rencia 19.03.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 witam, Może ktoś polecić jakiegoś kierownika budowy?? Jeżeli nikt nie zna ,może ktoś wie gdzie oni "siedzą" , skąd takiego wytrzasnąć - wszak chyba nie jest tak iż budujący z ust do ust przekazują sobie tzw "namiary" na specjaliste. Robota - Myślenice. Dzięki Może tam zadzwonić: Małopolska Okręgowa Izba Inżynierów Budownictwa w Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna712 19.03.2009 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Czy ktos z Was ma brazowa dachowke? zastanawiam sie jaki kolor klinkieru wybrac na kominy ... moze podeslecie swoje zdjecia? My też mamy brązową dachówkę. Nie pamiętam nazwy klinkieru na kominy, bo to już trochę czasu minęło, ale wygląda tak: http://pf.labfoto.pl/photos/p/f/8/f80fa46ab3b45de78caa524825869060-1687866.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bozzia 19.03.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2009 Czy ktos z Was ma brazowa dachowke? zastanawiam sie jaki kolor klinkieru wybrac na kominy ... moze podeslecie swoje zdjecia? Polecam "cosmo" z Winenrbergera - ja mam i wszyscy mówią, że kominy są piękne . Zdjęcie mogę podesłać na priv Zgadzam się co do kosmo też tą wybrałam dachówkę mam rubin 13 kasztan Ja też mam cosmo. A dachówkę mam MH brązową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotrek1 20.03.2009 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 Hej też będziemy ruszać w starym Bieżanowie z budową na wiosnę Będziemy sąsiadami ;] Witam "Świeżaków" na starym Bieżanowie. Mój dom stoi tu zamieszkany od 2002 roku i jedno jest pewne - Bieżanów is the best! Witak Krzysiu!!, co ty znowu dom budujesz????. Ten już za mały czy żonie się znudził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 20.03.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2009 U mnie na dachu brązowa dachówka - kominy z klinkieru - szukam fot ... Bardzo ładnie wyszło, mozesz mi powiedzieć co to za dachówka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 21.03.2009 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2009 U mnie na dachu brązowa dachówka - kominy z klinkieru - szukam fot ... Bardzo ładnie wyszło, mozesz mi powiedzieć co to za dachówka??? Tenk ju - dachówka to ceramiczny Roben - średzka falista - brązowa angoba - to chyba pełna nazwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulawasz 22.03.2009 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2009 potrzebuje zrobić nawiewy od kominka do pokoi na poddaszu, czy macie kogoś kto mógłby to zrobić. Proszę o kontakt!! Pilne!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betti09 24.03.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam, Poszukuje jakiegoś dobrego, sprawdzonego architekta lub biura projektowego z Myślenic i okolic !!! Czy możecie kogoś polecic ?!? Pozdrawiam betti09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zazuzi 24.03.2009 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2009 Witam, Poszukuje sprawdzonej ekipy budowlanej do budowy domu w okolicy Myślenic. Byłbym wdzięczny za przesłanie namiarów na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pas 25.03.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 znam jedną sprawdzoną ekipę Pana Andrzeja Moskały tel.606154815,są naprawdę DOBRZY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 25.03.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 U mnie tez budował i buduje nadal Andrzej Moskała i jestem bardzo zadowolony z jego prac Wiem ze ciezko z terminami u niego ale to juz niech on sam sie wypowie \pozdrawiam i zapraszam do galerii mojej komety która on wybudował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morrodiel 25.03.2009 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 czy ktoś się może orientuje czy pompę ciepła należy zgłaszać w architekturze i czy potrzebne jest na nią pozwolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anntom 25.03.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Witam budowlańców Czy montował ktoś kominek jotula z firmą z A&S z Dobczyc lub z firma BŁAch z KRakowa (kiedyś ul. Krakowska teraz piekarska). Proszę o opinię o tych firmach!POzdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 25.03.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2009 Bardzo proszę o namiar na jakiś godny polecenia skład budowlany -taki z najniższymi cenami i najlepszym towarem - okolice Myślenic. Kupuje wszystko od podstaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bold 26.03.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 witajcieposzukuję niedrogiego dostawcy kamienia pod drogę, będę wdzięczny z jakieś namiary.proszę też o namiary na studniarza wykonującego studnie kopane z kręgów.okolice Limanowej, Żegocina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bicki 26.03.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 Witam.Mam do sprzedanis stemple budowlane po jednej budowie o dł.2,7m odbiór z okolic Swoszowic.Chętnych proszę o kontakt.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
megi kraków 26.03.2009 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2009 WitamPrzymierzam sie do okien z firmy eurocolor na schuco 6 komorowe czy mozecie mi pomóc jezeli macie jakies doswiadczenia z tą firmą...Mało wątków na ich temat proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anntom 27.03.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2009 Potrzebuję namiar na wykonwacę przyłączy wod-kan znająceggo "realia MPWiK kraków" ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 28.03.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Gdzie kupowaliscie drzwi zewnetrzne? Brame garazowa zamowie chyba w hormanie na opolskiej ale mam dylemat z drzwiami zewnetrznymi .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
McŁoś 28.03.2009 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2009 Witam, możecie mi polecić jakąs firme od montażu alarmu w domu ? Mam narazie jedną wycenę a chciałbym się oprzeć na kilku zanim wybiorę. Dzięki z góry! Witam, również poszukuję speca, który zamontuje i skonfiguruje alarm, czy można prosić o jakieś namiary ?? Franzkru a może Ty już posiadasz jakies kontakty ??? Na tapecie mam też temat drzwi zewnętrznych, może moglibyście coś sprawdzonego polecić... chętnie dębowe ale mogą być sosnowe lub meranti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts