olika 20.10.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Jutro dopiero wchodzi koparka wiec mysle ze zaloze dziennik w tym tygodniu, ja mam w planach szybka budowe i licze ze do konca roku sporo zrobimy My jesli bedziemy uzywac ekogroszku to zdecydowalismy sie na klimosza ling duo. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 20.10.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2008 Skąd braliście materiał do zasypania fundamentów (pospółka, piasek itp.)? Ja potrzebuję około 180 m3 i zależy mi na dobrej cenie. Na razie mam kilka ofert po 20 zł za tonę i jedną 19 zł za tonę, ale to wciąż trochę zbyt drogo jak dla mnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hose 21.10.2008 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Wiatm, pilnie sprzedam dużą przyczepę ( właściwie domek holenderski) dla 7 osób. Dwie sypialnie, salon, kuchnia, posiada bojler na ciepłą wodę, prysznic, ogrzewanie. Kupiłam dla pracowników ale nasza współpraca nie doszła do skutku więc nikt z niego nie skorzystał. Cena 3000 zł.zainteresowanym prześlę zdjęcia. Pozdrawiam monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 21.10.2008 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 A ile trzeba dać za piasek do wylewek? Mam podaną ilość w kubikach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AiK-krak 21.10.2008 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Skąd braliście materiał do zasypania fundamentów (pospółka, piasek itp.)? Ja potrzebuję około 180 m3 i zależy mi na dobrej cenie. Na razie mam kilka ofert po 20 zł za tonę i jedną 19 zł za tonę, ale to wciąż trochę zbyt drogo jak dla mnie... sprawdź ceny w piaskarni w Cholerzynie k/Liszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 21.10.2008 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Jestem na etapie docieplania domu Potrzebuje stytropian 12 zakładkowy 20 kubików Wiecie gdzie najlepsza cena Wielkie dzieki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 22.10.2008 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Jestem na etapie docieplania domu Potrzebuje stytropian 12 zakładkowy 20 kubików Wiecie gdzie najlepsza cena Wielkie dzieki Pozdrawiam ja znalazłem namiar na allegro do kolesia co sprzedaje styropian austrothermu ma chyba tanio bo po 107zł/m3- ściana 0,042 i po 112/m3 - fasadę 0,040 taniej nie znalazłem styropianu tego producenta, a wszyscy wykonawcy go polecają bo ponoć jest pewniejszy od innych producentów - prosty wiadomo nie ma co ułatwiać sprawy wykonawcy, ale ja chcę mieć proste ściany dlatego zamówiłem go czy robią frezowany to nie wiem trzeba by zapytać rol-bud Niepołomice tam zamawiałem i czekam bo na grubość 15cm trzeba czekać bo robią go na zamówienie pozdrawiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aattka 22.10.2008 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Witam Poszukuję SOLIDNEGO fliziarza z Krakowa lub okolicy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 22.10.2008 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Jestem na etapie docieplania domu Potrzebuje stytropian 12 zakładkowy 20 kubików Wiecie gdzie najlepsza cena Wielkie dzieki Pozdrawiam ja znalazłem namiar na allegro do kolesia co sprzedaje styropian austrothermu ma chyba tanio bo po 107zł/m3- ściana 0,042 i po 112/m3 - fasadę 0,040 taniej nie znalazłem styropianu tego producenta, a wszyscy wykonawcy go polecają bo ponoć jest pewniejszy od innych producentów - prosty wiadomo nie ma co ułatwiać sprawy wykonawcy, ale ja chcę mieć proste ściany dlatego zamówiłem go czy robią frezowany to nie wiem trzeba by zapytać rol-bud Niepołomice tam zamawiałem i czekam bo na grubość 15cm trzeba czekać bo robią go na zamówienie pozdrawiam Łukasz Ja robiłem z austrotermu bo wykonawca mówił że jest najlepszy, a do tego mam znajomych którzy zajmowali się ociepleniem i też mi ten polecali. Robią też frezowany, jeżeli przez to rozumiecie takie brzegi układane na zakładkę, taki właśnie układałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 22.10.2008 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Słuchajcie mam podane takie ceny (od znajomego, ale to jego normalne ceny i nie wiem, czy korzystać) za robociznę:40 zł./mkw - ocieplenie i zabudowa poddasza25 zł./mkw (tynki wewn.) + gładzie 13 zł./mkw 18 zł./mkw - wylewki Dużo, mało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 22.10.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2008 Ja właśnie robię i taka normalna cena to tynki cemwap 16zł, wylewki 16zł a o zabudowę poddasza pytałem, za 35 można zrobić dobrą ekipą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 23.10.2008 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2008 Słuchajcie mam podane takie ceny (od znajomego, ale to jego normalne ceny i nie wiem, czy korzystać) za robociznę: 40 zł./mkw - ocieplenie i zabudowa poddasza 25 zł./mkw (tynki wewn.) + gładzie 13 zł./mkw 18 zł./mkw - wylewki Dużo, mało? Ja znalazłem ekipę która robi za 15zł/m2 tynki wewn. Musze tylko sprawdzić czy osoba u której robili nie ma zastrzeżeń. Jak dla mnie twoja cena jest duża. Chyba że to nie jest za samą robociznę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 24.10.2008 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 Ja właśnie robię i taka normalna cena to tynki cemwap 16zł, wylewki 16zł a o zabudowę poddasza pytałem, za 35 można zrobić dobrą ekipą. poproszę o namiar na tą ekipę......, acha czy jest sprawdzona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jagolak 24.10.2008 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2008 mam do sprzedania stęple budowlane ok 200 sztuk, tanio, do odebrania we własnym zakresie ze Swoszowic, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 25.10.2008 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 To ja błagam o namiary, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 25.10.2008 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2008 Ja właśnie robię i taka normalna cena to tynki cemwap 16zł, wylewki 16zł a o zabudowę poddasza pytałem, za 35 można zrobić dobrą ekipą. poproszę o namiar na tą ekipę......, acha czy jest sprawdzona? Ekipa jest super sprawdzona. Zapraszam na czarno-białą listę małopolską. tam ich własnie wpisałem. A dzisiaj układali właśnie podłogówkę i podziwiali jak ładnie zrobione i do tego posprzątane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.10.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Szukam namiarow na ekipe, ktora postawi elewacje z klinkieru. Do oblozenia ok 250 m2. Ktokolowiek widzial, ktokolwiek slyszal proszony jest o kontakt. Ekipy stawiajace kominy lub ogrodzenia z reguly nie sa chetni/nie potrafia.Nigdy nie spodziewalam sie, ze murowanie z cegly to rzadkosc w obecnych czasach i tak bardzo ciezko bedzie kogos znalezc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 27.10.2008 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Słuchajcie, szukam elektryka do położenia instalacji i wiem, że wiele osób polecało pana Ostafina, ale nigdzie nie mogę znaleźć jego telefonu. Ma ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 27.10.2008 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Nieaktualne. Znalazłam telefon, pan do końca roku nie ma czasu, a ja muszę "na już". Błagam o namiary na elektryka, który może mieć czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 27.10.2008 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Słuchajcie, szukam elektryka do położenia instalacji i wiem, że wiele osób polecało pana Ostafina, ale nigdzie nie mogę znaleźć jego telefonu. Ma ktoś? Znalazłem coś takiego: Biała lista: p. Ostafin - tel. 505 220 429 - elektryk POLECAM. Wykonuje instalację elektryczną solidnie (wykonywał całą elektrykę + odgrom i przepięciówkę - wszystko działa bez zarzutu) i TANIO. Jest bardzo rzetelny i uczciwy. Ma jednak pewne wady (kto ich nie ma?). Nie orientuje się w instalacjach niskoprądowych/logicznych tak dobrze jak w elektrycznych. Jeśli ktoś zakłada instalację internetową, alarmową lub inne tego rodzaju, proponowałbym zasięgnięcie opinii kogoś bardziej biegłego. Muszę jednak powiedzieć, że nie zrobił jakiś błędów wymagających dużych przeróbek. Chyba o niego ci chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts