Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Czy ktos z Was moglby podzielic się namiarami na dobra ekipe budowlańców?

Mam zrobione fundamenty ale jak usłyszałem 2 tys za zalanie płyty fundamentowej - nei wiem czy tak to sie fachowo nazywa - postawione fundamenty zasypane kwestia rozprowadzenia betonu - to ich pogoniłem - zrobią to za 2 godziny a ja mam 2 tys im płacić( przyjedzie gotowy beton z gruszki z pompą)

dlatego szukam ekipy do budowy docelowo całego domu , również ekipy do dachu bede bardzo wdzieczny

Czy ktoś może kupował ostatnio wełnę do ocieplania poddasza - grubość 15 cm - i mógłby podpowiedzieć gdzie ją maja w dobrej cenie?

Podłączam się do pytania :)

cena z soboty Maxbud w Sierakowie

unimata 15 - 16zł/m2

10 - 11zł/m2

supermata 15 - 26,50zł/m2

W Leroyu jest Rockwool Toprock 15cm po 19,97. A jak weźmiesz kartę stałego klienta za 20 zł to dostaniesz na wejściu 5% rabatu, a jak przekroczysz 3000zł to będzie 10%.

Witam,

wie ktoś z was jak ma wyglądać dokument ktory mam dac sasiadowi do podpisania jezeli chcialbym od niego z dzialki pociagnac prad ?

Nie moge nic na necie znalezc.

Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi :)

My mamy zwykłe oświadczenie sąsiadki że wyraża zgodę na podłączenie do jej mediów z działki nr podpis nr dowodu osobistego. U nas wystarczyło. Pozdr

Witam,

wie ktoś z was jak ma wyglądać dokument ktory mam dac sasiadowi do podpisania jezeli chcialbym od niego z dzialki pociagnac prad ?

Nie moge nic na necie znalezc.

Zalezy mi na szybkiej odpowiedzi :)

My mamy zwykłe oświadczenie sąsiadki że wyraża zgodę na podłączenie do jej mediów z działki nr podpis nr dowodu osobistego. U nas wystarczyło. Pozdr

u mnie podobnie zwykłe oswiadczenie.

Oswidczam jako włąściciel działki nr..............., że wyrażam zgode na udostępnienie działki Panu.............do wykonania przyłączy mediów: prąd woda, gaz, telefon itp. do działki numer.........

i podpisy

Czy możecie polecić jakiegoś dobrego i niekoniecznie drogiego stolarza do zrobienia schodów drewnianych ?

Znajomy robił schody u kogoś w Skawinie, ale kurde posiał namiary :(

Stanisław Smoła - 507-099-240

Miał nam zrobić schody z początkiem grudnia - są gotowe od połowy października ;)

Cenowo wg mnie przystępny - za schody dębowe (innych nie chce robić) - chyba 13 szt. + podest ok. 1 m2 + wengi + podstopnice + poręcz po jednej stronie + balustrada na piętrze - 6,5 tyś. na gotowo.

Acha - ja mam schody betonowe obłożone drewnem.

Do sprzedania:

Wełna Isover Super Mata - 7 rolek po 4,2 m - grubość: 15 cm

Współczynnik przewodzenia ciepła: λD=0.033 W/mK

Cena sugerowana to 39/m2 ja chciałabym 100/rolkę.

Link do strony producenta: http://www.isover.pl/products.php?p=o&category_id=75&parent=72&level=4[/url]

Ta cena sugerowana to delikatnie mówiąc jakić żart. Ale po 19 za mkw mogę wziąść.