anulab 24.01.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Witam, jestem na etapie kupna Porotherma 25 P+W oraz Maxa. czy ktoś mógłby mi polecić jakiś tani skład budowlany w okolicach Krakowa?? Będę wdzięczna za każdą informację. z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 24.01.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 na igołomskiej jest żwir z Huty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 24.01.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 Ja polecam skład SAWA na Nowohuckiej kupowałam tam taniego maxa i porotherm 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 25.01.2008 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Mnie się Igołomska kojarzy z tym: http://www.sjenitprzedborowa.pl/ na igołomskiej jest żwir z Huty a mi z tym http://www.slagrecycling.com.pl/ http://www.slagrecycling.com.pl/foto/zast3d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekP169 25.01.2008 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Witam Z okazji że temat zeszedł na moja dziedzinę chciałbym się zareklamować, Nasza firma świadczy usługi sprzętem ciężkim (koparki, koparrko-ładowarki, wywrotki )w zakresie: wykopów pod fundamenty , wszelkiego rodzaju wykopów liniowych, plantowania terenu wraz z robotami drogowymi, rozładunku palet i TIR-ów, transportu wybieranego urobku, Wszelkie szczegółowe informacje pod nr tel. 606 200 419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 25.01.2008 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 o prosze jak pięknie się kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 25.01.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2008 Witam Z okazji że temat zeszedł na moja dziedzinę chciałbym się zareklamować Radek, możesz powtórzyć swoje ogłoszenie jeszcze tu: http://forum.muratordom.pl/ogloszenia-drobne,f48.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 26.01.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2008 Bardzo proszę o podanie namiarów na niedrogą, a sprawdzoną ekipę do dachu. Cena, którą u nas podano, rzuciła mnie na kolana. Wiem, ze czasami są ekipy miejsvowe, niekiedy ze wschodu, czy też górale, którzy potrafią wykonać dach slolidnie w rozsądnej cenie. Jest możliwość spania na miejscu. Pozdrawiam wszystkich budujących. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Umiar11 28.01.2008 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witamczy możecie mi polecić fachowca od kominków?Mam stan surowy zamknięty, chodzi mi o doprowadzenie powietrza z zewnątrz, DGP oraz montaż samego kominka. Jak się uda to również jakaś ładna zabudowa.Dziekuje z góry, PS. I dobrej ekipy od adaptacji poddasza, g-k i te sprawy. Polećcie kogoś zeby się nie naciąć. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertto 28.01.2008 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witam po długiej przerwie.Niestety brak czasu ale przynajmniej czasami czytam posty nazej grupy aby być na czasie.Mam pytanie czy ktoś z Was nie spotkał się z odbojnikami do drzwi ,które można by pomalowac na kolor ściany i do niej przykleic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 28.01.2008 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Witam po długiej przerwie.Niestety brak czasu ale przynajmniej czasami czytam posty nazej grupy aby być na czasie. Mam pytanie czy ktoś z Was nie spotkał się z odbojnikami do drzwi ,które można by pomalowac na kolor ściany i do niej przykleic? takie odbojniki są w LM - mniejsze i większe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertto 28.01.2008 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 takie odbojniki są w LM - mniejsze i większe Piotrek1 dzięki ,będę musiał się tam przejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 29.01.2008 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Szukam namiarów na hydraulika do fundamentów .Czy ma ktoś jakiś sparwdzone namiary?Pozdarwiam i dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew74 29.01.2008 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Szukam namiarów na hydraulika do fundamentów .Czy ma ktoś jakiś sparwdzone namiary? Pozdarwiam i dziękuję Po co Ci hydraulik do fundamentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 29.01.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Szukam namiarów na hydraulika do fundamentów .Czy ma ktoś jakiś sparwdzone namiary? Pozdarwiam i dziękuję Po co Ci hydraulik do fundamentów? pewnie do rozprowadzenia kanalizacji w fundamentach niestety nie mam sprawdzonych, ale mam nadzieję że w sobotę już będą sprawdzeni bo jestem umówiony na układanie kanalizacji w fundamentach właśnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew74 29.01.2008 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Szukam namiarów na hydraulika do fundamentów .Czy ma ktoś jakiś sparwdzone namiary? Pozdarwiam i dziękuję Po co Ci hydraulik do fundamentów? pewnie do rozprowadzenia kanalizacji w fundamentach niestety nie mam sprawdzonych, ale mam nadzieję że w sobotę już będą sprawdzeni bo jestem umówiony na układanie kanalizacji w fundamentach właśnie Myślałem, ze to robi firma od stanu surowego. U mnie przynajmiej tak jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 29.01.2008 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2008 Szukam namiarów na hydraulika do fundamentów .Czy ma ktoś jakiś sparwdzone namiary? Pozdarwiam i dziękuję Po co Ci hydraulik do fundamentów? pewnie do rozprowadzenia kanalizacji w fundamentach niestety nie mam sprawdzonych, ale mam nadzieję że w sobotę już będą sprawdzeni bo jestem umówiony na układanie kanalizacji w fundamentach właśnie Myślałem, ze to robi firma od stanu surowego. U mnie przynajmiej tak jest. ja sobie odpuściłem chudziak i rozprowadzenie kanalizacji a teraz porozprowadzam sobie już tak jak ma być bo zaszły pewne zmiany i w wyniku rozmyślań kilka rzeczy zmieniło swoje miejsce przeznaczenia. teraz już powyciągam piony i zrobię kanalizację we wszystkich potrzebnych miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 30.01.2008 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 z tym chudziakiem i hydrauliką to jest własnie tak, ze jak ktos nie jest pewien na 100% gdzie bedzie w przyszłosci stal np sedes, wanna, umywalka, zmywarka itp, to potem po chudziaku jak chce zmienic aranzacje to czeka go male rozwalanko. ja tak zmienialam głowny ciag kanalizacyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł Czernecki 30.01.2008 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 No ale w większości wypadków na chudziak kładziemy sytropian i wylewkę więc można bez problemu przeprowadzić korekty w dalszym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 30.01.2008 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2008 mam na mysli rury umieszczone pod chudziakiem: bo sie powinno podobno najpier przykryc fundamenty a potem stawiac mury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts