OGC 31.08.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 słuchajcie... jakie kupiliscie rynny? Podłączam się do pytania. Pięknie proszę o wszelkie informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 31.08.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 słuchajcie... jakie kupiliscie rynny? Podobno najlepszy jest system "Karolina": http://www.kaczmarek2.pl/?v=13&kar=2 Kupiliśmy go w składzie w Gaju: http://www.dacholand.pl/, tam gdzie dachówki, kominy itd. Zresztą dopisałam ten skład do Białej Listy: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=65420&start=180 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Plento 31.08.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Pilnie poszukuje U kształtek Ytong 20x60x40 ok 100mb, może ktoś wie w jakiej hurtowni sa dostępne. Wydzwaniam po różnych hurtowniach ale ręce rozkładają, a jeszcze miesiąc temu były do dostania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 31.08.2007 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 słuchajcie... jakie kupiliscie rynny? Podobno najlepszy jest system "Karolina": http://www.kaczmarek2.pl/?v=13&kar=2 Kupiliśmy go w składzie w Gaju: http://www.dacholand.pl/, tam gdzie dachówki, kominy itd. Zresztą dopisałam ten skład do Białej Listy: http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=65420&start=180 Słoneczko dzieki za namiary. Rynny już sie liczą. Mają jeszcze tanio blachę płaską z Floriana. Wszędzie oferują mi blache RR lub jakieś szwedzkie - cena ponad 80 zł/za arkusz a ta z Floriana niecałe 70zł. Orientyjecie sie jak ta blacha wypada na tle innych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 31.08.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 no i zapomniałam jeszcze o klinkierze..... jaki polecacie no i gdzie kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 31.08.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 no i zapomniałam jeszcze o klinkierze..... jaki polecacie no i gdzie kupić? Co do klinkieru to ja dodzwoniłem się do: - ANDBUD na Portowej 6560488 - BUDMUR na Skosnej - ATTIC - MIKULSKA Klinkier na Makuszyńskiego 26 6449459 Oferta z Makuszyńskiego wydaje się być ciekawa - 2.29zł za dziurawkę i 5.27zł za pełną. Może ktoś gdzieś kupował taniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 31.08.2007 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Gdzie w Krakowie jutro dostane kostkę brukową 4 cm grubości ? potrzebuje z 200 sztuk najlepiej w 2 gatunku. A może poradzicie, co można innego podłożyć pod 7 ton zbrojenia płyty fundametowej, żeby mi papy nie poprzebijało? i miało 3-4 cm grubości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 31.08.2007 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 no i zapomniałam jeszcze o klinkierze..... jaki polecacie no i gdzie kupić? Co do klinkieru to ja dodzwoniłem się do: - ANDBUD na Portowej 6560488 - BUDMUR na Skosnej - ATTIC - MIKULSKA Klinkier na Makuszyńskiego 26 6449459 Oferta z Makuszyńskiego wydaje się być ciekawa - 2.29zł za dziurawkę i 5.27zł za pełną. Może ktoś gdzieś kupował taniej? Podwyszyński : dziurawka 2,12, pełna 4,68 z Robena (cena z dzisiaj). Jak dzwonisz to pytaj o rozmiar cegły bo podobno Roben jest odrobinę wiekszy od pozostałych czyli mniej na m2. Robena wchodzi 48 szt Na allegor gość sprzedaje klinkier z Eko-klinkieru po 1,85 za szt. Mam komin z Schiedla i drugi wentylacyjny ceramiczny to wystarczy dać klinkier kratówkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość mwituszy 31.08.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Czesc Potrzebuje kupic dwuteownik szerkosc 8 cm dlugość 2 x 1,5 mzamiast nadproza w scianie ktorą juz mam a chce miec tam przejscie.Zona zmieniła zdanie i jednak chce miec z kuchni wyjscie na pokoj dzienny. Ktos moze poratowac. Juz chbya ze 100 firm handlujacych stala obdzwonłem i nikt nie chce sprzedac malych ilosc tylko 12 m odrazu. Maciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 31.08.2007 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Podwyszyński : dziurawka 2,12, pełna 4,68 z Robena Dzięki za namiar. Fajna cena - tylko mam jeden problem. Żona wybrała sobie kolor w CRH Kalahari a gość z Podwyszyńskiego mówił że Roben ma tylko cztery kolory i raczej nie ma odpowiednika Kalahari. Muszę zaciągnąć tam moją połowicę, żeby obejrzała tą czerwień Robena. Mam komin z Schiedla i drugi wentylacyjny ceramiczny to wystarczy dać klinkier kratówkę? Pewnie tak - ale znawcą nie jestem. Ja mam komin ceglany i z tego co naczytałem na forum to wolę mieć pełną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 31.08.2007 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 OGC zobacz w Raabie na ul.płk. Dabka (tam tez maja CRH) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaD. 31.08.2007 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 i nie wiem czy się cieszyć... Liczę na Wasze wsparcie informacyjne i nie tylko... Mamy działkę w Zawadzie gmina Myślenice i jesteśmy na etapie podłaczenia mediów i dopracowania projektu przez złożeniem dokumentów do PnB. Prosze o info od budujących w tych rejonach i ewentualne linki do polecanych wykonawców wszelkiej maści na ten rejon. Dziękuję z góry za odzew, A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 31.08.2007 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Prosze o info od budujących w tych rejonach i ewentualne linki do polecanych wykonawców wszelkiej maści na ten rejon. Z czystym sumieniem mogę polecić brygadę, która teraz u mnie pracuje. Wpadają na budowę w 5-ciu/6-ciu chłopa i jadą z koksem. Była taka sobota gdy im się nie opłacało pchać drugiej brygady na jakiś daleki wyjazd to pracowali u mnie (nazbierało się z 9 osób). Niebawem u mnie kończą ale nie wiem czy mają wolne terminy - ale spytać można. Są z Myślenic i okolic. Namiar: p. Mietek Jaśkowiec 603582056 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 31.08.2007 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 OGC zobacz w Raabie na ul.płk. Dabka (tam tez maja CRH) Dzięki - zadzwoniłem, ale nie mają na magazynie pełnej kalahari. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaD. 31.08.2007 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2007 Prosze o info od budujących w tych rejonach i ewentualne linki do polecanych wykonawców wszelkiej maści na ten rejon. Z czystym sumieniem mogę polecić brygadę, która teraz u mnie pracuje. Wpadają na budowę w 5-ciu/6-ciu chłopa i jadą z koksem. Była taka sobota gdy im się nie opłacało pchać drugiej brygady na jakiś daleki wyjazd to pracowali u mnie (nazbierało się z 9 osób). Niebawem u mnie kończą ale nie wiem czy mają wolne terminy - ale spytać można. Są z Myślenic i okolic. Namiar: p. Mietek Jaśkowiec 603582056 Dzieki wielkie za info A czy w temacie podłaczenia mediów jakieś kontakty godne polecenia? A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinekn 01.09.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2007 poszukuję sprawdzonej ekipy budowlanej z okolic Myślenic lub Kalwarii Zebrzydowskej. Byłbym bardzo wdzięczny za informacje o fachowej ekipie, która mogłaby wykonać stan surowy. Ważne aby byli rzetelni, posiadali odpowiedni sprzęt i może własnego kierownika budowy. Niestety nie znalazłem nic na forum muratora. Z góry bardzo dziękuję za kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 02.09.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Niestety nie znalazłem nic na forum muratora. A do tych moich dzwoniłeś? Post wyżej dawałem namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cinekn 02.09.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 Niestety nie znalazłem nic na forum muratora. A do tych moich dzwoniłeś? Post wyżej dawałem namiary. Zadzwonie w poniedziałek:) Aneta pytała o ekipy na dalsze etapy budowy, więc myślałem, że ci twoi macherzy są od wykańczania... Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
climber79 03.09.2007 07:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 climber79 - w którym miejscu ty się budujesz... nie moge znależć... http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF8&hl=en&msa=0&ll=50.190528,19.746294&spn=0.011842,0.030985&t=k&z=15&om=1&msid=109344140423284508319.00043935e29d4466dd39b Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramki 03.09.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2007 poszukuje kontaktu z inwestorem z ulicy Orlich Gniazd, ktoremu firma stalbuds robila fundament. wiem, ze beton rozwalil szalunek. jesli jest pan na forum, prosze sie odezwac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts