mathiasso 24.08.2008 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 http://www.blatywrobel.kki.pl/index2.html czyli mam rozumieć Słoneczko że korzystałaś z ich usług i jesteś zadwolona?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 24.08.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 hejka mam do sprzedania stęple ok 200 sztuk do odebrania ze Swoszowic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 24.08.2008 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 Witam. Potrzebuję piasek na zasypkę fundamentów. Możesz spróbować piasku z HTS (Mittal), jest prawie za darmo. Do zasypania fundamentów idealny. quote] Emer mam pytanie dot. piasku z HTS-u - co to za piach i czy jest bezpieczny. Niedawno widziałem na ul.Krzywdy coś co nazywano piach zasypowy koloru grafitowo-czarnego ale miałem obawy czy nie zawiera zbyt dużo tablicy Mendelejewa. Ja też potrzebuję piasku zasypowego (podobno aż 200m3) i poszukuję rozwiązań najbardziej ekonomicznych ale też bezpiecznych. Proszę o namiary lub podpowiedzi. Przy okazji mam do sprzedania humus - już zdjęty i spryzmowany, optymalnie byłby do odbioru w połowie września gdy będzie koparka do wypełniania przestrzeni pod płytę a przy okazji do załadunku. Lokalizacja gmina Zielonki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 24.08.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2008 http://www.blatywrobel.kki.pl/index2.html czyli mam rozumieć Słoneczko że korzystałaś z ich usług i jesteś zadwolona?? Jestem zadowolona z wstępnego projektu jaki nam wykonali i z wyceny za kuchnię z mdf. Niestety nie sprzedaliśmy starego domu i nie stać nas było na kupno tej kuchni. Wycenili ją z blatami i z profesjonalnym blumem na 16 tys., a za drewniane fronty 21,5 tys. zł, za 6,5 mb. Wykorzystaliśmy promocję w Ikei i tam kupiliśmy gotowca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 25.08.2008 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Zgłosiłem sie dzisiaj do wodociągów - zainteresowany podłączeniem wody a tu kobieta do mnie mowi ze musze miec projekt przyłącza bo same warunki techniczne nie wystarczaja bo oni sie tym nie zajmuja:/ Szukam projektanta przyłączy wody- orientuje sie ktos z Was jakie to koszta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 25.08.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Kochani a możecie mi powiedzieć gdzie w Krakowie kupowaliscie sprzęt AGD do kuchni?Wpadłam ostatnio do Media MArkt (nie żeby kupić, ale żeby pooglądać) no i sie zdziwiłam bo płyty indukcyjne mieli raptem 3 sztuki a lodówki do zabudowy może 4szt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 25.08.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Byłem dzisiaj u architekta który miał mi projektowac zjazd z drogi na działkei powiedział mi ze to moze kosztowac 3 miesiące z uwagi na fakt że wzdłuż drogi biegnie rów stanowiący urządzenie wodne. I powiedział ze trzeba specjalne pozwolenia i to jest koszt ponad 3000 zł. Czy mieliscie tez takie sytuacje??? Zapis z Wz u mnie:-Na terenie przedmiotwej inwestycji znajduje sie row stanowiacy urzadzenie wodne -w przypadku przebudowy lub przekraczania rowu sieciami infrastruktury nalezy zwrocic sie do krakowskiego zarzadu komunalnego o warunki . Przebudowa rowu (np. wykonanie przepustow) wymaga dodatkowo uzyskania pozwolenia wodoprawnego zgodnie z art.122 ust 1pkt 3 w zwiazku z art 9 ust 2 pkt 2 i art 9 ust 1 pkt 19 lit. a Prawa wodnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaM2 25.08.2008 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Kochani a możecie mi powiedzieć gdzie w Krakowie kupowaliscie sprzęt AGD do kuchni? Wpadłam ostatnio do Media MArkt (nie żeby kupić, ale żeby pooglądać) no i sie zdziwiłam bo płyty indukcyjne mieli raptem 3 sztuki a lodówki do zabudowy może 4szt. ja mam zmaiar kupic w sklepie JUKA...już sobie wybrałam sprzęt...prowadza tez sprzedaż przez internet..na allegro są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 25.08.2008 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Słoneczko Wywózką korzeni zajął się ktoś inny bo mieliśmy problemy z pozbyciem się ich, a że musieliśmy to zrobić szybko żeby ruszyć z budową to kosztowało to więcej niż myśleliśmy . Emer Dzięki za namiar na piasek. Już rozmawialiśmy, jest nieźle: piasek niedrogi i bez tablicy Mendelejewa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 25.08.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Zgłosiłem sie dzisiaj do wodociągów - zainteresowany podłączeniem wody a tu kobieta do mnie mowi ze musze miec projekt przyłącza bo same warunki techniczne nie wystarczaja bo oni sie tym nie zajmuja:/ Szukam projektanta przyłączy wody- orientuje sie ktos z Was jakie to koszta? ok. 500 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 25.08.2008 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Piasek świetnej jakości. Panowie od wylewek piali z zachwytu Kontakt: Rafał Zębala, tel. 696610705 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gzajac 25.08.2008 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2008 Kochani a możecie mi powiedzieć gdzie w Krakowie kupowaliscie sprzęt AGD do kuchni? Wpadłam ostatnio do Media MArkt (nie żeby kupić, ale żeby pooglądać) no i sie zdziwiłam bo płyty indukcyjne mieli raptem 3 sztuki a lodówki do zabudowy może 4szt. Ja kupowalem w roznych sklepach internetowych bo roznice cenowe byly spore - wybieralem z ceneo.pl sklep z najwyzsza liczba pozytywnych opinii i najnizsza cena - w tej kolejnosci. Jednym z nich był internetowy sklep EURO RTV AGD: http://www.euro.com.pl/ Kupiłem w nim okap o 500 PLN taniej!! w stosunku do ceny którą mieli wywieszoną w sklepie na Zakopiance!!. Zeby było ciekawiej to odbierałem ten okap osobiście właśnie na Zakopiance Pozostałe zakupy robiłem w: http://www.agito.pl - dostawa kurierem (zmywarka) http://www.sirius.pl - dostawa kurierem (piekarnik) ale mają też biuro w Krakowie wiec można odebrać osobiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 26.08.2008 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witam. Poszukuję krawężników do wykonania podjazdu do garażu -gdzie można kupić coś takiego? Narazie podsypię drogę żwirem,ale chcę aby to było docelowo pod kostkę. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KasiaiMarek 26.08.2008 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 Witam! Jestem zielona w temacie załatwiania spraw związanych z uzyskaniem pozwolenia na budowę a co dopiero budowa domu No więc moi drodzy potrzebuję Waszej pomocy!!! Jesteśmy na etapie poszukiwań geodety, który sporządzi nam mapkę sytuacyjno-wysokościową w miarę niedrogo. Jedna geodetka krzyknęła nam 1 000zł a druga 850zł. Czy znacie kogoś kto by to zrobił jeszcze taniej czy 850zł to już minimum??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulab 27.08.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ja mam na 230 wysokie. Zerknij do mmojej galerii. edit-blodni - drzwi oczywiscie świetne, robiłaś je na wymiar czy kupowałaś standard?? mam pytanko odnośnie dachówki - jakie producenta dachówkę kupiliście i czy jesteście z niej zadowoleni?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulab 27.08.2008 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 franzkruwysłałam ci namairy na więźbe na priv, sroki ze tak póżno ale troszkę byłam zajeta i nie było czasu zagladnąc na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulab 27.08.2008 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Drodzy forumowiczemam ogromną prośbę - czy ktoś z Was ma dachówkę Robena na dachu i może podzielić się opiniami na jej temat. Mnie podoba się jesienny liść ale krążą wieści ze Roben ma krzywe dachówki i pożniej w zimie podwiewa śniegiem etc.prosze o opinie na temat Robena. Z góry dzięki serdeczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 27.08.2008 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 ja mam na 230 wysokie. Zerknij do mmojej galerii. edit-blodni - drzwi oczywiscie świetne, robiłaś je na wymiar czy kupowałaś standard?? robione na zamówienie według własnego pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 27.08.2008 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 Drodzy forumowicze mam ogromną prośbę - czy ktoś z Was ma dachówkę Robena na dachu i może podzielić się opiniami na jej temat. Mnie podoba się jesienny liść ale krążą wieści ze Roben ma krzywe dachówki i pożniej w zimie podwiewa śniegiem etc. prosze o opinie na temat Robena. Z góry dzięki serdeczne ja mam robena plus miedziany. Dekarze nie narzekali a na dachu wygląda bardzo ładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczepek 27.08.2008 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2008 a może ktoś by się podzielił informacją odnośnie firmy robiącej kuchnie myśle że znajdzie się ktoś z Krakowa lub okolic który z czystym sumieniem poleci firmę robiącą w dobrej cenie i z głową u mnie kuchnie robiła firma pani Basi Wróbel i naprawde musze przyznać, ze byla to jedna z myślących i sprzątających po sobie ekip. o cenie nie mam co pisac bo wszystko zależy od tego jakiego kosmosu sobie zażyczysz http://www.blatywrobel.com/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts