orko 13.05.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 Elektryke bedzie mi robil teść ale on nie ma umowy z Enionem wiec jak sie dostanie do ich skrzynki zeby się wpiąc? Wpina cię Enion jak będziesz miał zrealizowany odcinek od zabezpieczeń przedlicznikowych do zabezpieczeń zalicznikowych przez fachowca z uprawnieniami. Czyli innymi słowy - zrobić możesz sobie sam ale za uprawnienia musisz dać w łapę i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 15.05.2009 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Doradzcie prosze co zrobic z oknami:) Zdjecia w komentarzach czy dzielone na dole czy w calosci :/ Zdecydowalismy sie na brame hormanna ale dylemat mamy z drzwiami wejsciowymi:/Podobaja nam sie z stolbudu ale cena zabija 4300 za drzwi to masakra Potwierdza sie brak kompetencji w Belpolu na Dobrego Pasterza - podjechalismy tam wczoraj i po prostu masakra traktuja klienta jako zlo konieczne o wszystko trzeba sie proscic chociazby o wycene rabat 5% ktory daje juz kazdy generalnie ... Gdzie kupowaliscie drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 15.05.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Ja polecam AFB. Zwłaszcza polecam zamawiać w fabryczce na miejscu (Nowa Huta Meksyk). Przy zamówieniu właśnie tam był montaż gratis. Moje drzwi kosztowały jakieś 3900, a nie wiem czy znajdziesz gdzieś bardziej solidne. Dzeisiaaki wzorów, a my robiliśmy "swój" wzór. Szef od razu wbijał pomysł w komputer obsługujący obrabiarki na hali i na ekranie piojawiał się efekt końcowy w postaci rys cz-b.http://www.drzwi.krakow.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 15.05.2009 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Kurcze moze to glupie myslenie ale czy taka Porta albo Stolbud nie bedzie mial solidniejszych drzwi? Jakos prywaciarze mnie nie przekonuja:/ Pewnie ze Portai Stolbud to prywaciarze rowniez ale maja marke...a tu ceny kosmos:/ http://www.drzwi.krakow.pl/partner/dokumenty/afb_cennik_drzwi_zew_cz_1_i_2_09_04_01.pdf 3800 netto a gdzie okucia zamki itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 15.05.2009 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Redpradnik, a zajrzyj do Gambudu w Batowicach. Mają stałą ofertę drzwi, również z Włoszczowej i dają upusty. Sprawdzone na własnej skórze, z tym że stale się u nich zaopatrywaliśmy \ http://firmy.gery.pl/firma4012869_256_Gambud_S_A_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 15.05.2009 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Ok dzieki podjade załamuja mnie terminy drzwi 6 tygodni brama 10 Jak ja wstawie okna cholera przeciez na nastepny dzien juz ich nie bede miał:/ ehhhhhhhhhh a mowia ze kryzys jest ... chyba palcem na wodzie malowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 15.05.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Kurcze moze to glupie myslenie ale czy taka Porta albo Stolbud nie bedzie mial solidniejszych drzwi? Jakos prywaciarze mnie nie przekonuja:/ Pewnie ze Portai Stolbud to prywaciarze rowniez ale maja marke...a tu ceny kosmos:/ http://www.drzwi.krakow.pl/partner/dokumenty/afb_cennik_drzwi_zew_cz_1_i_2_09_04_01.pdf 3800 netto a gdzie okucia zamki itp Nie zaliczyłbym ich do tzw prywaciarzy. Zakład jest znany w całym kraju. A tak solidnego wykonania (zwłaszcza lakierowania) nie ma szans zrobić żadna Porta. Ja dałem 3900 z pełnym wyposażeniem (7%VAT). Jakby coś to zdjęcie na wątku o drzwiach. Prawdę mówiąc, to myślę że przesadziłem co do solidności tych drzwi, ale nam głownie chodziło o pewność wykonania (znamy tego producenta od dawna - wiem że produkuje na eksport np do niemiec) i o wzór który mozna sobie wybrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guliwerka 15.05.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Potwierdzam, drzwi robią ładne i solidne. Mnie w każdym razie się podobają. Moje z naświetlem górnym wycenili na ok. 5 tys. zł. Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 15.05.2009 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Kobiety swojej nei moge przekonac do tego że szyba w drzwiach jakas tytanowa nic nie da bo jak ktos bedzie chcial wejsc to wybije szybe... a dokladanie kasy do drzwi zeby tylko byla mocniejsza nie wiem czy ma sens:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zakobi 16.05.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witam: pilnie: szukam 3-4 kubiki desek dł 4m /32 na strop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwk 16.05.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Witam:Mam do sprzedania:- kantówki 10x10x120-150cm, były wykorzystywane do wzmacniania szalunków na fundamenty- kabel 5x6mm2 około 25-30mbKontakt na priv lub telefonicznie 505169992.PozdrowieniaKWK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 16.05.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 MAm do sprzedania stemple długosc 2.5-2.8 okolo 250-270 sztuk oraz okolo 25 takich na 4 metry ktore uzywali pod balkony http://allegro.pl/show_item.php?item=638061807 tel kont 0 792 02 00 01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 16.05.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Kurcze moze to glupie myslenie ale czy taka Porta albo Stolbud nie bedzie mial solidniejszych drzwi? Jakos prywaciarze mnie nie przekonuja:/ Pewnie ze Portai Stolbud to prywaciarze rowniez ale maja marke...a tu ceny kosmos:/ http://www.drzwi.krakow.pl/partner/dokumenty/afb_cennik_drzwi_zew_cz_1_i_2_09_04_01.pdf 3800 netto a gdzie okucia zamki itp Nie zaliczyłbym ich do tzw prywaciarzy. Zakład jest znany w całym kraju. A tak solidnego wykonania (zwłaszcza lakierowania) nie ma szans zrobić żadna Porta. Ja dałem 3900 z pełnym wyposażeniem (7%VAT). Jakby coś to zdjęcie na wątku o drzwiach. Prawdę mówiąc, to myślę że przesadziłem co do solidności tych drzwi, ale nam głownie chodziło o pewność wykonania (znamy tego producenta od dawna - wiem że produkuje na eksport np do niemiec) i o wzór który mozna sobie wybrać. Ja tez mam drzwi AFB. Dałem za nie 4200zł i jak dla mnie 5+. Montaż super. A drzwi są naprawdę niezłe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 16.05.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2009 Dzisiaj zauwazylem ze fundamenty zwlaszcza w garazu - jest nizej sa wilgotne wewnatrz smarowalismy abizolem r i p nie widze zeby przechodzilo to na sciany ale zaczyna mnie to martwic skad ta wilgoc:(( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 17.05.2009 00:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Zakobi napisał Witam: pilnie: szukam 3-4 kubiki desek dł 4m /32 na strop To jest telefon do stolarza z Kasinki Małej- 604 356 405- niestety nie znam jego nazwiska.Sprzedaje deski,łaty,więźbę i co tam jeszcze komu potrzeba po całkiem atrakcyjnych cenach.My za deski szalunkowe 32 mm (z małym oflisem ) płaciliśmy po 250zł za kubik! Plus dodatkowe 300 zł za transport.Deski ładne a gość solidny. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 17.05.2009 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 kto poleci dobry sklep z oknami w Krakowie lub okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naramowicze 17.05.2009 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Zakobi napisał Witam: pilnie: szukam 3-4 kubiki desek dł 4m /32 na strop To jest telefon do stolarza z Kasinki Małej- 604 356 405- niestety nie znam jego nazwiska.Sprzedaje deski,łaty,więźbę i co tam jeszcze komu potrzeba po całkiem atrakcyjnych cenach.My za deski szalunkowe 32 mm (z małym oflisem ) płaciliśmy po 250zł za kubik! Plus dodatkowe 300 zł za transport.Deski ładne a gość solidny. Pozdrawiam! Czy budujecie Sielankę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zorza 17.05.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Tak,sielanka z dachem dwuspadowym plus garaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 18.05.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 podbijam: kto poleci dobry sklep z oknami w Krakowie lub okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bm_mi 18.05.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 poza tym, kto poleci dobrą firmę do instalacji wod-kan, co, gaz, elektrycznych? w okolicach Krakowa? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts