franzkru 01.02.2009 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Jak by ktoś szukał to mam na zbyciu kilka belek 12x18 długich na 6m.Zostały mi z dachu i chciałbym się ich pozbyć po jakiejś niskiej cenie (płaciłem po 680zł/m3). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
orko 01.02.2009 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Gdzie kupowaliście wapno i piasek do tynków cementowo-wapiennych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 01.02.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Blutka, gusiolek ja w tej samej gminie mam domek i z Panem N. też do czynienia miałam- u mnie oczywiście tak samo jak u Was- czepiał się- mój małż próbował z nim walczyć początkowo tak jak edit sugeruje, ale powiem szczerze- szkoda nerwów już na początku budowy- ja z nim gadałam jak słodka blondynka- tzn nic nie wiem i w ogóle przepraszam, że żyję- i co- przyłącz zrobił po swojemu, ale za to szybciutko i spokój. Prawda jest taka, że potem nikt się o to i tak nie czepia, bo Pan. N znany wszystkim...Za to moja sąsiadka na wojnę z nim poszła i co- po 2 miesiącach i tak musiała zrobić jak on chciał i tylko w plecy z kaską i czasem była...pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 01.02.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Udało mi się kupić używaną bramę za 300 zł., szukam jeszcze dwóch furtek - ma ktoś może na zbyciu? Co do N. - też przyjęłam już taktykę słodkiej idiotki. Mam nadzieję, że zadziała. Kolego powyżej - jaki masz równiutki trawniczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
utek76 01.02.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 zadziała zadziała i "koleżanko" mów mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.sz 01.02.2009 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dobrzy Ludzie, ponawiam moje pytanko sprzed miesiąca:jakiej firmy macie bramy garażowe i gdzie je kupowaliście?Bez bramy nie mogę pochwalić się stanem surowym zamkniętym, a na szczęście wszystko potoczyło się pomyślnie z moimi panami budowniczymi(odpukać). Doradźcie coś, b.proszę, Pozdrawiam,Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 01.02.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dobrzy Ludzie, ponawiam moje pytanko sprzed miesiąca: jakiej firmy macie bramy garażowe i gdzie je kupowaliście? Bez bramy nie mogę pochwalić się stanem surowym zamkniętym, a na szczęście wszystko potoczyło się pomyślnie z moimi panami budowniczymi(odpukać). Doradźcie coś, b.proszę, Pozdrawiam, Monika Naszą nabyliśmy za niecałe 700 pln w Leroi Merlin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 01.02.2009 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Dobrzy Ludzie, ponawiam moje pytanko sprzed miesiąca: jakiej firmy macie bramy garażowe i gdzie je kupowaliście? Bez bramy nie mogę pochwalić się stanem surowym zamkniętym, a na szczęście wszystko potoczyło się pomyślnie z moimi panami budowniczymi(odpukać). Doradźcie coś, b.proszę, Pozdrawiam, Monika Witaj wszystko zalezy do jakiej kwoty ja np kupiłem za 5700 zł Hormana z napedem dwa piloty (zobacz w mojej galeri) i jestem bardzo zadowolony i moge polecic z czystym sumieniem Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika.sz 01.02.2009 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Brama piękna! ja też myślałam o Hormannie, tylko mam jeden dylemat: Hormann ma napęd wolniejszy - Promatic i szybszy - SupramatiK. Ten wolniejszy jest podobno "ślimaczy"? A jaki napęd Wy macie, Promatik? Wiadomo,że napęd słabszy jest tańszy , ale może wystarczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 02.02.2009 03:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam Wszystkich, zaczynam budowę 'w okolicach Krakowa'. czytam forum już od dawna ale jako początkujący to mało się udzielam. Może kotoś wie gdzie można dostać tanie bloczki betonowe? Wszędzie tanio, ale nie w Krakowie.... Szukam też ekipy od studni. Jeśli jesteś zainteresowany to ja mam do sprzedania dwie palety bloczków betonowych - loco Niepołomice. Dzięki za info. Z pustakami ciężko z transportem, ale może łyknę stemple, jakie masz ?? i po ile ?? Potrzebuje 2,5 i 3 m ................jak ktoś ma na zbyciu to piszcie Będę we wtorek na budowie to dokładnie pomierzę i dam Ci znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 02.02.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witam Wszystkich, zaczynam budowę 'w okolicach Krakowa'. czytam forum już od dawna ale jako początkujący to mało się udzielam. Może kotoś wie gdzie można dostać tanie bloczki betonowe? Wszędzie tanio, ale nie w Krakowie.... Szukam też ekipy od studni. Jeśli jesteś zainteresowany to ja mam do sprzedania dwie palety bloczków betonowych - loco Niepołomice. Savik jaki masz wymiar tych bloczków i po ile? może ja bym cos wzięła bo wiosną trzeba wymurować murki do schodów wejściowych i tarasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 02.02.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witaj wszystko zalezy do jakiej kwoty ja np kupiłem za 5700 zł Hormana z napedem dwa piloty (zobacz w mojej galeri) i jestem bardzo zadowolony i moge polecic z czystym sumieniem Pozdrawiam Hej, Jak dużą masz ta brame ? Mi ostatnio policzyli na 8200zł za brame 5x2,3m z napędem i dwoma pilotami firmy Wiśniowski. I zastanawiam sie czy to duzo czy nie. Dołączam się do pytania jakie firmy produkujące bramy garażowe w krk lub okolicy mozecie polecic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 02.02.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Dobrzy Ludzie, ponawiam moje pytanko sprzed miesiąca: jakiej firmy macie bramy garażowe i gdzie je kupowaliście? Bez bramy nie mogę pochwalić się stanem surowym zamkniętym, a na szczęście wszystko potoczyło się pomyślnie z moimi panami budowniczymi(odpukać). Doradźcie coś, b.proszę, Pozdrawiam, Monika Ja kupowałem Hormanna na Opolskiej. Zamawiałem tak coś koło marca, zdostawą na czerwiec. Wyszło mi w tej samej cenie jak polscy producenci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 02.02.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Brama piękna! ja też myślałam o Hormannie, tylko mam jeden dylemat: Hormann ma napęd wolniejszy - Promatic i szybszy - SupramatiK. Ten wolniejszy jest podobno "ślimaczy"? A jaki napęd Wy macie, Promatik? Wiadomo,że napęd słabszy jest tańszy , ale może wystarczy? Mam ten wolniejszy i zupełnie nie widzę potrzeby żeby zamawiać szybszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 02.02.2009 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Daj linka, bo nic takiego nie widzę - oczywiście, jeśli transport do Krk w ogóle możliwy w rozsądnej cenie. Oferta pochodzi z Krakowa: http://www.allegro.pl/item533645722_kompletne_ogrodzenie_krakow_tanio.html Dzięki Pam - zadzwonię jeszcze dzisiaj i jak wygląda sprawa z siatką można prosić o jakieś porównanie cenowe i jakościowe ? przyda się pewnie nie tylko mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BungoI 02.02.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 W kwestii siatki oraz innych akcesoriów do budowy ogrodzenia:Nie należy ich kupować w Krakowie i okolicach... Jest zdecydowanie najdrożej. Opłaca się podejachać nawet większy kawałek... tak do 150 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 02.02.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 W kwestii siatki oraz innych akcesoriów do budowy ogrodzenia: Nie należy ich kupować w Krakowie i okolicach... Jest zdecydowanie najdrożej. Opłaca się podejachać nawet większy kawałek... tak do 150 km To prawda - szczególnie widać różnicę w cenie słupków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 02.02.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 ja ostatnio szukam i wertuje cenniki i mam wrażenie, że w Krakowie jest chyba najdrożej... to jest śmieszne albo raczej tragiczne że bardziej mi się opłaca ściągać bloczki z Sandomierza niż kupować na miejscu..... chyba nas krakowscy centusie naciągają! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 02.02.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 Witaj wszystko zalezy do jakiej kwoty ja np kupiłem za 5700 zł Hormana z napedem dwa piloty (zobacz w mojej galeri) i jestem bardzo zadowolony i moge polecic z czystym sumieniem Pozdrawiam Hej, Jak dużą masz ta brame ? Mi ostatnio policzyli na 8200zł za brame 5x2,3m z napędem i dwoma pilotami firmy Wiśniowski. I zastanawiam sie czy to duzo czy nie. Dołączam się do pytania jakie firmy produkujące bramy garażowe w krk lub okolicy mozecie polecic ? Moja brama Hormana ma 3x2 Ale dodam ze moi znajomi co maja bramy innych producentow to NIE chwala sobie napedów a Napedy wisniowskiego podobna nie sa najlepsze ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 02.02.2009 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 ja ostatnio szukam i wertuje cenniki i mam wrażenie, że w Krakowie jest chyba najdrożej... to jest śmieszne albo raczej tragiczne że bardziej mi się opłaca ściągać bloczki z Sandomierza niż kupować na miejscu..... chyba nas krakowscy centusie naciągają! Ja wam moge polecic sklad budowlany PSB ZILMEX na ul Makuszynskiego http://www.zumi.pl/1613091,Polskie_Sklady_Budowlane_ZILMEX,Krakow,firma.html daja dosyc dobre upusty i mozna sie potargowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts