Carlos1 26.04.2009 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 witam dopiero zaczynamy budowę na jesieni. Na razie szukam operatora z koparką i adresów składów budowlanych (fajnych, rzetelnych, można negocjować ceny, składować zakupiony materiał w ich magazynie, etc) możecie jakoś pomóc? Z pomocą nie będzie problemy jeżeli będziemy znali rejon w jakim znajduje się teren przyszłej budowy. Operator koparki nie będzie dojeżdżał kilkadziesiąt kilometrów albo sobie za to policzy. Tak samo skład budowlany musi być niedaleko aby nie doliczali do ceny materiałów za transport. Bo wtedy z dobrej ceny zrobi się nieciekawa. Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 26.04.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 dom będzie budowany w Podgórzu niedaleko osiedli Piaski/Wola Duchacka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 26.04.2009 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Jesli budujesz w piaskach to sklad z cegła , cementem itp - polecam ATTIC jesli chodzi o stal ja kupowalem na Sierczy u Kowalczyka ale to bedzie kawalek do Ciebie... jesli chodzi o koparkowego .. do mnie dojezdzal z Dobczyc ale w soboniowicach jest koparkowy trzeba podjechac przy drodze widac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 26.04.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 widziałam też ogłoszenia o koparkach w Krakowie - np na wyjazdówce (Księcia JÓzefa) - tylko teraz sprawa ceny .. Ile to może kosztować - zrobienie ławy? a ten ATTIC - czytałam, że tam tylko z przedstawicielem warto rozmawiać, bo można negocjować ceny w dół a w salonie nie ma takiej możliwości? Czy to prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 26.04.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 Dokladnie , na dole nawet nie ma co rozpoczynac rozmowy tam nie ma mozliwosci negocjacji jadą po cenniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 26.04.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2009 a jak dostać się do "pana na górze" z polecenia, czy po prostu domagać się takiego.. y nie wiem jak to nazwaćmm "konsultanta"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł A 27.04.2009 05:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Poszukuję kogoś polecanego i sprawdzonego do przyłącza wodnego,który ma do czynienia z przewiertami pod drogą. Dzięki i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 27.04.2009 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ja Ci moge podac nr telefonu 691619290 - Attic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 27.04.2009 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Pytanie do osob ktore maja oczyszczalnie Jestem na etapie zalatwiania papierków... dlatego czy projektował ktoś Wam usytuowanie oczyszczalni na działce wraz z naniesieniem jak beda szly rury po dzialce itp? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Konieczki 27.04.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Przyłączam się do pytania o przyłącz wod-kan i przewiert pod drogą A tak na marginesie to mam do sprzedania 12palet Maxów (trochę się przeliczyłam przy obliczaniu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 27.04.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ja również poszukuję nie drogiej firmy robiącej przewiert pod drogą oraz eśli ktoś ma do sprzedania 120 szt. stempli wymiar min. 10x10 to proszę o informację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 27.04.2009 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ja również poszukuję nie drogiej firmy robiącej przewiert pod drogą oraz eśli ktoś ma do sprzedania 120 szt. stempli wymiar min. 10x10 to proszę o informację. stemple 10x10 ? tzn ze jak 10 srednica i 10 długość ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 27.04.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Ja również poszukuję nie drogiej firmy robiącej przewiert pod drogą oraz eśli ktoś ma do sprzedania 120 szt. stempli wymiar min. 10x10 to proszę o informację. stemple 10x10 ? tzn ze jak 10 srednica i 10 długość ? no raczej przekrój 10cmx10cm, a o długości nic nie napisane jest i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 27.04.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 dzięki za namiary na attic! przyłączam się do prośby o namiary na ekipę od przyłączy wodnych. Taką, która pracuje konkretnie, bo jak nie, zostaje mi szukanie w ciemno.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
losmotylos 27.04.2009 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Sprzedam kantówki:- 10cmX10cmX450cm - 30 sztuk - 23 zl/sztuka- 10cmX10cmX300cm - 120 sztuk - 13 zl/sztukaKantówki służyły do wykonania szalunków piwnicy. Użyte jednokrotnie. Do odbioru własnym transportem - okolice Wieliczki. 664 962 425 - Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 27.04.2009 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 jak robiliście drenaż to dawaliście kamyk do góry ? ja dałem na dno włókninę i wywinąłem na bok i na tą włókninę położyłem rurę i przysypałem kamykiem i teraz się zastanawiam czy prawidłowo będzie jak teraz na tą warstwę kamyka położę włókninę tą z boku czyli zawinę ją na płasko i przysypię to wszystko ziemią do góry na równo z terenem, albo jeszcze na tą włókninę troszkę kamyka mogę posypać poradzicie coś ? teoretycznie jak patrzyłem na schematy to niby coś tego typu jest wykonanemiałem dawać kamień do samej góry, ale zastananwiam się czy jest sens kiedyś i tak część ziemi się wybierze i zrobi się jakąś opaskę wokół domu i nawet jak będzie płynęła jakaś woda to przejdzie przez kostkę i potem troszkę ziemi będzie miałą do przejścia i dalej przesączy się przez włókninę (przefiltruje) i wpłynie do drenażu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JarekKRK45 27.04.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2009 Witam , nikt nie zna ekipy która robi przewierty pod jezdnią ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 28.04.2009 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam , nikt nie zna ekipy która robi przewierty pod jezdnią ??? U mnie jak wykonywali przewiert pod drogą pod ułożenie kabla elektrycznego robiła to firma wybrana z przetargu przez Zakład Energetyczny ... - sam nie szukałem ekipy - wszystko było w gestii ZE . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 28.04.2009 06:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 jak robiliście drenaż to dawaliście kamyk do góry ? ja dałem na dno włókninę i wywinąłem na bok i na tą włókninę położyłem rurę i przysypałem kamykiem(...) Ja na rurę drenarską nasypałem żwir a na to jeszcze geowłóknina i dopiero ziemia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 28.04.2009 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2009 Witam , nikt nie zna ekipy która robi przewierty pod jezdnią ??? Widać nie wiedzą. Ja po wpisaniu w Google dostałem masę wyników Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts