Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Nie, to nie tajemnica. Dziekanowice.

Wolałabym mieć kogoś bardziej "pod ręką" żeby mieć wsparcie na bieżąco. Budowa będzie na mojej głowie a ja ekspertem w tej dziedzinie nie jestem więc siła fachowa jak najbardziej pożądana coby czuwać nad robotą :) .

Mam nadzieję że jakaś dobra dusza da jakieś namiary na porządnego fachowca.

Pozdrawiam

No, no, no... Tak coś czułam ;) W którym miejscu masz działkę? W Dziekanowicach buduje się dużo domków :)

A tu znalazłam namiary na kierowników budowy: http://forum.muratordom.pl/post228846.htm?highlight=kierownik%20budowy#228846

i tu: http://forum.muratordom.pl/post1839127.htm?highlight=kierownik%20budowy#1839127 (tel. 503949477), ale może jeszcze ktoś się odezwie?

Może ktoś z Grupy Krakowskiej zna dobrego koparkowego. Potrzebny na jutro, bo pan, z którym byliśmy umówieni na dzisiaj nie dojechał, gdyż zepsuła mu się koparka. Na zachód od Krakowa-gmina Czernichów.

zadziwiające jak często wszystko się psuje wykonawcom kiedy nadchodzi termin realizacji :)

Myślę, że garbus nie z Was, a z koparkowych "fachowców" kpi i ma rację.

Zanim znaleźliśmy naszego koparkowego, był u nas inny obejrzeć teren.

Pokręcił nosem, że za ciasno, że po co sadziliśmy drzewka, że będzie trudno kopać.

W dniu planowanej pracy "kopara mu się rozjechała"...

Nie ma tego złego, bo dzięki tej "awarii" trafił do nas koparkowy - zegarmistrz, na którego namiary już niejednokrotnie na FM podawałam :)

zadziwiające jak często wszystko się psuje wykonawcom kiedy nadchodzi termin realizacji :)

garbus2 piszesz to z doświadczenia? :roll:

Cieszę się, że Cię to bawi, ale nam jakoś nie jest do śmiechu. Spróbuj znaleźć koparkowego z dnia na dzień

Masz już tego koparkowego? Bo ewntualnie mam kogoś z okolicy,może będzie miał czas?

Witam i pozdrawiam mieszkancow przepieknego miasta Krakow oraz wspanialych okolic. Czy ktos z Was kupowal w firmie Krak Fliz? Znacie taka firme? W internecie wyglada b.imponujaco. Chce kupic od nich plytki na telefon i troche sie boje czy mnie nie wyroluja. Jesli ktos z Was moglby mi cos napisac bede wdzieczna. Uklony dla Smoka Wawelskiego i jego sympatykow.

Masz już tego koparkowego? Bo ewntualnie mam kogoś z okolicy,może będzie miał czas?

langerob25 Tak znaleźliśmy wczoraj koparkowego na jutro. Oby tym razem już było w porządku. Dziękujemy :D

To fajnie.Ja mieszkam w gminie Czernichów.Wtedy jeśli tylko jestem w Polsce.

Budował też będę w gminie Czernichów.Mój kolega wybudował obok mojej działki taki właśnie dom jak Wy.Jak będę to pooglądam i ocenie Wasz wybór :)

Witam i pozdrawiam mieszkancow przepieknego miasta Krakow oraz wspanialych okolic. Czy ktos z Was kupowal w firmie Krak Fliz? Znacie taka firme? W internecie wyglada b.imponujaco. Chce kupic od nich plytki na telefon i troche sie boje czy mnie nie wyroluja. Jesli ktos z Was moglby mi cos napisac bede wdzieczna. Uklony dla Smoka Wawelskiego i jego sympatykow.

kupować nie kupowałam nic ponieważ taniej mozna kupić w max flizie (polecam) ale bywam tam bardzo często konsultując swoje pomysły z rzeczywistością :wink: ; miła i chętna do pomocy obsługa, duży dość wybór i myślę że nie powinni zrobić świństwa !

ma do odsprzedania dwa kołnierze Velux:

EDW M04 100

EKW M06 1021E

zostały mi po tym jak skład na Zawiłej pomylił mi podczas dostawy kołnierze (zgodnie z fakturą ale nie z zamówieniem) a wykonawca otworzył bo też sie tak znał i skład już ich nie chciał mi przyjąć z powrotem.

zainteresowanych proszę o kontakt, tel. 607 32 22 40 lub e-mail

Szczepek, w Leroy`u w Modlniczce widziałam przedwczoraj promocję na solary. Są wystawione z całą makietą połączeń i czuwa przy tym stanowisku fachowiec, który udziela porad. Może tam lookniesz? :)

Nie mogę Ci inaczej pomóc, bo na razie tylko myślimy o solarach, mamy przygotowaną instalację, ale montaż trochę później ;)