Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Witam,

czy ma ktoś sprawdzone namiary na firmę która wykonałaby całość instalacji wod. kan. i c.o. łącznie z solarem?

Ja polecam Pana Józka 608 018 341 U mnie robił wszystko od początku Prace wykonuje starannie solidnie w terminie i potrafi doradzic i jestem bardzo zadowolony

Pozdrawiam

Proponuje popatrzec tutaj :

http://allegro.pl/item506377222_izolacja_naturalna_isover_super_mata_50_100_150.html

22zł i od tego odliczysz jeszcze podatek wiec?? nadal uwazasz ze atrakcyjna?

Po odliczeniu vatu wychodzi ponizej 19zł.

W atticu na Zawiłej jest promocja Isovera proponuje tam zapytac ... kolega pokazal im oferte na allegro i dali mu jeszcze nizej ...

A no widzisz. czyli jednak coś przeczuwałem. Musze w takim razie podpytać w tym atticu. Ciekawe czy jak poczekam jeszcze miesiąc to bedzie po 16.

Szczerze życzę. Budujecie w dobrym momencie czyli w dobie kryzysu :)

Do cen z Allegro czy Attica doliczcie sobie jeszcze koszt transportu :)

No ta jak będzie z tymi fretkami? Bo wełna już prawie zamówiona. Ale nie wiem czy fretka aktualna?

Witam wszystkich serdecznie, my zaczynamy budowę naszego domu na wiosnę tego roku, w Krakowie, dom 150m2. Znajoma ekipa wyceniła robociznę stanu surowego zamkniętego na 35 000; czy moglibyście skomentować czy to dobra cena?

Pozdrawiam!

Wg mnie to bardzo dobra cena :-))

Zycze szybkiej przeprowadzki do nowego domku :-))

co wg Was lepiej zastosowac do ocieplenia...

Super Mate 150 a na zakladke 50 super mate

czy uni mate 150 a na zakladke 100 unimate?

Własnie liczyłem też z ciekawości i wzięłem tzw opór cieplny. Wyszło że przy pierwszej wersji jest opór 6,0 a w drugiej 6,4. Zsumowałem po prostu opory każdej warstwy, mam nadzieję że tak się to robi.

Witam wszystkich serdecznie, my zaczynamy budowę naszego domu na wiosnę tego roku, w Krakowie, dom 150m2. Znajoma ekipa wyceniła robociznę stanu surowego zamkniętego na 35 000; czy moglibyście skomentować czy to dobra cena?

Pozdrawiam!

Wg mnie to bardzo dobra cena :-))

Zycze szybkiej przeprowadzki do nowego domku :-))

dobra cena

Witam i ja :D

Kupiliśmy działkę z domem - 12 arów - Kraków południe. Dom (teraz ma ok.120 m2 + piwnice) planujemy w dużym stopniu zmienić. Od poniedziałku zabieramy się za papierologię, aby jak najszybciej zacząć remont i przebudowę :D

Najważniejsze, że są chęci 8)

Witaj

Czekamy na jakies fotki :-)

Pozdrawiam Tomek i Krysia

Proponuje popatrzec tutaj :

http://allegro.pl/item506377222_izolacja_naturalna_isover_super_mata_50_100_150.html

22zł i od tego odliczysz jeszcze podatek wiec?? nadal uwazasz ze atrakcyjna?

Po odliczeniu vatu wychodzi ponizej 19zł.

W atticu na Zawiłej jest promocja Isovera proponuje tam zapytac ... kolega pokazal im oferte na allegro i dali mu jeszcze nizej ...

A no widzisz. czyli jednak coś przeczuwałem. Musze w takim razie podpytać w tym atticu. Ciekawe czy jak poczekam jeszcze miesiąc to bedzie po 16.

Szczerze życzę. Budujecie w dobrym momencie czyli w dobie kryzysu :)

Do cen z Allegro czy Attica doliczcie sobie jeszcze koszt transportu :)

No ta jak będzie z tymi fretkami? Bo wełna już prawie zamówiona. Ale nie wiem czy fretka aktualna?

Wełnę może zamówić / kupić każdy ale fretkę to już nie tak łatwo :) To są nasi domownicy :) 2 lutego spodziewamy się pierwszych maluszków, jeszcze nigdy się nie zdedydowały na potomstwo o tej porze roku (fretki oczywiście)...