczo byłem bardzo zadowolony z obsługi przy zakupie. Jeśli coś jest nie tak to pewnie zaszła pomyłka, ale może ktoś z Was się też z tym spotkał? Dzięki z góry Krzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodi1977 15.06.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 jesli chodzi o okna to mogę polecić okna 5/6 (rama 5 komór, skrzydło 6) z drutexu lub salamandra 3d-mercedes wśród PCV-zapraszam na klimeckiego 14 pawilon 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dodi1977 15.06.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 sama niedługo zaczynam budowe i na 100% zdecyduje się na salamandra chociaż będzie troszkę drogo bo mam łuki, ale cóż liczy się jakość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość wieliczka 15.06.2007 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Czesc, zastanawiam sie nad wyborem okien. Co mozecie powiedziec o firmie "Oknoplast - okna z Krakowa"? Czy moze ktos ewentualnie polecic cos innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 15.06.2007 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Nie wiem czy oknopol nie bedzie lepszy. Super okna drewniane maja w Przedsiebiorstwie Rewaloryzacji Zabytkow, ale sa dosc drogie - cos kolo 750 za metr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 15.06.2007 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Witam wszystkich Krakusów i nie tylko w piękny słoneczny piątek. Niby jeszcze mam czas, ale wolę zacząć wcześniej. Zdecydowałem się na ogrzewanie podłogowe (w projekcie mam kaloryfery) i na wentylację mechaniczną być może z reku (w projekcie grawitacyjna). W związku z tym potrzebowałbym namiar na osoby/firmy, które mogły by mi wykonać: - projekty tych instalacji, - same instalacje. Może moglibyście kogoś polecić z Krakowa lub okolic? To będziemy w kontakcie. Robię dokładnie to samo (podłogówka + reku). Fachowiec, który robił nam wodę robi też wszystkie pozostałe instalacje. Obecnie czekamy na wycenę od niego i jeszcze od drugiego znalezionego na forum. Jak tylko dostaniemy to chętnie podzielę się informacjami i namiarami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 15.06.2007 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Czesc, zastanawiam sie nad wyborem okien. Co mozecie powiedziec o firmie "Oknoplast - okna z Krakowa"? Czy moze ktos ewentualnie polecic cos innego? Jak dotąd słyszałam same pozytywne opinie. Między innymi mojej kuzynki, która ma już 8 lat ich okna i do nowobudowanego domu również zdecydowała się na Oknoplast. Osobiście również zdecydujemy się Oknoplast Kraków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 15.06.2007 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 witam gk!!! Przypominam wszystkim forumowiczom o jutrzejszej imprezce "spotkanie gk" początek godz. 18-19 jak ktoś będzie wcześniej - nie ma problemu!! Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 15.06.2007 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Rencia - ty to jestes balowiczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 15.06.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 To będziemy w kontakcie. Robię dokładnie to samo (podłogówka + reku). Fachowiec, który robił nam wodę robi też wszystkie pozostałe instalacje. Obecnie czekamy na wycenę od niego i jeszcze od drugiego znalezionego na forum. Jak tylko dostaniemy to chętnie podzielę się informacjami i namiarami. OK. Mnie znalazła firma Soltech (przedstawiciel po budowach jeździł) i obiecali jakąś wycenę na wod-kan i tą podłogówkę. Może w przyszłym tygodniu coś będę miał to porównamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 15.06.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Rencia - ty to jestes balowiczka No to jak Madd - będziesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madd 15.06.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 niestety. Fuchy ciagne, kasy potrzeba bo gore trzeba konczyc. Potwierdza sie stare przyslowie ze wykonczeniowka wykancza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 15.06.2007 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Szkoda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 15.06.2007 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2007 Z przykrością muszę stwierdzić, że ja również nie będę mogła przyjechać. Miałam nadzieję, że ktoś mnie zastąpi na wystawie w Chorzowie ale niestety... Jutro rano jedziemy i wracamy dopiero w niedzielę wieczorem. Starsznie mi przykro, że nie poznam nikogo osobiście. Może spróbujmy ustalić jakiś inny termin ale z większym wyprzedzeniem - może wtedy się uda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts