pablitoo 06.04.2009 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 (...) A Wy, Malopolanie, jak dlugo szukaliscie swojej dzialki? Zaczynam sie martwic, ze przekraczam powoli granice przyzwoitosci - szukam juz 8 miesiecy Ja szukałem 2 tygodnie - ale miałem szczęscie - bo znalazłem świeżutką działkę zaraz po podziale - w rejonie który mnie interesował - takoż jeszcze prawie nikt o niej nie wiedział . No i było to ponad 4 lata temu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 06.04.2009 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Kochani MUSZĘ się pochwalić ) W końcu mamy pozwolenie na budowę Nie sądziłam że taki świstek może sprawić tyyyyle radości ) Jak dobrze pójdzie to pod koniec kwietnia ruszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morrodiel 06.04.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Hej,Czy ktoś może spotkał Protherma 30 P+W za mniej niż 4,50? pozdrawiamaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morrodiel 06.04.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2009 Kochani MUSZĘ się pochwalić ) W końcu mamy pozwolenie na budowę Nie sądziłam że taki świstek może sprawić tyyyyle radości ) Jak dobrze pójdzie to pod koniec kwietnia ruszamy Gratulacje! Sąsiadko:))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.04.2009 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Hej też będziemy ruszać w starym Bieżanowie z budową na wiosnę Będziemy sąsiadami ;] Witam "Świeżaków" na starym Bieżanowie. Mój dom stoi tu zamieszkany od 2002 roku i jedno jest pewne - Bieżanów is the best! Witak Krzysiu!!, co ty znowu dom budujesz????. Ten już za mały czy żonie się znudził Hello hello, Piotrek - dom już stał się za mały (dzieci "trochę" urosły) i trochę się znudził (bardziej mnie niż żonie ). Zeszłej jesieni miałem takie zamysły coby trochę dobudować od zachodniej strony, ale kryzys mi zweryfikował plany, głównie ze strony finansowej. Więc ograniczę się do zrobienia zadaszenia nad tarasem i wreszcie ułożę kostkę na wjeździe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kgadzina 08.04.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 kochani muszę się pochwalić ) w końcu mamy pozwolenie na budowę Nie sądziłam że taki świstek może sprawić tyyyyle radości ) jak dobrze pójdzie to pod koniec kwietnia ruszamy g r a t u l e j s z y n ! ! ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
olasosenko 08.04.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Gratulacje! Sąsiadko:))) Kochani MUSZĘ się pochwalić ) W końcu mamy pozwolenie na budowę Nie sądziłam że taki świstek może sprawić tyyyyle radości ) Jak dobrze pójdzie to pod koniec kwietnia ruszamy G R A T U L E J S Z Y N ! ! ! Dziękuję ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 08.04.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 ktoś z was miał jakiś kontakt ze składami budwlanymi w rejonie Proszowic np Bud-Rol i BUDROL niby ta sama nazwa, siedziby obok siebie, a firmy inne mila ktos z nimi doczynienia, mają swoje składy w Niepołomicach, Krakowie na Przewozie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gusiolek_w 08.04.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Hejma ktoś namiary na tani skład, sklep gdzie kupię styropian EPS 100 w atrakcyjnej cenie, może kupował ktoś i podzieli się namiarami:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakobi 08.04.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam- szukam desek na strop 32- dł-3-4 metrowe może ktoś ma na sprzedaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 08.04.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2009 Witam- szukam desek na strop 32- dł-3-4 metrowe może ktoś ma na sprzedaż ile potrzebujesz ?? Jutro sie dowiem czy mam takie i ile Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 09.04.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 ja bede mial na sprzedaz deski i stemple za 30 dni - wczoraj zalalem plyte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 09.04.2009 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 Witam- szukam desek na strop 32- dł-3-4 metrowe może ktoś ma na sprzedaż ile potrzebujesz ?? Jutro sie dowiem czy mam takie i ile Pozdrawiam No własnie ile tych desek potrzebujesz ? Ja pewnie bym cos u siebie znalazl - tak z kubik lub dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakobi 09.04.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 WITAM - Już odpowiadam w granicy 3 kubiki desek .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 09.04.2009 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2009 ja we wtorek kupiłem 4 kubiki nówek desek (( 4 merty i troche 5 m i 3m po 440 zł za kubik stemple za miesiąc - chętnie przyjmę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 10.04.2009 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 ktoś z was miał jakiś kontakt ze składami budwlanymi w rejonie Proszowic np Bud-Rol i BUDROL niby ta sama nazwa, siedziby obok siebie, a firmy inne mila ktos z nimi doczynienia, mają swoje składy w Niepołomicach, Krakowie na Przewozie, Odkąd ich odkryłem w Niepołomicach to kupuję tylko u nich wyrywkowo sprawdzam ceny na materiał w innych składach i jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 10.04.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 Czy ktos z Was robił zjazd z działki? najlepiej przekraczajac row melioracyjny? pytam dlatego ze jestem ciekaw jakie to sa koszty pomijajac projekt i operat wodnoprawny? kolega nastraszył mnie ze to moze byc koszt nawet 5 tys :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 10.04.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2009 do redpradnik, dwie sprawy, byc moze bede zainteresowana twoimi stemplani jakie masz??? a propos zjazdu, czy jesteś pewien ze owy rów to rów melioracyjny a nie zwykły przydrożny, gminny...? Ja robiłam taki zjazd, szeroki na 7 metrów z kręgami zbrojonymi i zbrojeniem nad nimi coby 'wytrzymało', wiec jak masz zwykły rów przy drodze to Ci powiem ile mnie paca kosztowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 11.04.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2009 do redpradnik, dwie sprawy, byc moze bede zainteresowana twoimi stemplani jakie masz??? a propos zjazdu, czy jesteś pewien ze owy rów to rów melioracyjny a nie zwykły przydrożny, gminny...? Ja robiłam taki zjazd, szeroki na 7 metrów z kręgami zbrojonymi i zbrojeniem nad nimi coby 'wytrzymało', wiec jak masz zwykły rów przy drodze to Ci powiem ile mnie paca kosztowała stemple okolo 250-280 długosc 2,6-2,8 - dokladnie pomierze jak juz rozszalują 20 sztuk okolo 4 metrowych pod balkony U mnie ten row nie jest wogule zrobiony ale mam go zrobic tzn wylozyc plytkami do skosa i dno wybetonowac - a ile CIe kosztowal zjazd? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asterix38 12.04.2009 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2009 Dzięki za info. Wysłałam zapytanie do ASK ale chciałam sobie ich ofertę porównać z kimś jeszcze. Mam też ofertę z rekuperatory pl, ale jest trochę drogo i przeczytałam dość niepochlebną opinię o tej firmie ( choć nie o przedstawicielu krakowskim). Ja byłem zdecydowany na firmę rekuperatory.pl jednakże po dokonaniu aktualizacji wyceny wzrost kosztów wykonania instalacji był duży to samo zrobiłem z ASK i wzorst był ale minimalny. Po dyskusjach z obu firmami i ocenie merytoryczności, podejścia i ceny wybrałem ASK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts