Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Jeśli ktoś miał robioną wierconą studnie to proszę o namiar na wykonawcę oraz podanie orientacyjnej ceny? Sprawa jest dla mnie pilna. Pozdrawiam

witam,

podłączam się pod pytanie

czy z ktoś z Was kopał studnie (nie interesują mnie studnie wiercone)?

jak to wygląda w okolicach Krakowa...?

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Witam

Czy macie moze jakies namiary na przedstawiciela gerdy (a dokładnie chodzi mi o drzwi zewnetrzne) Bede potrzebował kolo 17 grudnia na wymiar tak zeby jak najszybciej miał drzwi :)

Moze "ci" co u was zakładali zostawili jakies namiary na siebie

Wielkie dzieki i Pozdrawiam

o przejściach z Hebanem - w związku z zamawianiem Gerdy własnie - pisałam w "białej/czarnej liście wykonawców" - ich polecić nie mogę.

U nas zakładał drzwi facet związany z firmą Viza (przedstawicielem Gerdy), Duda się nazywa, tel. 604 167 916. Solidny i sensowny, zresztą z tego co pamiętam polecałam go już na forum i ci co skorzystali z "namiarów" też byli zadowoleni.

Ja załatwilem przez Heban - nie wiem, czy przedstawiciele mają zróżnicowane terminy - nie sądzę.

Ja na drzwi w normalnym wymiarze czekałem 6 tygodni, ale to było pół roku temu.

becnie jestem za grancą i dlatego potrzebuje jakiegos kontaktu zeby sie umówic albo telefonicznie albo mailowo Mogbys podac jakis namiar ??

6 Tgodni :o

Pozdrawiam

Witam

Czy macie moze jakies namiary na przedstawiciela gerdy (a dokładnie chodzi mi o drzwi zewnetrzne) Bede potrzebował kolo 17 grudnia na wymiar tak zeby jak najszybciej miał drzwi :)

Moze "ci" co u was zakładali zostawili jakies namiary na siebie

Wielkie dzieki i Pozdrawiam

o przejściach z Hebanem - w związku z zamawianiem Gerdy własnie - pisałam w "białej/czarnej liście wykonawców" - ich polecić nie mogę.

U nas zakładał drzwi facet związany z firmą Viza (przedstawicielem Gerdy), Duda się nazywa, tel. 604 167 916. Solidny i sensowny, zresztą z tego co pamiętam polecałam go już na forum i ci co skorzystali z "namiarów" też byli zadowoleni.

Wielkie dzieki :)

Witajcie

Coś ostatnio nie mam szczęścia i moje pytania zostaja bez odpowiedzi, no ale może teraz będzie inaczej ..

Korzystał ktoś z usług parkieciarskiej firmy: Pawlikiewicz? Mają siedzibę na alei Andersa w Hucie. Rozmawiało się rozsądnie, ale nie ma ich na czarno białej, co dziwne bo od bardzo dawna prowadzą usługi parkieciarskie

Ile kosztowały te drzwi?

Tez bym chiał wiedziec ile kosztowały i ile czasu czekałes na montaz

Pozdrawiam.

Ile kosztowały te drzwi?

Tez bym chiał wiedziec ile kosztowały i ile czasu czekałes na montaz

Pozdrawiam.

to były WX 10 białe z tłoczeniem, "wyszły" 1900 brutto (z progiem i montażem) Po 3 tygodniach od dnia złożenia zamówienia drzwi były u nas, montaż* trwał 2 dni.

*WX-ów i jeszcze 5 sztuk zwykłych drewnianych drzwi do pokoju - facet brał za ich montaż po 128 zł/ szt. z docinaniem, montowaniem ościeżnicy i opasek

Pytanie jaką i co to jest dobra cena ? :)

Dobra cena to niska cena :)

A tak na poważnie - to jakoś nie miałem na razie czasu żeby śledzić rankingi wełen.

Jedną z przesłanek czy wełna dobra czy nie jest ilość osób, które ją kupiły. Jakby nagle 5 osób napisało, że kupili wełnę X to już są jakieś punkty na plus dla wełny X - bo jest szansa, że któraś z tych osób śledziła rankingi wełenek i wie co dobre :)

Ważne żebyście się podzielili wiedzą co, gdzie i za ile. To na pewno dużo ułatwi.

Z góry dzięki za pomoc.