wujjek 23.11.2008 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 Jeśli ktoś miał robioną wierconą studnie to proszę o namiar na wykonawcę oraz podanie orientacyjnej ceny? Sprawa jest dla mnie pilna. Pozdrawiam witam, podłączam się pod pytanie czy z ktoś z Was kopał studnie (nie interesują mnie studnie wiercone)? jak to wygląda w okolicach Krakowa...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pero33 24.11.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 ktos widzial gdzies w Krakowie bio-kominki? Tyle nie w cenach 10 tys tylko dostepne dla smiertelnikow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 25.11.2008 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam Czy macie moze jakies namiary na przedstawiciela gerdy (a dokładnie chodzi mi o drzwi zewnetrzne) Bede potrzebował kolo 17 grudnia na wymiar tak zeby jak najszybciej miał drzwi Moze "ci" co u was zakładali zostawili jakies namiary na siebie Wielkie dzieki i Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waltz 25.11.2008 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ja załatwilem przez Heban - nie wiem, czy przedstawiciele mają zróżnicowane terminy - nie sądzę. Ja na drzwi w normalnym wymiarze czekałem 6 tygodni, ale to było pół roku temu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 25.11.2008 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam Czy macie moze jakies namiary na przedstawiciela gerdy (a dokładnie chodzi mi o drzwi zewnetrzne) Bede potrzebował kolo 17 grudnia na wymiar tak zeby jak najszybciej miał drzwi Moze "ci" co u was zakładali zostawili jakies namiary na siebie Wielkie dzieki i Pozdrawiam o przejściach z Hebanem - w związku z zamawianiem Gerdy własnie - pisałam w "białej/czarnej liście wykonawców" - ich polecić nie mogę. U nas zakładał drzwi facet związany z firmą Viza (przedstawicielem Gerdy), Duda się nazywa, tel. 604 167 916. Solidny i sensowny, zresztą z tego co pamiętam polecałam go już na forum i ci co skorzystali z "namiarów" też byli zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 25.11.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Ja załatwilem przez Heban - nie wiem, czy przedstawiciele mają zróżnicowane terminy - nie sądzę. Ja na drzwi w normalnym wymiarze czekałem 6 tygodni, ale to było pół roku temu. becnie jestem za grancą i dlatego potrzebuje jakiegos kontaktu zeby sie umówic albo telefonicznie albo mailowo Mogbys podac jakis namiar ?? 6 Tgodni Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 25.11.2008 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2008 Witam Czy macie moze jakies namiary na przedstawiciela gerdy (a dokładnie chodzi mi o drzwi zewnetrzne) Bede potrzebował kolo 17 grudnia na wymiar tak zeby jak najszybciej miał drzwi Moze "ci" co u was zakładali zostawili jakies namiary na siebie Wielkie dzieki i Pozdrawiam o przejściach z Hebanem - w związku z zamawianiem Gerdy własnie - pisałam w "białej/czarnej liście wykonawców" - ich polecić nie mogę. U nas zakładał drzwi facet związany z firmą Viza (przedstawicielem Gerdy), Duda się nazywa, tel. 604 167 916. Solidny i sensowny, zresztą z tego co pamiętam polecałam go już na forum i ci co skorzystali z "namiarów" też byli zadowoleni. Wielkie dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZbysioR 26.11.2008 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 WitajcieCoś ostatnio nie mam szczęścia i moje pytania zostaja bez odpowiedzi, no ale może teraz będzie inaczej ..Korzystał ktoś z usług parkieciarskiej firmy: Pawlikiewicz? Mają siedzibę na alei Andersa w Hucie. Rozmawiało się rozsądnie, ale nie ma ich na czarno białej, co dziwne bo od bardzo dawna prowadzą usługi parkieciarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 26.11.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 U nas zakładał drzwi facet związany z firmą Viza (przedstawicielem Gerdy), Duda się nazywa, tel. 604 167 916. Solidny i sensowny, zresztą z tego co pamiętam polecałam go już na forum i ci co skorzystali z "namiarów" też byli zadowoleni. Ile kosztowały te drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 26.11.2008 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 U nas zakładał drzwi facet związany z firmą Viza (przedstawicielem Gerdy), Duda się nazywa, tel. 604 167 916. Solidny i sensowny, zresztą z tego co pamiętam polecałam go już na forum i ci co skorzystali z "namiarów" też byli zadowoleni. Ile kosztowały te drzwi? Tez bym chiał wiedziec ile kosztowały i ile czasu czekałes na montaz Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 26.11.2008 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2008 czy ktos z was robil operat do odrolnienia? na decyzji o wylaczeniu z produkcji rolnej mam zapis iz w ciagu miesiaca od rozpoczecia budowy mam to zrobic , jesli tak ile was to kosztowalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 27.11.2008 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 czy ktos z was robil operat do odrolnienia? na decyzji o wylaczeniu z produkcji rolnej mam zapis iz w ciagu miesiaca od rozpoczecia budowy mam to zrobic , jesli tak ile was to kosztowalo? Jak odralniasz do bodajże 4 arów, to nic nie kosztuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 27.11.2008 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 U nas zakładał drzwi facet związany z firmą Viza (przedstawicielem Gerdy), Duda się nazywa, tel. 604 167 916. Solidny i sensowny, zresztą z tego co pamiętam polecałam go już na forum i ci co skorzystali z "namiarów" też byli zadowoleni. Ile kosztowały te drzwi? Tez bym chiał wiedziec ile kosztowały i ile czasu czekałes na montaz Pozdrawiam. to były WX 10 białe z tłoczeniem, "wyszły" 1900 brutto (z progiem i montażem) Po 3 tygodniach od dnia złożenia zamówienia drzwi były u nas, montaż* trwał 2 dni. *WX-ów i jeszcze 5 sztuk zwykłych drewnianych drzwi do pokoju - facet brał za ich montaż po 128 zł/ szt. z docinaniem, montowaniem ościeżnicy i opasek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
domi_ch 27.11.2008 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2008 mam prośbę o namiary na jakiegoś fajnego architekta i taniego, który dopasuje nasz projekt do naszej wizji i umiejscowi na naszej działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 28.11.2008 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Czy ktoś może kupował ostatnio wełnę do ocieplania poddasza - grubość 15 cm - i mógłby podpowiedzieć gdzie ją maja w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 28.11.2008 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Czy ktoś może kupował ostatnio wełnę do ocieplania poddasza - grubość 15 cm - i mógłby podpowiedzieć gdzie ją maja w dobrej cenie? Podłączam się do pytania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waltz 28.11.2008 11:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Pytanie jaką i co to jest dobra cena ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 28.11.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Pytanie jaką i co to jest dobra cena ? Dobra cena to niska cena A tak na poważnie - to jakoś nie miałem na razie czasu żeby śledzić rankingi wełen. Jedną z przesłanek czy wełna dobra czy nie jest ilość osób, które ją kupiły. Jakby nagle 5 osób napisało, że kupili wełnę X to już są jakieś punkty na plus dla wełny X - bo jest szansa, że któraś z tych osób śledziła rankingi wełenek i wie co dobre Ważne żebyście się podzielili wiedzą co, gdzie i za ile. To na pewno dużo ułatwi. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waltz 28.11.2008 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2008 Patrze na fakturę i widzę; Isover Gullfiber Unimata w cenie 135.3 brutto za rolkę (6.9 m2) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 01.12.2008 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2008 WitamChetnie odkupie garaz blaszak -jezeli ktos ma do odstapienia po swojej budowie prosze o wiadomosc.Mozecie polecic tez jakies dobre nie zdzierajace z klienta sklady budowalne?Czy jest mozliwosc kupienia materialow i przetrzymanie ich do wiosny na skladzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts