Sail 02.08.2007 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Dziwne... Dużo się naczytałam pochwał o Foreście w wątku o kominkach, ale jego strona internetowa jest... zahasłowana: http://www.forestnatura.pl/ Forest już kiedyś gdzieś pisał, że strona "się robi" i jak się zrobi to będzie dostępna. Szkoda, że to trwa i trwa, bo też chętnie obejrzałbym jego realizacje i dał do wyceny co nieco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 02.08.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Dziwne... Dużo się naczytałam pochwał o Foreście w wątku o kominkach, ale jego strona internetowa jest... zahasłowana: http://www.forestnatura.pl/ Forest już kiedyś gdzieś pisał, że strona "się robi" i jak się zrobi to będzie dostępna. Szkoda, że to trwa i trwa, bo też chętnie obejrzałbym jego realizacje i dał do wyceny co nieco realizacje możesz zobaczyć w watku "nasze kominki". A płaci się tyle co się nalezy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 02.08.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 DZIENNIK BUDOWY NA MURATORZE POPROWADZĘ ! jedyne 100 zł za wpis I jak tam interesik idzie ? Dużo zleceń? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bietka9 02.08.2007 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Czy możesz napisać ,ile Cie kosztowała u architekta, zmiana stropu na monolityczny. Też myśle o zmianie z terivy ,na monolityczny i chciałem sie zorientować jaka jest cena. Nasz architekt za przeprojektowanie terivy na monolityczny wziął 200 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetta_p 02.08.2007 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Witam Jak tam postepy prac budowlanych rozpoczetych 26 marca 2007 ?. Pamietam, ze wtedy zglosily sie 4 osoby . Nasza budowa nie idzie jakos bardzo szybko, teraz nasza ekipa konczy kryc dach dachowka, nie mam najnowszych zdjec, ale pochwale sie TYM co mam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 03.08.2007 04:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Ja mogę polecić Foresta . Soniczko, czy to jest może strona Foresta? http://www.cebud.eu/, bo pamiętam że gdzieś na Balickiej ma firmę Słoneczko - Cebud sprzedaje wkłady kominkowe Spartherma, wykonuje obudowy z kafli, ale to nie jest firma Foresta. On się tam zaopatruje w potrzebne materiały i tam kupił np. kafle, które ma na kominku Zeljka, oraz nasz wkład. Tak jak napisała Majka, w wątku "nasze kominki" mozna zobaczyć dużo Jego realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 03.08.2007 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 jak ktoś nie był na grupie Wielickiej to podam jeszcze tutaj informację:płytki chodnikowe sprzedaje spółdzielnia Piaski Nowe po okazyjnej chyba cenie bo 1zł/sztukę. wymiar 50x50cm wysokośc chyba 7cm i waga coś z 30kg. SM Piaski Nowe, ul. Podedworze 20 tel. 012 658 07 11, p. Rydlewicz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 03.08.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Witajcie, wstyd sie przyznac ale dopiero po info. bryndala o płytkach chodnikowych zauważyłem ,ze powstała GRUPA WIELICKA??!! cóż, to już nie te lata i wzrok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 03.08.2007 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 DZIENNIK BUDOWY NA MURATORZE POPROWADZĘ ! jedyne 100 zł za wpis I jak tam interesik idzie ? Dużo zleceń? widać jeszcze trzeba go rozkręcic ale moge ci odpalić z tej 100- wki powiedzmy 20 dychy za każda skuteczną reklame Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
merit 03.08.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Witajcie . Forest niestety jest bardzo ,bardzo zapracowany . I choć umawialiśmy się jeszcze wiosną na spotkanie w sprawie kominka ,do takiego spotkania niestety jeszcze nie doszło. Powoli przestaję wierzyć,że go w ogóle u mnie wykona . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 03.08.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 jak ktoś nie był na grupie Wielickiej to podam jeszcze tutaj informację: płytki chodnikowe sprzedaje spółdzielnia Piaski Nowe po okazyjnej chyba cenie bo 1zł/sztukę. wymiar 50x50cm wysokośc chyba 7cm i waga coś z 30kg. SM Piaski Nowe, ul. Podedworze 20 tel. 012 658 07 11, p. Rydlewicz późno zauważyłam. A krawężników przypadkiem nie mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 03.08.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 jak ktoś nie był na grupie Wielickiej to podam jeszcze tutaj informację: płytki chodnikowe sprzedaje spółdzielnia Piaski Nowe po okazyjnej chyba cenie bo 1zł/sztukę. wymiar 50x50cm wysokośc chyba 7cm i waga coś z 30kg. SM Piaski Nowe, ul. Podedworze 20 tel. 012 658 07 11, p. Rydlewicz późno zauważyłam. A krawężników przypadkiem nie mają? no krawężników nie zauważyłem, chyba wywalają wszystko oprócz płytek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marian Kornicki 05.08.2007 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Czy ktoś może polecić kierownika budowy z Krakowa,okolic? Najlepiej żeby był: - niedrogi - komunikatywny - chętnie przyjeżdżał na plac budowy - pomagał w załatwianiu tanich materiałów budowlanych ?? Ja również poszukuję kierbuda. Mam juz stan surowy otwarty i mój dotychczasowy kierownik stwierdził, że mnie opuszcza, gdyz wyjeżdża. W zwiazku z tym z przyczyn formalnych muszę znaleź nowego. Jeśli ktoś ma namiary to proszę na priv-a. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
37C 06.08.2007 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Cały czas ogłasza się na forum Kierownik Budowy jaroslawm7,np tu:http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=108741&highlight= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość wieliczka 06.08.2007 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Czy zna ktos moze murarza, ktory moglby "wpasc" do mnie na tydzien i domurowac kilka spraw.Obecnie mam przygotowany dom pod stawianie wiezby tzn. sa zrobione wience i wypuszczone kotwy. Chodzi o to ze po zrobieniuwiezby przydalby mi sie murzarz, ktory by wyciagnal kominy i postawil przepierzki i fajermury.Budowa w Wieliczce.Za wszystkie namiary z gory serdecznie dziekuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.08.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 A może tu zadzwoń? http://www.izba.com.pl/ibdmirip/index.php?recIdentFir=235 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 06.08.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Mam prośbę do FORUMOWICZÓW, może brał ktoś ostatnio kredyt i napisałby mi na Priva jakie warunki dostał bo rozglądam się sam i mam mętlik w głowie.Może ktoś korzystał z doradztwa firmy NOTUS ?? tam też mam zamiar podejść. Rozglądam się za mBankiem (marża 0,9%+Wibor), ale tam wymagają wykonanie operatu przez rzeczoznawcę, a w związku z tym może ktoś zna rzeczoznawcę który zrobi to dobrze ?pozdrawiamŁukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 06.08.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Mam prośbę do FORUMOWICZÓW, może brał ktoś ostatnio kredyt i napisałby mi na Priva jakie warunki dostał bo rozglądam się sam i mam mętlik w głowie. Może ktoś korzystał z doradztwa firmy NOTUS ?? tam też mam zamiar podejść. Rozglądam się za mBankiem (marża 0,9%+Wibor), ale tam wymagają wykonanie operatu przez rzeczoznawcę, a w związku z tym może ktoś zna rzeczoznawcę który zrobi to dobrze ? pozdrawiam Łukasz A nie zastanawiałeś się nad kredytem z dopłatami? Co do mBanku - gdzieś przeczytałem, że u nich marża nie jest stała, tylko może być zmieniona decyzją zarządu, co w moich oczach całkowicie dyskredytuje taki kredyt Ale ja z natury ostrożny jestem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
climber79 06.08.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Mam prośbę do FORUMOWICZÓW, może brał ktoś ostatnio kredyt i napisałby mi na Priva jakie warunki dostał bo rozglądam się sam i mam mętlik w głowie. Może ktoś korzystał z doradztwa firmy NOTUS ?? tam też mam zamiar podejść. Rozglądam się za mBankiem (marża 0,9%+Wibor), ale tam wymagają wykonanie operatu przez rzeczoznawcę, a w związku z tym może ktoś zna rzeczoznawcę który zrobi to dobrze ? pozdrawiam Łukasz Ja brałem przez NOTUS na jesieni. Mają tam swoich zaprzyjaźnionych rzeczoznawców - koszt ok. 500PLN - ew. moge Ci podać bezpośrednie namiary do kobiety która mi to robiła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
climber79 06.08.2007 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Co do mBanku - gdzieś przeczytałem, że u nich marża nie jest stała, tylko może być zmieniona decyzją zarządu, co w moich oczach całkowicie dyskredytuje taki kredyt Ale ja z natury ostrożny jestem... Tak było w mBanku do ... jakiegoś czasu - już jest normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts