mk1 23.04.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Od rozpoczęcia budowy do stanu obecnago (dom zamknięty, wszelkie instalacje, tynki wylewki zrobione) zużycie prądu nie przekroczyło 150zł. Miałam założony podlicznik (tata skądś to wygrzebał) także nie było niedomówień. U nas budowa dopiero rozpoczeta ale tez mamy założony podlicznik. Tak zreszta zyczył sobie sąsiad. M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 23.04.2008 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Od rozpoczęcia budowy do stanu obecnago (dom zamknięty, wszelkie instalacje, tynki wylewki zrobione) zużycie prądu nie przekroczyło 150zł. Miałam założony podlicznik (tata skądś to wygrzebał) także nie było niedomówień. Tynki wewn i podlogi miales robione jakims agregatem czy nie ? Chyba zdecyduje sie tak jak ty na podlicznik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JakubS 23.04.2008 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 To ja może powiem cześć, jako że planuję rozpoczęcie budowy (choć w sumie to nie wiadomo Północny Kraków Na razie dom "się projektuje". Planowany start - wrzesień, jeśli tylko wszystko pójdzie dobrze: - jest działka z WZ (ale sporządzają plan miejscowy!!!) - jest architekt - reszty nie ma (w tym, w szczególności ekipy na horyzoncie) Ciekawe czy ktoś z moich przyszłych sąsiadów tu zagląda (wokół też plany budowlane ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekP169 23.04.2008 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Witam Po Przerwie (spowodowanej dużym zleceniem) chciałem znowu ogłosić się na forum. Nasza firma zajmuje się pracami ziemnymi, oferujemy usługi w zakresie : 1.wykopów pod fundamenty 2.wszelkiego rodzaju wykopów liniowych ( kable energetyczne ,sieci wodno-kanalizacyjne, sieci gazowe ) 3. wykopów pod słupy wysokiego napięcia 4.plantowania terenu wraz z robotami drogowymi 5.rozładunku palet i TIR-ów 6.transportu wybieranego urobku pod koparkę(posiadamy samochód Kamaz- wywrotka ładowność 12 ton.) Charakterystyka koparko-ładowarki JCB 3cx super - wykopy do głębokości 6m - napęd na cztery koła - cztery koła skrętne - widły - ładowarka (1 kubik)-cztery łyżki pomocnicze:35cm,60cm,90cm,150cm(skarpowanie) Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam do współpracy. Tel. 606 200 419 Pozdrawiam Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hihopotan 23.04.2008 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Witam Podacie namiary na dobrą firma, która robi zabezpieczenia p. wilgociowe balkonów / tarasów? Czy to się nadal robi papą czy są już teraz jakieś nowe magiczne sposoby? Dzięki Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulab 23.04.2008 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Witam, Pytanko do wszytskich forumowiczów -) Poszukuję namiary na dobry Tartak gdzie możnaby zakupić więźbę dachową i deski 20. Najlepiej gdzies w okolicach Skawiny lub w tamtej częsci Krakowa. Z góry serdeczne dzięki;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 23.04.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2008 Nie wiem, który dobry, ale lista tartaków i to spora, jest http://katalog.pf.pl/Ma%C5%82opolskie/tartak-W6P0R10C-m10.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 24.04.2008 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Witam Po Przerwie (spowodowanej dużym zleceniem) chciałem znowu ogłosić się na forum. Nasza firma zajmuje się pracami ziemnymi, oferujemy usługi w zakresie : 1.wykopów pod fundamenty 2.wszelkiego rodzaju wykopów liniowych ( kable energetyczne ,sieci wodno-kanalizacyjne, sieci gazowe ) 3. wykopów pod słupy wysokiego napięcia 4.plantowania terenu wraz z robotami drogowymi 5.rozładunku palet i TIR-ów 6.transportu wybieranego urobku pod koparkę(posiadamy samochód Kamaz- wywrotka ładowność 12 ton.) Charakterystyka koparko-ładowarki JCB 3cx super - wykopy do głębokości 6m - napęd na cztery koła - cztery koła skrętne - widły - ładowarka (1 kubik) -cztery łyżki pomocnicze:35cm,60cm,90cm,150cm(skarpowanie) Jeśli ktoś jest zainteresowany zapraszam do współpracy. Tel. 606 200 419 Pozdrawiam Radek Pytanie do Forumowiczów - Czy ktoś z Was korzystał z usług tej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RadekP169 24.04.2008 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Witam Forumowicze już korzystali z moich usług ,proszę poszukać w postach ze stycznia i lutego tam powinno być napisane parę słów o naszej pracy J Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 24.04.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Od rozpoczęcia budowy do stanu obecnago (dom zamknięty, wszelkie instalacje, tynki wylewki zrobione) zużycie prądu nie przekroczyło 150zł. Miałam założony podlicznik (tata skądś to wygrzebał) także nie było niedomówień. Tynki wewn i podlogi miales robione jakims agregatem czy nie ? Chyba zdecyduje sie tak jak ty na podlicznik tynki ręczni, wylewki maszynowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena lachman 24.04.2008 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Myślę, że najwyższa pora się przywitać. Witam Grupę Krakowską. Budujemy w Bukowie, gm. Mogilany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdalena lachman 24.04.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 sorry, ale nie do końca jeszcze posiadłam umiejętność pisania i odpowiadania na posty, a chciałam odpowiedzieć na pytanie Piotra M.Ja korzystałam z usług RadekP 169 i polecam zwłaszcza koparkowego pana Mikę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 24.04.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 sorry, ale nie do końca jeszcze posiadłam umiejętność pisania i odpowiadania na posty, a chciałam odpowiedzieć na pytanie Piotra M.Ja korzystałam z usług RadekP 169 i polecam zwłaszcza koparkowego pana Mikę. Dzięki za odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 24.04.2008 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Czy ktos z was ostatnio kupował może gres do garażu?Możecie podać jakieś namiaru gdzie go kupic w przyzwoitej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 24.04.2008 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Czy ktos z was ostatnio kupował może gres do garażu? Możecie podać jakieś namiaru gdzie go kupic w przyzwoitej cenie? Gres do garażu (szkliwiony mrozoodpowrny, najwyższa klasa ścieralności) kupowałem w leroy merlin w cenie po 30 zł m2 Jezdzilem po nim - nic się nie dzieje. ale nazwy tego to juz nie pamietam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 24.04.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 POSZUKUJE ludzi do układania kostki brukowej - czy macie kogoś godnego polecenia - myślącego przedewszyskim. please.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 24.04.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 sorry, ale nie do końca jeszcze posiadłam umiejętność pisania i odpowiadania na posty, a chciałam odpowiedzieć na pytanie Piotra M.Ja korzystałam z usług RadekP 169 i polecam zwłaszcza koparkowego pana Mikę. ilość wpisów - 2 moze i robił, tylko to mało wiarygodne... a na formum własnie chodzi o coś co jest wiarygodne.. no comments ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
windows 24.04.2008 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Nie wiem, który dobry, ale lista tartaków i to spora, jest http://katalog.pf.pl/Ma%C5%82opolskie/tartak-W6P0R10C-m10.html Dzięki. Dobra lista przyda się napewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela.16 24.04.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 Witam ponownie na grupie krakowskiej.przerazacie mnie ceny jakie zalatwiacie albo cholernie wysokie albi smiesznie niskie tyle ze po znajomosciach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izabela.16 24.04.2008 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2008 No to znowu ja czekałam do 100go postu zeby pozdielic sie ta dobra nowina..odebralismy pozwolenie na budowe..jeszcze tylko drobne formalnosci i bedziemy miec swoje miejsce budowy..a potem ..moze gniazdkoPani w starostwie wydala mi pozwolebnie na budowe na "słowo" nie okazalam zadnego dokumentu tozsamosci..wystarczylo tylko moje slowne oswiadczenie ze ja to ja i oplata skarbowa w wysokosci 14zl..wystarczyl tylko adres zamieszkania i mniej wiecej czas skladania wniosku.SIC:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts