Carlos1 01.05.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Szanowni budowniczowie i ogrodnicy krakowscy Gdzie dostanę takie drobne kamyki, które nadają się na wysypanie takich ścieżek rozgraniczających pomiędzy obszarami "kwiatowymi" z korą a między trawnikiem. Chodzi mmi po głowie takie drobny grys. Na składach, tych moich, czegoś takiego nie widziałem, a przydałoby mi sie z kilka worków do ogrodu - podrzućcie jakiś namiar, proszę Różnorakie kamyki można dostać w ":Fabryce roślin" na ul. Bieżanowskiej koło przejazdu kolejowego (czyli prawie na końcu ulicy). Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 01.05.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2009 Szanowni budowniczowie i ogrodnicy krakowscy Gdzie dostanę takie drobne kamyki, które nadają się na wysypanie takich ścieżek rozgraniczających pomiędzy obszarami "kwiatowymi" z korą a między trawnikiem. Niedaleko Ciebie, przed Krzeszowicami jest świetny skład: http://www.firmafilar.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 02.05.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 a jak to jest z wycinaniem drzew na działce w Krakowie? czy ktoś z was to załatwiał? Chodzi mi zarówno o owocowe (na projekcie wz czytałam, że na te też muszę dostać pozwolenie, żeby wyciąć), jak i o świerka, który rośnie dokładnie tam, gdzie chciałabym mieć wjazd z ulicy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morrodiel 02.05.2009 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 a jak to jest z wycinaniem drzew na działce w Krakowie? czy ktoś z was to załatwiał? Chodzi mi zarówno o owocowe (na projekcie wz czytałam, że na te też muszę dostać pozwolenie, żeby wyciąć), jak i o świerka, który rośnie dokładnie tam, gdzie chciałabym mieć wjazd z ulicy... Ja wycinałam, jak chcesz to mogę ci opowiedzieć ale to dużo pisania....na priv wysyłam nr telefonu pozdrawiam aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 02.05.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 dzięki. Zadzwonię po weekendzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
morrodiel 02.05.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Chętnie przyjmę prawie każdą ilość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarioBross 02.05.2009 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2009 Kupię używany garaż, stemple, siatkę, stal zbrojeniową, słupki ogrodzeniowe lub rury min 1,5 cala. Przyjmę gruz betonowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 03.05.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2009 Kupię używany garaż, stemple, siatkę, stal zbrojeniową, słupki ogrodzeniowe lub rury min 1,5 cala. Przyjmę gruz betonowy. Ostatnio na Torfowej (przecznica od Kobierzyńskiej) na przeciwko małej przychodni jest wywieszka sprzedam stemple. Możesz podjechać i zobaczyć czy jeszcze aktualne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 04.05.2009 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Szukam dobrego instalatora DGP. Czy ktoś może podać namiar? Gdzie w Krakowie są sklepy z dobrą ofertą kominków? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zinger75 04.05.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Witam, Czy miał ktoś do czynienie z firmą CRG service? Trafiłem na nich przy poszukiwaniu informacji nt projektow ogrodow, bo zastanawiam się właśnie, czy sobie takowego nie zrobić. Zajmują się też pracami budowalnymi. Przy okazji jeszce jedno pytanko - potrzebuje kamien (sypany) zeby wysypac na podjazd (nie mam na razie kasy na kostke). Mozecie cos polecic i podpowiedziec gdzie (i za ile) to mozna dostac? Pozdr, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 04.05.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Zaczynam szukac hydraulika - czy moze ktos sie podzielic cenami jakie teraz obowiazuja? Mam goscia za punkt liczy 170 zl chyba duzo ...jak rozlicza sie podlogowke? slyszalem ze jako 2 punkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 04.05.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Zaczynam szukac hydraulika - czy moze ktos sie podzielic cenami jakie teraz obowiazuja? Mam goscia za punkt liczy 170 zl chyba duzo ... jak rozlicza sie podlogowke? slyszalem ze jako 2 punkty Mam wycenę hydrauliki w domu. Jest w tym instalacja wod-kan-gaz-co. Trudno powiedzieć ile za punkt. Dostałam wycenę poszczególnych instalacji. Cena wszystkich to 59 tys.(robocizna+materiały). Wszystko zależy od tego co się planuje w domu. Mamy w tym podłogówkę (wiatrołap i 2 łazienki), grzejniki kanałowe (4 długie kanały)oraz dość drogi piec gazowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 04.05.2009 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Szanowni budowniczowie i ogrodnicy krakowscy Gdzie dostanę takie drobne kamyki, które nadają się na wysypanie takich ścieżek rozgraniczających pomiędzy obszarami "kwiatowymi" z korą a między trawnikiem. Chodzi mmi po głowie takie drobny grys. Na składach, tych moich, czegoś takiego nie widziałem, a przydałoby mi sie z kilka worków do ogrodu - podrzućcie jakiś namiar, proszę Różne ładne kamyki widziałam swego czasu na żwirowni na Grabiu czy Brzegach juz nie pamiętam, ale nie wiem czy o to ci chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 04.05.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Zaczynam szukac hydraulika - czy moze ktos sie podzielic cenami jakie teraz obowiazuja? Mam goscia za punkt liczy 170 zl chyba duzo ... jak rozlicza sie podlogowke? slyszalem ze jako 2 punkty mój brał 120zł (rok temu) i jak się rozpytywałem to mi tak mówili właśnie acha ten mój mi mówił, że w Krakowie bierze po 160 bo TAM są takie ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 04.05.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Spotkalem sie jeszcze z roznym liczeniem... tzn jeden mi powiedział ze umywalka z woda i odpływem to sa 3 punkty 2 punkty woda i 1 punkt odpływ - czyli duzy punkt jak to nazwal 450 zl myslalem ze go smiechem zabije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 04.05.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Zaczynam szukac hydraulika - czy moze ktos sie podzielic cenami jakie teraz obowiazuja? Mam goscia za punkt liczy 170 zl chyba duzo ... jak rozlicza sie podlogowke? slyszalem ze jako 2 punkty mój brał 120zł (rok temu) i jak się rozpytywałem to mi tak mówili właśnie acha ten mój mi mówił, że w Krakowie bierze po 160 bo TAM są takie ceny u mnie brali po 50 zł za punkt, kaloryfer 100zł podłogówka bodajże 25złm2, ale to są ceny sprzed dwóch lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 04.05.2009 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Spotkalem sie jeszcze z roznym liczeniem... tzn jeden mi powiedział ze umywalka z woda i odpływem to sa 3 punkty 2 punkty woda i 1 punkt odpływ - czyli duzy punkt jak to nazwal 450 zl myslalem ze go smiechem zabije liczenie dobre bo wszyscy tak liczą tylko ta cena jakby z kosmosu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 04.05.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Spotkalem sie jeszcze z roznym liczeniem... tzn jeden mi powiedział ze umywalka z woda i odpływem to sa 3 punkty 2 punkty woda i 1 punkt odpływ - czyli duzy punkt jak to nazwal 450 zl myslalem ze go smiechem zabije hahaha dobry był mój punkt co to było 120 zł to był np. kaloryfer czyli po 60zł za wejście i wyjście, odpływ to kolejne 60zł czyli umywalka to było 3x60zł=180zł oj powariowali widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 04.05.2009 12:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 Ok mam kolejnego zreszta polecanego na forum robil mi kanalizacje pod slepa wylewke - tak na telefon powiedzial 150-170 zł od "oczka" - czyli wszystkie punkty np umywalkiNie wiem jak policzy podłączenia pieca i podlogowke oraz kaloryfery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 04.05.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2009 dość drogi to znaczy w jakich okolicach cenowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts