Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Blutka, gusiolek ja w tej samej gminie mam domek i z Panem N. też do czynienia miałam- u mnie oczywiście tak samo jak u Was- czepiał się- mój małż próbował z nim walczyć początkowo tak jak edit sugeruje, ale powiem szczerze- szkoda nerwów już na początku budowy- ja z nim gadałam jak słodka blondynka- tzn nic nie wiem i w ogóle przepraszam, że żyję- i co- przyłącz zrobił po swojemu, ale za to szybciutko i spokój. Prawda jest taka, że potem nikt się o to i tak nie czepia, bo Pan. N znany wszystkim...Za to moja sąsiadka na wojnę z nim poszła i co- po 2 miesiącach i tak musiała zrobić jak on chciał i tylko w plecy z kaską i czasem była...

pozdrowionka

Dobrzy Ludzie,

ponawiam moje pytanko sprzed miesiąca:

jakiej firmy macie bramy garażowe i gdzie je kupowaliście?

Bez bramy nie mogę pochwalić się stanem surowym zamkniętym, a na szczęście wszystko potoczyło się pomyślnie z moimi panami budowniczymi(odpukać).

Doradźcie coś, b.proszę,

Pozdrawiam,

Monika

Dobrzy Ludzie,

Bez bramy nie mogę pochwalić się stanem surowym zamkniętym, a na szczęście wszystko potoczyło się pomyślnie z moimi panami budowniczymi(odpukać).

Doradźcie coś, b.proszę,

Pozdrawiam,

Monika

Naszą nabyliśmy za niecałe 700 pln w Leroi Merlin

Dobrzy Ludzie,

Doradźcie coś, b.proszę,

Pozdrawiam,

Monika

Witaj wszystko zalezy do jakiej kwoty ja np kupiłem za 5700 zł Hormana z napedem dwa piloty (zobacz w mojej galeri) i jestem bardzo zadowolony i moge polecic z czystym sumieniem

Pozdrawiam

Witam Wszystkich, zaczynam budowę 'w okolicach Krakowa'. czytam forum już od dawna ale jako początkujący to mało się udzielam. Może kotoś wie gdzie można dostać tanie bloczki betonowe? Wszędzie tanio, ale nie w Krakowie....

Szukam też ekipy od studni.

Jeśli jesteś zainteresowany to ja mam do sprzedania dwie palety bloczków betonowych - loco Niepołomice.

Dzięki za info. Z pustakami ciężko z transportem, ale może łyknę stemple, jakie masz ?? i po ile ?? Potrzebuje 2,5 i 3 m ................jak ktoś ma na zbyciu to piszcie

Będę we wtorek na budowie to dokładnie pomierzę i dam Ci znać.

Witam Wszystkich, zaczynam budowę 'w okolicach Krakowa'. czytam forum już od dawna ale jako początkujący to mało się udzielam. Może kotoś wie gdzie można dostać tanie bloczki betonowe? Wszędzie tanio, ale nie w Krakowie....

Szukam też ekipy od studni.

Jeśli jesteś zainteresowany to ja mam do sprzedania dwie palety bloczków betonowych - loco Niepołomice.

Savik jaki masz wymiar tych bloczków i po ile? może ja bym cos wzięła bo wiosną trzeba wymurować murki do schodów wejściowych i tarasu :)

Witaj wszystko zalezy do jakiej kwoty ja np kupiłem za 5700 zł Hormana z napedem dwa piloty (zobacz w mojej galeri) i jestem bardzo zadowolony i moge polecic z czystym sumieniem

Pozdrawiam

Hej,

Jak dużą masz ta brame ?

Mi ostatnio policzyli na 8200zł za brame 5x2,3m z napędem i dwoma pilotami firmy Wiśniowski. I zastanawiam sie czy to duzo czy nie.

Dołączam się do pytania jakie firmy produkujące bramy garażowe w krk lub okolicy mozecie polecic ?

Dobrzy Ludzie,

Doradźcie coś, b.proszę,

Pozdrawiam,

Monika

Ja kupowałem Hormanna na Opolskiej. Zamawiałem tak coś koło marca, zdostawą na czerwiec. Wyszło mi w tej samej cenie jak polscy producenci.

Brama piękna! ja też myślałam o Hormannie, tylko mam jeden dylemat:

Hormann ma napęd wolniejszy - Promatic i szybszy - SupramatiK. Ten wolniejszy jest podobno "ślimaczy"? A jaki napęd Wy macie, Promatik? Wiadomo,że napęd słabszy jest tańszy :lol: , ale może wystarczy?

Mam ten wolniejszy i zupełnie nie widzę potrzeby żeby zamawiać szybszy.

Daj linka, bo nic takiego nie widzę - oczywiście, jeśli transport do Krk w ogóle możliwy w rozsądnej cenie.

Oferta pochodzi z Krakowa:

http://www.allegro.pl/item533645722_kompletne_ogrodzenie_krakow_tanio.html

Dzięki Pam - zadzwonię jeszcze dzisiaj

i jak wygląda sprawa z siatką można prosić o jakieś porównanie cenowe i jakościowe ? przyda się pewnie nie tylko mi :D :D :D :D :D

Pozdrawiam

Hej,

Jak dużą masz ta brame ?

Mi ostatnio policzyli na 8200zł za brame 5x2,3m z napędem i dwoma pilotami firmy Wiśniowski. I zastanawiam sie czy to duzo czy nie.

Dołączam się do pytania jakie firmy produkujące bramy garażowe w krk lub okolicy mozecie polecic ?

Moja brama Hormana ma 3x2 Ale dodam ze moi znajomi co maja bramy innych producentow to NIE chwala sobie napedów a Napedy wisniowskiego podobna nie sa najlepsze !

Pozdrawiam

ja ostatnio szukam i wertuje cenniki i mam wrażenie, że w Krakowie jest chyba najdrożej... to jest śmieszne albo raczej tragiczne że bardziej mi się opłaca ściągać bloczki z Sandomierza niż kupować na miejscu..... chyba nas krakowscy centusie naciągają!

Ja wam moge polecic sklad budowlany PSB ZILMEX na ul Makuszynskiego

http://www.zumi.pl/1613091,Polskie_Sklady_Budowlane_ZILMEX,Krakow,firma.html daja dosyc dobre upusty i mozna sie potargowac ;)