majar69 07.02.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2009 Garaż jest do odebrania w Krakowie - Czyżyny. Cenę wysyłam na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misia_so 08.02.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Mam do odsprzedania tanio pozostałe po budowie deski szalunkowe, stemple, maxy i garaż blaszak. Witam jestem zainteresowana deskami szalunkowymi i stemplami, proszę o przesłanie cen na piva. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemi 08.02.2009 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Witam jakby ponownie, nie było mnie na forum 1 roczek, może nadrobię przeczytanie wątku naszej grupy choć wątpię bo długie zimowe wieczory się jakby kończą Edit-blondi mieszkacie już? bo znowu codziennie będę jeździł koło Was i sprawdzał postępy . Pozdrawiam wszystkich budujących, w miarę możliwości będę służył swoim doświadczeniem po przeżytej na szczęście budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mysiapysia 09.02.2009 03:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 WITAM WSZYSTKICH Z MALOPOLSKI I WSZYSTKICH BUDUJACYCH MOJ PROJEKT TO EMO8L Z MURATORA LOKALIZACJA GLOGOCZOW KOLO KRAKOWA MAM NADZIEJE ZE ZACZNE BUDOWE NA WIOSNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 09.02.2009 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witam jakby ponownie, nie było mnie na forum 1 roczek, może nadrobię przeczytanie wątku naszej grupy choć wątpię bo długie zimowe wieczory się jakby kończą Edit-blondi mieszkacie już? bo znowu codziennie będę jeździł koło Was i sprawdzał postępy . Pozdrawiam wszystkich budujących, w miarę możliwości będę służył swoim doświadczeniem po przeżytej na szczęście budowie. Now witam cie serdecznie Ja myslałam, że ty pewnie juz mieszkasz a forumowiczów to masz juz w nosie.. gdzieśty był jak cie nie było? no ja już mieszkam (ale ci...........). Skoro tak codziennie będziesz jeżdził koło mnie to zaglądnij na kawkę jak sie tylko błotka nie wystraszysz . Teraz jest dosłownie meksyk A ty jak? wnioskuję, że mieszkasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 09.02.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Pochwalcie się ile Was kosztowało przyłącze wody. ja miałam jakieś 27 m z czego 16m przepych pod droga wojewódzką. Koszt 3,5tys zł (moja koparka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 09.02.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Pochwalcie się ile Was kosztowało przyłącze wody. ja miałam jakieś 27 m z czego 16m przepych pod droga wojewódzką. Koszt 3,5tys zł (moja koparka) Taaanio! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 09.02.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Pochwalcie się ile Was kosztowało przyłącze wody. ja miałam jakieś 27 m z czego 16m przepych pod droga wojewódzką. Koszt 3,5tys zł (moja koparka) Bardzo tanio - ja mam jakieś 50 metrów i za wod-kan krzyczą mi 10 kPLN - wszystko jest w mojej działce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 09.02.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Pochwalcie się ile Was kosztowało przyłącze wody. ja miałam jakieś 27 m z czego 16m przepych pod droga wojewódzką. Koszt 3,5tys zł (moja koparka) Bardzo tanio - ja mam jakieś 50 metrów i za wod-kan krzyczą mi 10 kPLN - wszystko jest w mojej działce... ja miałem jakieś 70m i zapłaciłem 5900zł za robociznę z materiałami tak później się zastanawiałem czy nie taniej by wyszła głębinówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 09.02.2009 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 jak sie tylko błotka nie wystraszysz . Teraz jest dosłownie meksyk Przejeżdżałem niedawno i rzeczywiście masz tam niezły off-roadowy OS. Nie wiem jak z tamtąd codziennie wyjeżdżasz. Ja bym się teraz nie odważył do ciebie wjechać (MASZ SZCZĘŚCIE ). Moje autko zupełnie sobie nie radzi w takich warunkach. Ale pocieszę cię że u mnie to samo na działce i tam gdzie teraz mieszkam (u teścia). Tak mniej więcej wygląda moje biedne auteczko .... http://www.auto-motor-i-sport.pl/m/9/_MG_9360-134542c437e070cd0d2982705773b946.jpg A w nocy znowu spadło trochę śniegu i znowu się roztopi i jeszcze deszczem przywali .... ehhh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 09.02.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 jak sie tylko błotka nie wystraszysz . Teraz jest dosłownie meksyk Przejeżdżałem niedawno i rzeczywiście masz tam niezły off-roadowy OS. Nie wiem jak z tamtąd codziennie wyjeżdżasz. Ja bym się teraz nie odważył do ciebie wjechać (MASZ SZCZĘŚCIE ). Moje autko zupełnie sobie nie radzi w takich warunkach. Ale pocieszę cię że u mnie to samo na działce i tam gdzie teraz mieszkam (u teścia). A w nocy znowu spadło trochę śniegu i znowu się roztopi i jeszcze deszczem przywali .... ehhh no to nie wiem czy zauważyłeś, że parkuję na działce sąsiada po przeciwnej stronie (nieużytki a sąsiad sie na szczęście nie pojawia). Na swoje podwórko sama nie mam odwagi wjechać. A mój samochód to wygląda dokładnie tak samo. Czyli całe błoto na szybach i karoserii No jeszcze jakoś tą wiosnę muszę przetrwać. Na jesień będzie już kosteczka więc bedzie ok, a drogę zamierzam utwradzić recyclingiem (tylko do swojej bramy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 09.02.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Pochwalcie się ile Was kosztowało przyłącze wody. ja miałam jakieś 27 m z czego 16m przepych pod droga wojewódzką. Koszt 3,5tys zł (moja koparka) Bardzo tanio - ja mam jakieś 50 metrów i za wod-kan krzyczą mi 10 kPLN - wszystko jest w mojej działce... ja miałem jakieś 70m i zapłaciłem 5900zł za robociznę z materiałami tak później się zastanawiałem czy nie taniej by wyszła głębinówka Lbryndal - te 5900 to za sama wodę czy za wodę i kanalizację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 09.02.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Może ktoś zmienia ogrodzenie i ma furtkę tanio na zbyciu? Szukam i szukam, na allegro w okolicy nikogo nie ma za sensowną cenę, a z daleka nikt mi wysłać nie chce (co zrozumiałe i powiększa koszty). A niedługo się grodzę i muszę mieć furtkę. Na nową mi póki co szkoda kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 09.02.2009 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Pochwalcie się ile Was kosztowało przyłącze wody. ja miałam jakieś 27 m z czego 16m przepych pod droga wojewódzką. Koszt 3,5tys zł (moja koparka) Bardzo tanio - ja mam jakieś 50 metrów i za wod-kan krzyczą mi 10 kPLN - wszystko jest w mojej działce... ja miałem jakieś 70m i zapłaciłem 5900zł za robociznę z materiałami tak później się zastanawiałem czy nie taniej by wyszła głębinówka Lbryndal - te 5900 to za sama wodę czy za wodę i kanalizację? woda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gałęzie 09.02.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Witam Wszystkich, zaczynam budowę 'w okolicach Krakowa'. czytam forum już od dawna ale jako początkujący to mało się udzielam. Może kotoś wie gdzie można dostać tanie bloczki betonowe? Wszędzie tanio, ale nie w Krakowie.... Szukam też ekipy od studni. Jeśli jesteś zainteresowany to ja mam do sprzedania dwie palety bloczków betonowych - loco Niepołomice. Czesc, czy masz jeszcze te bloczki do sprzedania?W jakiej cenie? Podrawiam, Kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 09.02.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Jeśli jesteś zainteresowany to ja mam do sprzedania dwie palety bloczków betonowych - loco Niepołomice. Czesc, czy masz jeszcze te bloczki do sprzedania?W jakiej cenie? Podrawiam, Kasia Nie wiem po ile teraz bloczki stoją - ja płaciłem po 4,19 PLN. Natomiast sprzedam za 2,5 złocisza sztuka - do drobnej negocjacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gałęzie 09.02.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Jeśli jesteś zainteresowany to ja mam do sprzedania dwie palety bloczków betonowych - loco Niepołomice. Czesc, czy masz jeszcze te bloczki do sprzedania?W jakiej cenie? Podrawiam, Kasia Nie wiem po ile teraz bloczki stoją - ja płaciłem po 4,19 PLN. Natomiast sprzedam za 2,5 złocisza sztuka - do drobnej negocjacji . Dobrze, muszę się z mężem skonsultowac, jakiś kontakt do siebie dasz? (tel) moze na maila. góry dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 09.02.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A czy przerabiał ktos z was temat betonowych podmurówek. Ciągle sie zastanawiam czy wylewać murki czy kupić takie gotowe ustrojstwo. Tym bardziej, że mamy to robić sami. http://www.allegro.pl/item546197093_podmurowka_gotowa_plyta_betonowa_2_5m_ogrodzenie.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 09.02.2009 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 A czy przerabiał ktos z was temat betonowych podmurówek. Ciągle sie zastanawiam czy wylewać murki czy kupić takie gotowe ustrojstwo. Tym bardziej, że mamy to robić sami. http://www.allegro.pl/item546197093_podmurowka_gotowa_plyta_betonowa_2_5m_ogrodzenie.html ja myslałem o takim czymś : http://www.joniec.pl/fundamenty.php wszystkie elementy gotowe tylko wykopac dołki i osadzić to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemi 09.02.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 no ja już mieszkam (ale ci...........). Skoro tak codziennie będziesz jeżdził koło mnie to zaglądnij na kawkę jak sie tylko błotka nie wystraszysz . Teraz jest dosłownie meksyk A ty jak? wnioskuję, że mieszkasz Ja też mieszkam zapewne tak jak Ty ( czyli ciiiiii . . . . . ). No błotko masz niezłe, ale ja też nie mniejsze wysypane mam jedynie dojście do drzwi, ale i tak kawałek idę po dechach. Mam zamiar robić w tym roku jakiś bruk, albo przynajmniej podsypkę pod kostkę i już będzie OK, ale czekam bo mają nam kopać kanalizacją, wiec jakiekolwiek roboty dopiero po nich bo potrafią nieźle bałaganu narobić. Widziałem kiedyś, że robiłaś chyba drenaż, a co zrobiłaś z wodą z niego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts