Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Elektryke bedzie mi robil teść ale on nie ma umowy z Enionem wiec jak sie dostanie do ich skrzynki zeby się wpiąc?

Wpina cię Enion jak będziesz miał zrealizowany odcinek od zabezpieczeń przedlicznikowych do zabezpieczeń zalicznikowych przez fachowca z uprawnieniami.

Czyli innymi słowy - zrobić możesz sobie sam ale za uprawnienia musisz dać w łapę i tyle.

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Doradzcie prosze co zrobic z oknami:) Zdjecia w komentarzach czy dzielone na dole czy w calosci :/

Zdecydowalismy sie na brame hormanna ale dylemat mamy z drzwiami wejsciowymi:/

Podobaja nam sie z stolbudu ale cena zabija 4300 za drzwi to masakra

Potwierdza sie brak kompetencji w Belpolu na Dobrego Pasterza - podjechalismy tam wczoraj i po prostu masakra traktuja klienta jako zlo konieczne o wszystko trzeba sie proscic chociazby o wycene rabat 5% ktory daje juz kazdy generalnie ...

Gdzie kupowaliscie drzwi?

Ja polecam AFB. Zwłaszcza polecam zamawiać w fabryczce na miejscu (Nowa Huta Meksyk). Przy zamówieniu właśnie tam był montaż gratis. Moje drzwi kosztowały jakieś 3900, a nie wiem czy znajdziesz gdzieś bardziej solidne. Dzeisiaaki wzorów, a my robiliśmy "swój" wzór. Szef od razu wbijał pomysł w komputer obsługujący obrabiarki na hali i na ekranie piojawiał się efekt końcowy w postaci rys cz-b.

http://www.drzwi.krakow.pl/

Kurcze moze to glupie myslenie ale czy taka Porta albo Stolbud nie bedzie mial solidniejszych drzwi? Jakos prywaciarze mnie nie przekonuja:/ Pewnie ze Portai Stolbud to prywaciarze rowniez ale maja marke...a tu ceny kosmos:/

http://www.drzwi.krakow.pl/partner/dokumenty/afb_cennik_drzwi_zew_cz_1_i_2_09_04_01.pdf

3800 netto a gdzie okucia zamki itp

Kurcze moze to glupie myslenie ale czy taka Porta albo Stolbud nie bedzie mial solidniejszych drzwi? Jakos prywaciarze mnie nie przekonuja:/ Pewnie ze Portai Stolbud to prywaciarze rowniez ale maja marke...a tu ceny kosmos:/

http://www.drzwi.krakow.pl/partner/dokumenty/afb_cennik_drzwi_zew_cz_1_i_2_09_04_01.pdf

Nie zaliczyłbym ich do tzw prywaciarzy. Zakład jest znany w całym kraju. A tak solidnego wykonania (zwłaszcza lakierowania) nie ma szans zrobić żadna Porta. Ja dałem 3900 z pełnym wyposażeniem (7%VAT). Jakby coś to zdjęcie na wątku o drzwiach. Prawdę mówiąc, to myślę że przesadziłem co do solidności tych drzwi, ale nam głownie chodziło o pewność wykonania (znamy tego producenta od dawna - wiem że produkuje na eksport np do niemiec) i o wzór który mozna sobie wybrać.

Nie zaliczyłbym ich do tzw prywaciarzy. Zakład jest znany w całym kraju. A tak solidnego wykonania (zwłaszcza lakierowania) nie ma szans zrobić żadna Porta. Ja dałem 3900 z pełnym wyposażeniem (7%VAT). Jakby coś to zdjęcie na wątku o drzwiach. Prawdę mówiąc, to myślę że przesadziłem co do solidności tych drzwi, ale nam głownie chodziło o pewność wykonania (znamy tego producenta od dawna - wiem że produkuje na eksport np do niemiec) i o wzór który mozna sobie wybrać.

Ja tez mam drzwi AFB. Dałem za nie 4200zł i jak dla mnie 5+. Montaż super. A drzwi są naprawdę niezłe :)

Zakobi napisał

Witam:

pilnie: szukam 3-4 kubiki desek dł 4m /32 na strop

To jest telefon do stolarza z Kasinki Małej- 604 356 405- niestety nie znam jego nazwiska.Sprzedaje deski,łaty,więźbę i co tam jeszcze komu potrzeba po całkiem atrakcyjnych cenach.My za deski szalunkowe 32 mm (z małym oflisem ) płaciliśmy po 250zł za kubik! Plus dodatkowe 300 zł za transport.Deski ładne a gość solidny. Pozdrawiam!

Zakobi napisał

Witam:

pilnie: szukam 3-4 kubiki desek dł 4m /32 na strop

To jest telefon do stolarza z Kasinki Małej- 604 356 405- niestety nie znam jego nazwiska.Sprzedaje deski,łaty,więźbę i co tam jeszcze komu potrzeba po całkiem atrakcyjnych cenach.My za deski szalunkowe 32 mm (z małym oflisem ) płaciliśmy po 250zł za kubik! Plus dodatkowe 300 zł za transport.Deski ładne a gość solidny. Pozdrawiam!

Czy budujecie Sielankę?