edit-blondi 14.09.2007 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 z koleji przy przesuwnych drzwiach to jedno skrzydło jest jakby zawsze zamkniete.... a duża róznica w cenie miedzy otwieranymi tradycyjnie a przesuwnymi? Nie mam wyceny na rozwierne więc nie wiem czy dużo więcej. Ale porównując do drzwi balkonowych to tak z 1000zł albo 1500zł więcej. Okna AWANS KOLOR Złoty Dąb Mam 3 ceny na te drzwi przesuwne: STD: 4685zł + 27%+5% -->3249zł STD+TERMORAMKA: 4811zł + 27%+5% -->3337zł STD+OKUCIA ANTYW: 4929zł + 27%+5% -->3418zł nie napisałeś jaki rozmiar ale różnica jest chyba bliżej 1500zł. ja mam okno 160x230 i standard w tym profilu (kolor zloty dąb obustronny) to 2246 +27% +5%-->1557,60zł. Cholercia to drugie tyle!!!! kolejne wyceny z WK1 i termoramka mam juz w profilu Orion plus (bardziej mi sie podoba) zastanawiam sie jeszcze nad win-stepem w drzwiach tarasowych na dole, ale to też troszke kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 14.09.2007 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 nie napisałeś jaki rozmiar rozmiar: 206x234 czyli jedno skrzydło przesuwne ma szerokość 103 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 14.09.2007 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 pytałem w oknoplaście to w zimie przed nowym rokiem są promocje rzędu 50% nawet. są to ponoć krótkie miesięczne promocje ale są. no to teraz to skłaniam sie bardziej do opcji zabicia okien dechami no bo kilka tysięcy piechotą nie chodzi. a nie wiem co zrobć z brama garazową bo właściwie to dziś jestem umówiona na pomiar. na bramy to chyba aż takiej promocji w zimie nie bedzie. tylko czy jest sens montowac brame jak nie bedzie okien? a może zamontować drzwi i bramę? a moze nic..... jak sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 14.09.2007 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 nie napisałeś jaki rozmiar rozmiar: 206x234 czyli jedno skrzydło przesuwne ma szerokość 103 no to troszke szersze, ale róznica jest i tak spora obejrzałam twój domek i nawet w środku jest podobny a te drzwi tarasowe to mam dokładnie w tym samym miejscu co ty i jadalnie też tylko u mnie w miejscu twojej kuchni są schody no i między schodami a drzwiami tarasowymi mam 2,6m i obawiam się, że jak tam wstawie stół i krzesła to wyjście na taras bedzie bardzo utrudnione albo mozliwe tylko po otwarciu lewj srony drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 14.09.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 no to troszke szersze, ale róznica jest i tak spora Przecież zaoszczędzisz na promocji zimowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 14.09.2007 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 no to troszke szersze, ale róznica jest i tak spora Przecież zaoszczędzisz na promocji zimowej no wałasnie może jak poczekam do zimy to sobie takie zafunduję musze to jescze przemysleć... a jaka planujesz brame garażową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 14.09.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 a jaka planujesz brame garażową? No tak daleko to jeszcze nie doszedłem Wiem tylko, że chyba segmentowa. Na razie z nadmiaru pracy w pracy nie mam nadmiaru czasu na chodzenie i załatwianie. Ale niebawem zacznę poszukiwania. A Ty pewnie masz już namierzoną bramę ? No i jeszcze drzwi przecież wejściowe. Masz jakieś typy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 14.09.2007 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 podoba mi sie brama no i cena Krispolu, musze tylko dokładnie sprawdzic jak sie ma ich "złoty dąb" do tego z oknoplastu.Ale jeśli nie wstawię okien przed zima to bramy i drzwi też chyba nie ma sensu?jak myslisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Notoco 14.09.2007 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Po drugie, dlaczego z tak małym stażem próbujesz wprowadzać zmiany, jakich nie ma w żadnej Grupie Budującej? A dobre, warte nagrody im "J. Urbana" - naprawe lubie czasami troche sie posmiac z otaczajacej rzeczywistosci (czasami wirtualnej) Krótko mowiac osoby które "krzycza" glosno i duzo maja wiecej praw? (pyt. retoryczno/sarkastyczne) Moje pytanie miale logiczno/praktyczne podloze. Tylko dlatego ze inni tego nie robia to ty tez tego nie robisz? Ciekawe podejscie do zycia jesli moge zauwazyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 hehe nie no logicznie rzecz biorąc zawsze łatwiej znaleźć coś nawet w długim ale jednym wątku niż w pięćdziesięciu krótszych chyba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemi 14.09.2007 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Łoł jak dawno nie zaglądałem tutaj, ale jak człowiek się miota między budową a pracą, to nawet nie ma czasu o budowie pisać . Ale mam do Was pytanko - spotkał się ktoś z drzwiami do garażu segmentowymi, ale nieocieplonymi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 14.09.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 sprawdź w migasdoor w Niepolomicach.Zrobią jakie chcesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemi 14.09.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 Robią jedynie ocieplane niestety. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 14.09.2007 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 łatwiej znaleźć coś nawet w długim ale jednym wątku niż w pięćdziesięciu krótszych chyba... to tez nie jest łatwe ze względu na podział na strony. szkoda że wyszukiwarka nie pozwala przeszukiwać tylko jednego wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 14.09.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 ech w ogóle jest coraz trudniej coś znaleźć bo się to to rozrosło niebotycznie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 14.09.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2007 łatwiej znaleźć coś nawet w długim ale jednym wątku niż w pięćdziesięciu krótszych chyba... to tez nie jest łatwe ze względu na podział na strony. szkoda że wyszukiwarka nie pozwala przeszukiwać tylko jednego wątku to by rozwiązało problem i oczywiście jeszcze jakby wskazało wyniki na danej stronie w wątku bo teraz to kicha z wyszukiwaniem i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 18.09.2007 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Pobudka ! A u mnie zaczęło się wielkie sprzątanie. Człowiek potrzebuje troszkę porządku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 18.09.2007 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Pobudka ! A u mnie zaczęło się wielkie sprzątanie. Człowiek potrzebuje troszkę porządku. to co już się przeprowadzasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 18.09.2007 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 Pobudka ! A u mnie zaczęło się wielkie sprzątanie. Człowiek potrzebuje troszkę porządku. to co już się przeprowadzasz? tak planuję... mniej więcej za rok o tej samej porze... to tylko sprzątanie przed kolejnymi etapami...płytki, parkiety, łazienka, kuchnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 18.09.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2007 A u mnie dopiero deski ze ścian fundamentowych zdejmują, ale też zamierzam sie przeprowadzać za rok o tej porze Jestem Realistą/Optymistą/Szaleńcem* --- * - niepotrzebne skreślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts