Sloneczko 28.03.2008 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Przyleciały bociany!!!! Przed chwilą leciały nad polem obok naszego domu, 8 lub 9 ptaków http://www.fancysplace.com/smileys/hourra.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 28.03.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Przyleciały bociany!!!! Przed chwilą leciały nad polem obok naszego domu, 8 lub 9 ptaków http://www.fancysplace.com/smileys/hourra.gif no to mam nadzieję że zima poszła w pizdu hen hen daleko bo mam jej dość mimo że była i tak lekka, ma być letnia pogoda i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 28.03.2008 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 Boćki musiały być bardzo zmęczone, bo leciały nisko nad polem, a daleko za nimi jeszcze jeden, ostatni W zeszłym roku widziałam u nas tylko dwa. I jak już osiądziemy w nowym domu, zbudujemy im gniazdo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sokolowh 28.03.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 witam, ja troche z innej beczki odkupie stemple budowlane najlepiej w okolicach Skawiny. prosze o kontakt na priv. pozdrawiam, Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 31.03.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Witam Mam wielką prośbę do Szanownych budujących, a mianowicie jeśli macie na zyciu stęple lub deski na szalunki to z chęcią odkupię, sprawa bardzo, bardzo pilna......nie dogadałam się z wykonawcą, pozdrawam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pchełka_Kraków 31.03.2008 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Mam cenę na Porotherm 30PW firmy Wieneberger - 6,30 zł Czy znalazł koś z was niższą ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramowicze 31.03.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 po 5,80 Winerberger 30P+W, 15 z transportem, ale bez rozładunku. Szukam taniego geodety do wytyczenia pod budowę. Może ktoś może mi polecić. Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 31.03.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2008 Założona została przez "jaro" w poniedziałek 28 Stycznia 2002 o godz. 17:32[..] BYLE TAK DALEJ ! Wyszło to zupełnie przypadkowo, bo dawno tu nie zaglądałem, więc wypada powiedzieć: Dzień dobry. Zdążyłem rzucić okiem i jak widzę, choć same nowe twarze to fantastyczna, krakowska atmosfera jest wciąż taka sama. Mogę więc tylko powtórzyć za szczepkiem: Byle tak dalej ! A zaglądnąłem tutaj ze sprawą: 100 Muratorów zamienię... Może są chętni - jako że mój domek stoi już od kilku lat to moja kolekcja Muratarów przestała mi być potrzebna. Pomyślałem, że może komuś tutaj się jednak przyda. Mam kilkadziesiąt numerów z lat 1997 - 2004 plus przeróżne dodatki które się wraz Muratorami ukazywały. Na półce zajmuje około 1 mb. Do oddania za butelkę szlachetnego, wytrawnego trunku lub za dobre słowo w ostateczności. Do odbioru 5 km od Wieliczki lub w Krakowie w okolicach ZOO. Jeśli jacyś chętni są - proszę o kontakt na email: cirano at wp kropka pl . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 01.04.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 pozbede się rozdzielni budowlanej z podlicznikiem, różnicówką i innymi elektropierdołkami + 32 m kabla 5x2.5 Wszystko zmontowane, działjące - tylko podpiąć 5 kabelków u sąsiada i mozna budować . Odbiór w Zabierzowe lub na Hucie zainteresowanym służę ceną i zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew74 01.04.2008 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 po 5,80 Winerberger 30P+W, 15 z transportem, ale bez rozładunku. Szukam taniego geodety do wytyczenia pod budowę. Może ktoś może mi polecić. Dziękuję Witam, To bardzo niska cena. Na pewno brutto z fakturą? Jeżeli tak to można prosić o namiary? Będę potrzebował około 4000szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramowicze 01.04.2008 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 wysłane na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew74 01.04.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 wysłane na priv. Jeszcze nic nie dotarło Czekam cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 01.04.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ktoś z was wie w jakiej cenie kupie w Krakowie i okolicach Porotherm 25P+W ?? Dzięki z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 01.04.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 po 5,80 Winerberger 30P+W, 15 z transportem, ale bez rozładunku. Szukam taniego geodety do wytyczenia pod budowę. Może ktoś może mi polecić. Dziękuję ja mogę polecić geodetę za ca. 700zł. netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 01.04.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 po 5,80 Winerberger 30P+W, 15 z transportem, ale bez rozładunku. Szukam taniego geodety do wytyczenia pod budowę. Może ktoś może mi polecić. Dziękuję ja mogę polecić geodetę za ca. 700zł. netto A propo geodety to szkoda że wcześniej nie poszukałem jakiegoś sprawdzonego geodety,a zwłaszcza terminowego.Mój mi już robi mapkę 1:500 ponad 2 miesiące. pozbede się rozdzielni budowlanej z podlicznikiem, różnicówką i innymi elektropierdołkami + 32 m kabla 5x2.5 Wszystko zmontowane, działjące - tylko podpiąć 5 kabelków u sąsiada i mozna budować . Odbiór w Zabierzowe lub na Hucie zainteresowanym służę ceną i zdjęciami Wysłałem zapytanie na priv,bo gg to chyba nieaktualny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 01.04.2008 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 oj to strasznie długo, ja miałem mapkę 1:500 po 1.5 tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 01.04.2008 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 oj to strasznie długo, ja miałem mapkę 1:500 po 1.5 tygodnia. Jak to przeczytałem to mi pęknęła żyłka łącząca mózg z pięścią A już tyle czekam Zaraz do niego dzwonie i zj..ka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 01.04.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 być może ma za dużo różnych mapek, wytyczeń i jeszcze innych rzeczy do zrobienia. teraz wiosna to interes u geodetów kwitnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek z Giżycka 01.04.2008 22:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Ahoj, Byłem na krótkiej rozmowie z Panem Boczoniem (firma Dom-Bud). Zostawiłem projekt, czekam na szczegółowy kosztorys usługi wybudowania domu. Proponowane terminy rozpoczęcia na koniec lata. - Czy ktoś z Was podzieli się ze mną założeniami kosztowymi za ile planujecie wybudować dom? Chodzi mi o zakładany koszt wybudowania do stanu "deweloperskiego", a więc bez podłogi, łazienek, kuchni itp. Na te elementy można bowiem wydać nieskończenie wiele... Chodzi mi o postawienie kompletnego domu, bez przyłączy mediów, podjazdów, ogrodzeń, sam dom. - Czy 2500 zł za metr powierzchni użytkowej domu to kwota za mała / realna / za duża? Rozbieżności jakie spotykam są ogromne - moja siostra skończyła w grudniu budowę i zamyka 185m2 kwotą około 1600 zł/m2, a budowała z porothermu 25 + styropian 15cm i dachówka ceramiczna, na parterze ogrzewanie podłogowe. Znajomi zaś opowiadają o kwotach 3000 zł za m2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 02.04.2008 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Ahoj, Byłem na krótkiej rozmowie z Panem Boczoniem (firma Dom-Bud). Zostawiłem projekt, czekam na szczegółowy kosztorys usługi wybudowania domu. Proponowane terminy rozpoczęcia na koniec lata. - Czy ktoś z Was podzieli się ze mną założeniami kosztowymi za ile planujecie wybudować dom? Chodzi mi o zakładany koszt wybudowania do stanu "deweloperskiego", a więc bez podłogi, łazienek, kuchni itp. Na te elementy można bowiem wydać nieskończenie wiele... Chodzi mi o postawienie kompletnego domu, bez przyłączy mediów, podjazdów, ogrodzeń, sam dom. - Czy 2500 zł za metr powierzchni użytkowej domu to kwota za mała / realna / za duża? Rozbieżności jakie spotykam są ogromne - moja siostra skończyła w grudniu budowę i zamyka 185m2 kwotą około 1600 zł/m2, a budowała z porothermu 25 + styropian 15cm i dachówka ceramiczna, na parterze ogrzewanie podłogowe. Znajomi zaś opowiadają o kwotach 3000 zł za m2. Kompletny stan surowy otwarty (kominy, rynny, dachowka ceramiczna, utwardzone podłoze pod taras, pustak MAX) z materiałem (nic mnie nie obchodzi przywóz, kupno itd) domek ok 150mkw 150tyś plus fundament 35 ale bardziej skomplikowany bo na pochyłym gruncie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts