redpradnik 23.04.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Czy ktos z Was orientuje sie ile kosztuje 1 KV prądu budowlanego?Pytam dlatego ze w ciagu miesiaca nagromadziłem ich ponad 200 i sie booooooooje rachunku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 23.04.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Macie pomysł do czego wykorzystać 10 ton piachu, który mi został po różnych pracach i leży przed domem? 10 ton po co Ci tyle piachu było ???!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 23.04.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Macie pomysł do czego wykorzystać 10 ton piachu, który mi został po różnych pracach i leży przed domem? 10 ton po co Ci tyle piachu było ???!! Chudziak, wylewki, ogrodzenie - zawsze się zamawiało dodatkowy, aż w końcu tyle zostało - to nie jest tak strasznie dużo - ot, dwie górki. Chyba w życiu piachu nie zamawiałeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 23.04.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ale jaki ten piach ? zółty? czy do murowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 23.04.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ale jaki ten piach ? zółty? czy do murowania Taki do wylewek. Robi to różnicę, do czego wykorzystać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 23.04.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 jesli czysty to moze oplaca Ci sie sprzedac jakis sasiad... najecie koparki 100 zl i sprzedac to np za 500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 23.04.2009 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 ja mam gorzej :/zostaly mi 3 palety 38p+w i 2 palety 25 p+w :/ nie wiem jak to sie stalo ale zamowilem a duzo :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 23.04.2009 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 jesli czysty to moze oplaca Ci sie sprzedac jakis sasiad... najecie koparki 100 zl i sprzedac to np za 500 No myślałam o tym, ale jedna sąsiadka (pozdrawiam ) dwa domy dalej nie chce, bo się nie opłaca jej kombinowanie. Jeszcze muszę jednego budującego niedaleko podpytać. Najwyżej dziecko będzie miało zapas do piaskownicy do końca życia swojego i wnuków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 23.04.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 do piaskownicy nie ladniejszy i lepszy bylby zolty? i mysle ze kilka taczek wystarczy:)) mysle ze musisz szukac kogos tylko na miejscu bo wynajmowanie koparki i samochodu nie oplaca sie... ostatnio placilem 650 zl za 10 kubikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blutka 23.04.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Byłby lepszy, ale jak mam dodatkowy piach zwozić, jak mam tyle tego, to podziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 23.04.2009 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2009 Piach jak przyjdzie zima bedzie jak znalazl do podsypania sliskich chodnikow i podjazdow-masz zapas na kilka dobrych lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 24.04.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Macie pomysł do czego wykorzystać 10 ton piachu, który mi został po różnych pracach i leży przed domem? Można pomyśleć o popakowaniu piaseczku w worki (przyjdzie powódź będzie w sam raz) ja mam gorzej :/ zostaly mi 3 palety 38p+w i 2 palety 25 p+w :/ nie wiem jak to sie stalo ale zamowilem a duzo :/ Eeeee tam. Ja miałem za dużo gdzieś o 10 palet silikatów I poszło. Wszystko kwestia ceny. Zaznaczę że to były silikaty różnych sortów (chyba od 3 producentów i w dwóch grubościach 24 i 25). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 24.04.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 Piach jak przyjdzie zima bedzie jak znalazl do podsypania sliskich chodnikow i podjazdow-masz zapas na kilka dobrych lat Trafny argument - bardzo trafny - mnie też zostało sporo piachu - po dwóch latach praktycznie cały zużyłem na posypywanie drogi i podjazdu do garażu w zimie - a że mieszkam na wsi i droga kończy się za moja posesją to pługi i piaskarki praktycznie wogóle mnie tam nie odwiedzają ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwia33 24.04.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 czesc .Macie kogos kto by portafił mi zamontowac zmywarkę pod zabudowe jakiegos hydraulik?Czy kogos ....prosze o pomoc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 24.04.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 właśnie poszukuję piachu.... skąd braliście?? Macie coś polecic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 24.04.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2009 A ja szukam wlasnie jakiegos kontenera na gruz (namiary na BSS juz mam).Znacie cos taniego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguleczka 25.04.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 ale jaki ten piach ? zółty? czy do murowania Taki do wylewek. Robi to różnicę, do czego wykorzystać? podobnie jak u mnie pewnie patelnią przywieżli heee przeliczyli się a teraz nosi sie do domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morrodiel 25.04.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Hej,Gdzie kupię tanią stal i kominy schiedel? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 25.04.2009 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2009 Hej, Gdzie kupię tanią stal i kominy schiedel? Witaj ja kupowałem tu http://www.marbo-krakow.pl/ kominy (widac w mojej galeri) i prety do płyty i stropu Ceny wynegocjowałem na bardzo korzystne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 26.04.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 witamdopiero zaczynamy budowę na jesieni. Na razie szukam operatora z koparką i adresów składów budowlanych (fajnych, rzetelnych, można negocjować ceny, składować zakupiony materiał w ich magazynie, etc) możecie jakoś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts