Frankai 30.03.2003 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2003 Albo w Krakowie padły wszystkie serwery, albo Saddam za udział GROM-u zemścił się i wytruł wszystkich w Krakowie, albo - i to jest chyba najprawdopodobniejsze - piekło już pochłonęło Kraków. Agacka - mam nadzieję, że udając się z Krakowa do Opola nie oglądałaś się za siebie i nie zamieniłaś się w słup soli jak żona Lota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 31.03.2003 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Frankai przykro mi! Ogladam się do dziś chciaż wyjechałam z Krakowa 8 lat temu! Nie wiem co Saddam narozrbiał bo weekend spedziłam w Gdyni i tam nie miałam dostępu do netu chociaż na widok kawiarenki internetowej łamałam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.03.2003 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 I w weekend była piękna pogoda. Odwiedziła nas w sobotę rodzinna "siła robocza", wysprzątali pobocze i rów wzdłuż grogi gminnej - wywieźli 40 taczek śmieci /w tym te co wrzuca nam sąsiadka/. Palilismy olbrzymie ogniska, pod wieczór brat przywiózł nam 3 świerki do posadzenia. Okazało się, że w miejscu zaplanowanym pod 20 cm ziemią jest gruz i kamienie. Tomek postrzyknięty, brat - ma dyskopatię.... kilof trafił do mych rąk.... Brakowało tylko napisu "ZK" na moich plecach Trzy drzewka posadzone, brakuje jeszcze z 50-siąt. A Wy co porabialiście w weekend? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.03.2003 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 sobota - pracaniedziela relaks. Bylem, na "Moje greckie wesele" - polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.03.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Jak meldowałem już - błoto się wycofuje. Ponieważ to po raz pierwszy od zamieszkania, postanowiłem to uczcić i ... umyć wreszcie samochód . Ponadto przygotowałem front robót ogrodowych: wyzbieraliśmy kamienie, które "same" urodziły się po zimie. W tym tygodniu planuję kultywator, bronę, torf i sianie trawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 31.03.2003 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 "Miłość Ci wszystko wybaczy - teściowie nie"Też się wybierałam się na ten film ale nie dotarłam- może w tym tygodniu skoro polecasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.03.2003 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 jaro - no eodzisz jak Ci ziemia owocuje. Piekne plony ... EDZIA - film komedia romantyczna i faktycznie taka jest. Widzilaem juz filmy z lepsza obsada o podoobnej tematyce ktore byly gorsze od tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 31.03.2003 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Witam kochani. Wcacam do żywych. Jestem na antybiotykach i chodzę trochę przymulona, a może ... nabuzowana. W weekend trułam głowę Markowi co trzeba jeszcze zrobić, żeby w lipcu wejść. Chyba go trochę zdołowałam. Kontrola w sobotę budowy wykazała, że robotników nie ma ... Czy ja zawsze muszę trafić na takich, którzy mają drugą budowę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 31.03.2003 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Zielona - ja równiez wracam do żywych. Ale to nie takie łatwe. Wspieraj mnie, a ja za to będę wspierał Ciebie. I tak aż do fajrantu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.03.2003 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Zielona: witamy wśród żywych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.03.2003 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Jaro, potrzebny będzie też walec, a wiesz ile kosztują nasiona trawy? Zrobienie trawnika to teraz majątek Proszę więcej nie chorować, łykać tabletki, grzać się na słońcu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 31.03.2003 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 a skąd ja mam wziąć słońce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 31.03.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 kgadzina.Wspieram Cię duchowo.Teraz zauważam nawet oznaki wiosny. Majka. Wtajemnicz mnie, skąd bierzesz drzewka. Kupujesz czy z pobliskiego lasku?Będą mi potrzebne, ale nie mam odwagi z lasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 31.03.2003 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Pit a co ma się odbić w tych budynkach jak na niebie słońca nie stwierdzono Pogoda taka że zastanawiam się czy śniegiem nie sypnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 31.03.2003 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Przeciez promieniowanie (rozne pasma) takze ma miejsce przy zachmurzonym niebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.03.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Sprawa słońca widzę, że załatwiona Zielona, brzózki są z lasu, miałam odwagę. Ochrona środowiska zezwoliła gminie na zcięcie naszych drzew, które rosły wzdłuż drogi, to teraz nie mam żadnych wyrzutów sumienia. Niech ..... /tu padają słowa niecenzuralne / Świerki dostaliśmy od brata, ma sklep ogrodniczy, buki, brzozę płaczącą chcemy kupić - częśc w nadleśnictwie "Brodły", część w szkółce /jeszcze nieznana/. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 31.03.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Brodły to Brodły i tyle. Tak się nazywa wieś. W ofercie mają dużo sadzonek. Ale to nie po Twojej stronie, musisz podzwonić po bliższch. A co chcesz posadzić wśród brzózek? Kgadzina, na co chorowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 31.03.2003 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Majka. Dzięki za info. Jaro. Co to jest kultywator? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.03.2003 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Pitbull jak zawsze czuwa ! Kultywator to taka "brona" inaczej. Zamiast prostych ostrzy kultywator ma zęby w kształcie sierpa. Wchodzi toto głęboko w ziemię i ... Wygląda to mniej więcej tak, jakby: "ciągnik pazurami drapał ziemię" (to wg opisu mojego młodszego syna - 4 lata). obrazek na: http://www.agroma.krakow.pl/u-417.shtml <font size=-1>[ Ta wiadomość była edytowana przez: jaro dnia 2003-03-31 12:26 ]</font> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 31.03.2003 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2003 Aaaacha.Jak to się człowiek może zawsze czegoś nowego dowiedzieć.I tym trzeba przejechać starą ziemię, zanim zacznie się dawać nową z kompostem, a potem walcem i siać? Tak to się robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts