Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Macie pomysł do czego wykorzystać 10 ton piachu, który mi został po różnych pracach i leży przed domem? ;)

10 ton :o :o :o :o :o :o po co Ci tyle piachu było ???!!

Chudziak, wylewki, ogrodzenie - zawsze się zamawiało dodatkowy, aż w końcu tyle zostało - to nie jest tak strasznie dużo - ot, dwie górki. :roll: Chyba w życiu piachu nie zamawiałeś. :lol:

jesli czysty to moze oplaca Ci sie sprzedac jakis sasiad... najecie koparki 100 zl i sprzedac to np za 500 :)

No myślałam o tym, ale jedna sąsiadka (pozdrawiam ;)) dwa domy dalej nie chce, bo się nie opłaca jej kombinowanie. Jeszcze muszę jednego budującego niedaleko podpytać.

Najwyżej dziecko będzie miało zapas do piaskownicy do końca życia swojego i wnuków. ;)

Macie pomysł do czego wykorzystać 10 ton piachu, który mi został po różnych pracach i leży przed domem? ;)

Można pomyśleć o popakowaniu piaseczku w worki (przyjdzie powódź będzie w sam raz) :D

ja mam gorzej :/

zostaly mi 3 palety 38p+w i 2 palety 25 p+w :/

nie wiem jak to sie stalo ale zamowilem a duzo :/

Eeeee tam. Ja miałem za dużo gdzieś o 10 palet silikatów :o

I poszło. Wszystko kwestia ceny.

Zaznaczę że to były silikaty różnych sortów (chyba od 3 producentów i w dwóch grubościach 24 i 25).

Piach jak przyjdzie zima bedzie jak znalazl do podsypania sliskich chodnikow i podjazdow-masz zapas na kilka dobrych lat :wink:

Trafny argument - bardzo trafny - mnie też zostało sporo piachu - po dwóch latach praktycznie cały zużyłem na posypywanie drogi i podjazdu do garażu w zimie - a że mieszkam na wsi i droga kończy się za moja posesją to pługi i piaskarki praktycznie wogóle mnie tam nie odwiedzają ...