pati25 06.07.2008 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 CZesc Macie kogosc od wody i kanalizacji ,c.o itd ?Oczywiscie do rozprowadzenia po domu . Bardzo proszę na namiar na kogos kto zrobi to dobrze Pozdarwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepik 06.07.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 witam po długim i ciężkim czasie użerania z z majstrami - mogę powiedzieć ze mam stan surowy otwarty zakończony.Nie ma co patrzeć wstecz - tylko pchać budowę dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bełatka 06.07.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2008 Pepik nie narzekaj stan surowy to 1/3 inwestycji a najbardziej daje w kość wykończeniówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 07.07.2008 04:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Bełetka, nie załamuj mnie .... mi dopiero ławy wylali, a już mam dość... Ale może to pop prostu brak wprawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepik 07.07.2008 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 U mnie już przy fundamentach były problemy. Mam fundamenty grube jak pod blok, jak zaczynaliśmy to obsuwał się teren i kosztowało to mnie jakieś 8 tys. więcej. A ja nie narzekam - tylko się ciesze !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 07.07.2008 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Pepik nie narzekaj stan surowy to 1/3 inwestycji a najbardziej daje w kość wykończeniówka. mnie najbardziej to właśnie martwi to 1/3 bo kasa się kończy a dużo do zrobienia i wychodzi z tego, że nie będzie wszystko zrobione i tyle Ma ktoś namiary na bramy wjazdowe dwuskrzydłowe w przystępnych cenach? Nie potrzebuje kutej i jakiejś wymyślnej - prosta brama dwuskrzydłowa ok. 4 m + furtka + słupki... znalazłem coś takiego http://www.machnet.com.pl/index.php?go=cennik3 popatrz na cennik są tam też bramy, furtki i inne rzeczy. Kolega szukał i niby oni mają najtaniej, nie gwarantuję, ale popatrzec można. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 07.07.2008 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Mam pytańko do: Pepika, Savika, Bełatka, pati25, angela82, mk1, windows, Sloneczka, Piotr_M, Guliwerka i innych: Dlaczego nie prowadzicie dzienników budowy ? fajnie byłoby coś poczytać bo jedni już pokończyli, powprowadzali się i już nie prowadzą dzienników, ale jesteście Wy i fajnie byłoby od czasu do czasu poczytać coś, pooglądać zdjęcia, skomentować. Tylko nie mówcie, że nie ma czasu bo sam prowadzę dziennik i jakoś daję radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pepik 07.07.2008 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 głupie wytłumaczenie ale poważnie, brak czasu -nawet kiedyś zacząłem ale już dawno nie uzupełniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angela82 07.07.2008 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Ibryndal rzeczywiście brak czasu nawet żeby się nauczyć tego prowadzenia i wklejania zdjęć ja jestem straszna gaduła i przypuszczam,że moje wypowiedzi pochłaniałyby zbyt wiele czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 07.07.2008 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 głupie wytłumaczenie ale poważnie, brak czasu -nawet kiedyś zacząłem ale już dawno nie uzupełniałem. Ibryndal rzeczywiście brak czasu nawet żeby się nauczyć tego prowadzenia i wklejania zdjęć ja jestem straszna gaduła i przypuszczam,że moje wypowiedzi pochłaniałyby zbyt wiele czasu wiem, że budowa pochłania troszkę czasu, ale jakoś można się przecież zorganizować, u mnie inna sprawa jeszcze wchodzi w grę bo siostra jest za granicą, a w ten sposób może być na bieżąco, rodzice mieszkają koło Tarnowa i kilka kliknięć wystarczy i już wiedzą co się dzieje. a wystarczyłyby same fotorelacje tak bardzo lubię oglądać zdjęcia z postępów innych :Dzawsze mozna się czegoś nauczyć i dowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.07.2008 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Mam pytańko do: Pepika, Savika, Bełatka, pati25, angela82, mk1, windows, Sloneczka, Piotr_M, Guliwerka i innych: Dlaczego nie prowadzicie dzienników budowy ? Przez takiego jednego, co to łaził za mną po forum krok w krok, kradł zdjęcia wchodząc na stronę mojego serwera, dając pod nimi idiotyczne komentarze... Póki co, kolejny ban nałożony przez Redakcję, działa, ale jak długo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.07.2008 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 zanika u nas umiejętność czytania ze zrozumieniem... a szkoda... No widzisz niestety nie wszyscy sa tak inteligentni jak Ty. Jakoś muszę z tym żyć. Zawsze mnie zadziwiają takie złośliwości na forum ale niektórzy widocznie za dużo czasu mają... no cóż... za to Ty pewnie czasu masz mało, dlatego kilka razy pytasz i prosisz o poradę mając ją kilka postów wyżej... za złośliwości nie przepraszam, bo złośliwość to nie była... luźna uwaga - przemyślenie i tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 07.07.2008 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Mam pytańko do: Pepika, Savika, Bełatka, pati25, angela82, mk1, windows, Sloneczka, Piotr_M, Guliwerka i innych: Dlaczego nie prowadzicie dzienników budowy ? Przez takiego jednego, co to łaził za mną po forum krok w krok, kradł zdjęcia wchodząc na stronę mojego serwera, dając pod nimi idiotyczne komentarze... Póki co, kolejny ban nałożony przez Redakcję, działa, ale jak długo? no to fakt przejścia niezłe, ja trzymam zdjęcia na serwerze publicznym, ale jako prywatne i chyba coś to pomaga bo narazie nic się nie dzieje, znaczy się nikt upierdliwy nie zatruwa mi życia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 07.07.2008 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Mam pytańko do: Pepika, Savika, Bełatka, pati25, angela82, mk1, windows, Sloneczka, Piotr_M, Guliwerka i innych: Dlaczego nie prowadzicie dzienników budowy ? Ibryndal ja dziennika też raczej nie założę przede wszystkim dlatego żeby uniknąć "luźnych uwag i przemysleń" szkoda moich nerwów. Czasu też brak często wpadam na forum i wypadam co widać zresztą Chociaz czasem mnie korci ale Twoje posty czytam chętnie. Pozdrawiami powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 07.07.2008 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Mam pytańko do: Pepika, Savika, Bełatka, pati25, angela82, mk1, windows, Sloneczka, Piotr_M, Guliwerka i innych: Dlaczego nie prowadzicie dzienników budowy ? Przez takiego jednego, co to łaził za mną po forum krok w krok, kradł zdjęcia wchodząc na stronę mojego serwera, dając pod nimi idiotyczne komentarze... Póki co, kolejny ban nałożony przez Redakcję, działa, ale jak długo? Sloneczko moja koleżanka miała taki przypadek, że jedna dziewczyna "przywłaszczyła" sobie jej syna zakładając blog w którym wykorzystała zdjęcia syna mojej koleżanki przedstawiając je jako swojego...Więc doskonale rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.07.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 aż tak bardzo zabolało... hmmm... no cóż, naprawdę czasem zdarza się, że ktoś jakieś przemyślenia ma i uwagi też, nader często się zdarza tu na forum, i chyba po to, to forum jest ... ale możliwe że się mylę,w końcu z braku czasu sobie tu wypisuje różne takie złośliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 07.07.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 CZesc Macie kogosc od wody i kanalizacji ,c.o itd ?Oczywiscie do rozprowadzenia po domu . Bardzo proszę na namiar na kogos kto zrobi to dobrze Pozdarwiam My jesteśmy umówieni z firma Aqua (zobacz wykonawca doskonały i mniej) dużo dobrego o nich pisano i ceny mają normalne. Poczatkowo mieliśmy robic u Trojańskiego ale cena jaką podał nas zabiła więc zrezygnowaliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 07.07.2008 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 Bełetka, nie załamuj mnie .... mi dopiero ławy wylali, a już mam dość... Ale może to pop prostu brak wprawy Ja tez miałam dość po ławach a teraz mi przeszło(zobaczymy jak długo) robia już dach więc niedługo, mam nadzieje, zamkniemy stan surowy Jesteśmy na etapie okien wiem że na pewno dużo było o tym na forum ale nie mam czasu żeby przegladać 400 stron postów czy ktos mam okna Urzędowskiego? Jesteście zadowoleni ze współpracy z ta firmą? Pamiętam że Szczepek polecał firmę Mazur macie jeszcze jakies sugestie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mk1 07.07.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 aż tak bardzo zabolało... hmmm... no cóż, naprawdę czasem zdarza się, że ktoś jakieś przemyślenia ma i uwagi też, nader często się zdarza tu na forum, i chyba po to, to forum jest ... ale możliwe że się mylę, w końcu z braku czasu sobie tu wypisuje różne takie złośliwości... Moja definicja forum i złosliwości różni się od Twojej ale może i dobrze bo tak byłoby nudno. I zakończmy tą bezprzedmiotowa dyskusję. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoleiz 07.07.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2008 też pozdrawiam nie mniej serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts