redpradnik 19.12.2008 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2008 Z atticiem jak biore u nich wszystko transport mam za free po drugie wystarczy zapiac przyczepke i sam sobie to przywioze - uwierz mi nie maja firmy sprzedazy i wszystko zrobia zeby tylko mieli $$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 20.12.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Jeśli kupujecie wełnę isover to raczej zwracacie uwagę na coś innego niż cenę. Takiej ceny żaden attic nie przebije: http://www.allegro.pl/item507610922_welna_mineralna_isoroc_isolight_50_czy_styropian.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 20.12.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Ja się raczej skłaniam do toprocka. Niewiele gorszy współczynnik od super maty isovera a można kupić już od 18 za mkw (15cm) a transport przy moim zamówieniu mam gratis. Ale narazie czekam do stycznia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 23.12.2008 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2008 http://ekartki.net.pl/kartki/20/1046.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 24.12.2008 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 redpradnik gdzie Ty sie budujesz?Ogladałąm foty z budowy ..okolica jakoś znajoma ,koparkowy ten sam co u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 24.12.2008 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2008 pati25 w Kosocicach A koparkowy po prostu profesja sama w sobie 3.5 godziny kopał fundamenty gdzie inni mowili ze beda to robic 8 godzin. A fakt jak sie "przenosił" na łyżce robił wrażenie:) Liczy za wykopane metry co jest fair i robi szybko dokladnie a mnie na tym zalezało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 26.12.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2008 Masz rację z koparkowym :)Koparkowy z pasją :)Zresztą polecany tu również na forum .Rewelacyjny facet AA Kosocice ...ja z Kurdwanowa klikam dlatego tak rozpoznałam Twoje rejony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniagrzes 28.12.2008 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Witamy na wiosnę zaczynamy budowę Lukrecji G z Archonu na terenie Wadowic.Czy ktoś z okolic Wadowic czy Krakowa buduję ten domek????PozdrawiamyMonia i Grześ[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 28.12.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Witam,czy ma ktoś sprawdzone namiary na firmę która wykonałaby całość instalacji wod. kan. i c.o. łącznie z solarem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 28.12.2008 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2008 Witam, czy ma ktoś sprawdzone namiary na firmę która wykonałaby całość instalacji wod. kan. i c.o. łącznie z solarem? Ja polecam Pana Józka 608 018 341 U mnie robił wszystko od początku Prace wykonuje starannie solidnie w terminie i potrafi doradzic i jestem bardzo zadowolony Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 30.12.2008 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2008 Proponuje popatrzec tutaj : http://allegro.pl/item506377222_izolacja_naturalna_isover_super_mata_50_100_150.html 22zł i od tego odliczysz jeszcze podatek wiec?? nadal uwazasz ze atrakcyjna? Po odliczeniu vatu wychodzi ponizej 19zł. W atticu na Zawiłej jest promocja Isovera proponuje tam zapytac ... kolega pokazal im oferte na allegro i dali mu jeszcze nizej ... A no widzisz. czyli jednak coś przeczuwałem. Musze w takim razie podpytać w tym atticu. Ciekawe czy jak poczekam jeszcze miesiąc to bedzie po 16. Szczerze życzę. Budujecie w dobrym momencie czyli w dobie kryzysu Do cen z Allegro czy Attica doliczcie sobie jeszcze koszt transportu No ta jak będzie z tymi fretkami? Bo wełna już prawie zamówiona. Ale nie wiem czy fretka aktualna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 01.01.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 co wg Was lepiej zastosowac do ocieplenia...Super Mate 150 a na zakladke 50 super mateczy uni mate 150 a na zakladke 100 unimate? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gałęzie 01.01.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Witam wszystkich serdecznie, my zaczynamy budowę naszego domu na wiosnę tego roku, w Krakowie, dom 150m2. Znajoma ekipa wyceniła robociznę stanu surowego zamkniętego na 35 000; czy moglibyście skomentować czy to dobra cena?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 01.01.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 Witam wszystkich serdecznie, my zaczynamy budowę naszego domu na wiosnę tego roku, w Krakowie, dom 150m2. Znajoma ekipa wyceniła robociznę stanu surowego zamkniętego na 35 000; czy moglibyście skomentować czy to dobra cena? Pozdrawiam! Wg mnie to bardzo dobra cena ) Zycze szybkiej przeprowadzki do nowego domku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 01.01.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2009 co wg Was lepiej zastosowac do ocieplenia... Super Mate 150 a na zakladke 50 super mate czy uni mate 150 a na zakladke 100 unimate? Własnie liczyłem też z ciekawości i wzięłem tzw opór cieplny. Wyszło że przy pierwszej wersji jest opór 6,0 a w drugiej 6,4. Zsumowałem po prostu opory każdej warstwy, mam nadzieję że tak się to robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pati25 02.01.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Witam wszystkich serdecznie, my zaczynamy budowę naszego domu na wiosnę tego roku, w Krakowie, dom 150m2. Znajoma ekipa wyceniła robociznę stanu surowego zamkniętego na 35 000; czy moglibyście skomentować czy to dobra cena? Pozdrawiam! Wg mnie to bardzo dobra cena ) Zycze szybkiej przeprowadzki do nowego domku )dobra cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 02.01.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2009 Witam , myślę ze to dobra cena . Może dasz numer telefonu do ekipy budowlanej, też mam zamiar zacząc marzec , kwiecień . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 03.01.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Witam i ja Kupiliśmy działkę z domem - 12 arów - Kraków południe. Dom (teraz ma ok.120 m2 + piwnice) planujemy w dużym stopniu zmienić. Od poniedziałku zabieramy się za papierologię, aby jak najszybciej zacząć remont i przebudowę Najważniejsze, że są chęci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 03.01.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Witam i ja Kupiliśmy działkę z domem - 12 arów - Kraków południe. Dom (teraz ma ok.120 m2 + piwnice) planujemy w dużym stopniu zmienić. Od poniedziałku zabieramy się za papierologię, aby jak najszybciej zacząć remont i przebudowę Najważniejsze, że są chęci Witaj Czekamy na jakies fotki Pozdrawiam Tomek i Krysia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 03.01.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2009 Proponuje popatrzec tutaj : http://allegro.pl/item506377222_izolacja_naturalna_isover_super_mata_50_100_150.html 22zł i od tego odliczysz jeszcze podatek wiec?? nadal uwazasz ze atrakcyjna? Po odliczeniu vatu wychodzi ponizej 19zł. W atticu na Zawiłej jest promocja Isovera proponuje tam zapytac ... kolega pokazal im oferte na allegro i dali mu jeszcze nizej ... A no widzisz. czyli jednak coś przeczuwałem. Musze w takim razie podpytać w tym atticu. Ciekawe czy jak poczekam jeszcze miesiąc to bedzie po 16. Szczerze życzę. Budujecie w dobrym momencie czyli w dobie kryzysu Do cen z Allegro czy Attica doliczcie sobie jeszcze koszt transportu No ta jak będzie z tymi fretkami? Bo wełna już prawie zamówiona. Ale nie wiem czy fretka aktualna? Wełnę może zamówić / kupić każdy ale fretkę to już nie tak łatwo To są nasi domownicy 2 lutego spodziewamy się pierwszych maluszków, jeszcze nigdy się nie zdedydowały na potomstwo o tej porze roku (fretki oczywiście)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts