Sloneczko 11.05.2008 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Guliwerka, a gdzie dokładniej ta północ, jeśli to nie tajemnica? My mamy kierownika aż z Krynicy i widzimy go tylko okazjonalnie. Sprawdza wtedy co zostało zrobione i jak, a potem dokonuje wpisów i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 11.05.2008 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 Nie, to nie tajemnica. Dziekanowice. Wolałabym mieć kogoś bardziej "pod ręką" żeby mieć wsparcie na bieżąco. Budowa będzie na mojej głowie a ja ekspertem w tej dziedzinie nie jestem więc siła fachowa jak najbardziej pożądana coby czuwać nad robotą . Mam nadzieję że jakaś dobra dusza da jakieś namiary na porządnego fachowca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 11.05.2008 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2008 No, no, no... Tak coś czułam W którym miejscu masz działkę? W Dziekanowicach buduje się dużo domków A tu znalazłam namiary na kierowników budowy: http://forum.muratordom.pl/post228846.htm?highlight=kierownik%20budowy#228846 i tu: http://forum.muratordom.pl/post1839127.htm?highlight=kierownik%20budowy#1839127 (tel. 503949477), ale może jeszcze ktoś się odezwie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 13.05.2008 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Może ktoś z Grupy Krakowskiej zna dobrego koparkowego. Potrzebny na jutro, bo pan, z którym byliśmy umówieni na dzisiaj nie dojechał, gdyż zepsuła mu się koparka. Na zachód od Krakowa-gmina Czernichów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
garbus2 13.05.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Może ktoś z Grupy Krakowskiej zna dobrego koparkowego. Potrzebny na jutro, bo pan, z którym byliśmy umówieni na dzisiaj nie dojechał, gdyż zepsuła mu się koparka. Na zachód od Krakowa-gmina Czernichów. zadziwiające jak często wszystko się psuje wykonawcom kiedy nadchodzi termin realizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 13.05.2008 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 zadziwiające jak często wszystko się psuje wykonawcom kiedy nadchodzi termin realizacji garbus2 piszesz to z doświadczenia? Cieszę się, że Cię to bawi, ale nam jakoś nie jest do śmiechu. Spróbuj znaleźć koparkowego z dnia na dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 13.05.2008 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2008 Myślę, że garbus nie z Was, a z koparkowych "fachowców" kpi i ma rację. Zanim znaleźliśmy naszego koparkowego, był u nas inny obejrzeć teren. Pokręcił nosem, że za ciasno, że po co sadziliśmy drzewka, że będzie trudno kopać. W dniu planowanej pracy "kopara mu się rozjechała"... Nie ma tego złego, bo dzięki tej "awarii" trafił do nas koparkowy - zegarmistrz, na którego namiary już niejednokrotnie na FM podawałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 14.05.2008 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Czy macie jeszcze kogoś godnego polecenia do solarów oprócz wskazanego wyzej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 14.05.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 zadziwiające jak często wszystko się psuje wykonawcom kiedy nadchodzi termin realizacji garbus2 piszesz to z doświadczenia? Cieszę się, że Cię to bawi, ale nam jakoś nie jest do śmiechu. Spróbuj znaleźć koparkowego z dnia na dzień Masz już tego koparkowego? Bo ewntualnie mam kogoś z okolicy,może będzie miał czas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tablo 14.05.2008 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Witam i pozdrawiam mieszkancow przepieknego miasta Krakow oraz wspanialych okolic. Czy ktos z Was kupowal w firmie Krak Fliz? Znacie taka firme? W internecie wyglada b.imponujaco. Chce kupic od nich plytki na telefon i troche sie boje czy mnie nie wyroluja. Jesli ktos z Was moglby mi cos napisac bede wdzieczna. Uklony dla Smoka Wawelskiego i jego sympatykow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 14.05.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Czy Cię nie wyrolują, nikt nie zaręczy Ale wyposażenie salonu w realu mają rzeczywiście imponujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 14.05.2008 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Ja z innej beczki.Gdyby ktoś był zainteresowany to mam do sprzednia reku Brink Renovent Medium.Uzywany rok.Odkupiłem go ,ale przypadkiem kupiłem jeszcze jeden,też używany i jeden muszę sprzedać.Zresztą wystawię na aukcji na allegro może się ktoś skusi.gg 7903978 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna i Grzegorz 14.05.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Masz już tego koparkowego? Bo ewntualnie mam kogoś z okolicy,może będzie miał czas? langerob25 Tak znaleźliśmy wczoraj koparkowego na jutro. Oby tym razem już było w porządku. Dziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
langerob25 14.05.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Masz już tego koparkowego? Bo ewntualnie mam kogoś z okolicy,może będzie miał czas? langerob25 Tak znaleźliśmy wczoraj koparkowego na jutro. Oby tym razem już było w porządku. Dziękujemy To fajnie.Ja mieszkam w gminie Czernichów.Wtedy jeśli tylko jestem w Polsce. Budował też będę w gminie Czernichów.Mój kolega wybudował obok mojej działki taki właśnie dom jak Wy.Jak będę to pooglądam i ocenie Wasz wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 15.05.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Witam i pozdrawiam mieszkancow przepieknego miasta Krakow oraz wspanialych okolic. Czy ktos z Was kupowal w firmie Krak Fliz? Znacie taka firme? W internecie wyglada b.imponujaco. Chce kupic od nich plytki na telefon i troche sie boje czy mnie nie wyroluja. Jesli ktos z Was moglby mi cos napisac bede wdzieczna. Uklony dla Smoka Wawelskiego i jego sympatykow. kupować nie kupowałam nic ponieważ taniej mozna kupić w max flizie (polecam) ale bywam tam bardzo często konsultując swoje pomysły z rzeczywistością ; miła i chętna do pomocy obsługa, duży dość wybór i myślę że nie powinni zrobić świństwa ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWAF 15.05.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 ma do odsprzedania dwa kołnierze Velux:EDW M04 100EKW M06 1021Ezostały mi po tym jak skład na Zawiłej pomylił mi podczas dostawy kołnierze (zgodnie z fakturą ale nie z zamówieniem) a wykonawca otworzył bo też sie tak znał i skład już ich nie chciał mi przyjąć z powrotem. zainteresowanych proszę o kontakt, tel. 607 32 22 40 lub e-mail Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 15.05.2008 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Słoneczko działkę mam na końcu wsi, potem już tylko pola .Ale widok z działki ładny. A Wy gdzie budujecie? Dzięki za linki bo poza Tobą nikt sie nie odezwał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.05.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Czy z działki masz widok na Raciborowice i łąkę która do nich prowadzi, a którą ubrano ostatnio w nową drogę dla dzieci do szkoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 16.05.2008 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 solary, solary solary... moze kogoś polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 16.05.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2008 Szczepek, w Leroy`u w Modlniczce widziałam przedwczoraj promocję na solary. Są wystawione z całą makietą połączeń i czuwa przy tym stanowisku fachowiec, który udziela porad. Może tam lookniesz? Nie mogę Ci inaczej pomóc, bo na razie tylko myślimy o solarach, mamy przygotowaną instalację, ale montaż trochę później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts