AGACKA 25.10.2002 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Witaj Martula fajnie jest nas coraz wiecej więc może to nie takie głupie w tych czasach rozpoczynać budowę! Ja tez mam problem z drogą taki jak Twój tylko do tego jeszcze za wąska. Byłam w firmie co to robi drogi i po pierwsz powiedzieli poczekać do wiosny bo przy jesiennych roztopach wszystko spłynie.Potem wysypać kilka ciężarówek gruzu-polecam znaleźdź jak najbliżej bo transport też kosztuje i to nie mało-to wszystko rozsypać i kilka razy przejechać czymś cięższym i powinno byc dobrze. Co do basenu też posiadam w swoich Myślenicach (oczywiscie nieprywatny)i zamierzam obficie korzystać. Nie wiem jak u Was u mnie świeci piękne słońce choć zapowiadali deszcz więc chyba to dobry znak nnie? Pozdrowienia Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 25.10.2002 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Aga,Martula, problemy jednoczą; my również jestesmy przy drodze gminnej, ktorą nalezy utwardzić, wykonać po prostu Tylko nie rozumiem jednego, to my mamy zająć sie wykonaniem tejze drogi dojazdowej? Nie gmina? Nie straszcie dziewczyny. Wszyscy, którzy mamy działki przy tej (nieistniejacej) drodze, napisalismy do gminy z prośbą o jej wykonanie. Czy to nasz błąd? Pit, nie strasz pełnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.10.2002 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Bez odpowiedniego poparcia w gminie pewnie jej nie wykonaja, a juz na pewno nie wtedy kiedy Wam bedzie potrzebna. Powod: finanse, koniec roku, wybory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.10.2002 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Tak a propos tego co należy do obowiązków gminy a co do naszych.Powiedzcie jak załatwić oświetlenie drogi (taka lampa na słupie (może być moim) co reaguje na zciemnianie. Mamy działkę jakieś 200 m od drogi asfaltowej (4 sąsiadów) i chcemy „naszą” drogę oświetlić (wystarczy 1 lampa), bo naprawdę jest ciemno jak w d....Jak to zrobić? Do kogo uderzyć? Czy ktoś z was przerabiał ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.10.2002 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Jeżeli jest obok was jakiś słup ZE, to sprawa realna. Piszcie podania do gminy i Z.E. Obok nas po roku od pierwszego pisma ma zawinąć lampa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.10.2002 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 A jakie doswiadczenia masz na mysli?. Nie uwazam sie za "styranego doswiadczeniami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGACKA 25.10.2002 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Pitbull z tym tyraniem to rzeczywiście przesada a mnie chodzi o doswiadczenia czysto budowlane lub tez inne ale przyzwoite :smile:Jak to starzy górale mawiają wiedzy nigdy niedość potem łatwiej na cztery łapy upaść. Ajesli już mowa o czterech łapach to znawcy jak Zielona czy Ty "Piesiu" doradżcie. Marzy mi się wilczurek długowłosy koniecznie co powiecie o tej rasie? Może jakieś miejsca gdzie można takowe strworzonko nabyć? Całuski Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 25.10.2002 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Jam nie taka strachliwa Odpowiedzi od Gminy nie otrzymalismy jeszcze żadnej Pewnie ma racje Pitbull; wybory i tegoz typu sprawy są w tej chwili wazniejsze, niz nasza droga Tylko jeszcze nie wiedzą, że "nie ze mną takie numery bruner", i szybko mnie/nas nie spławią Trochę zartem trochę serio co wyzej napisałam, ale skoro udało mi sie przekonać mojego Gajusa do budowania domu, a nie było łatwo, wierzcie mi, to cała reszta będzie "drobiażdżkiem". Nie znam sie na wilczurach, kocham owczarki niemieckie i....... kundelki. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGACKA 25.10.2002 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Gajka ja miałam na myśli właśnie owczarka niemieckiego!!!tylko takiego z długim futerkiem Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.10.2002 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 A propos różnych piesów to ja jestem zielona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.10.2002 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 A założyciel grupy - jaro - to już o nas zapomniał. Wprowadza się czy co? 31 październikia już blisko - termin jego przeprowadzki - coraz bliżej szampana!Może wyśle grupowiczom po butelce z tej okazji.I to nie jest żadna prowokacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGACKA 25.10.2002 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Zielona opisz bliżej Swoja rasę? może chociaż wygląd zewnetrzny? To musi być zajmujace. Pozdrawiam Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.10.2002 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Aga.Coś się pokręciło na łączach.Moja rasa - ludzkaRasa mojego zwierzaka - królik miniaturka (tłuste, puchate zwierzątko w klatce - uwielbia ze mną gotować w kuchni - tzn. zawsze siedzi między moimi stopami). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGACKA 25.10.2002 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Zielona królik powiadasz czy za każdym razem w kuchni jest to ten sam królik? A jak lubisz go najlepiej przyżadzać? Ja żartuję oczywiście.A tak swoją drogą to powiedzcie czy Wy wszyscy jesteście niepracujacy albo na urlopach bo mnie jak tak dalej pójdzie z pracy wywalą nic tylko siedze na Forum Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zielona 25.10.2002 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 W pracy ... a jakże!Ale nie zawsze mam czas żeby tu siedzieć.A co do królika to do ust go nie biorę. [ Ta wiadomość była edytowana przez: Zielona dnia 2002-10-25 14:29 ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 25.10.2002 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 To ci przejdzie, ale entuzjazm jest zarazliwy. Mam w Myslenicach kolege ktory prowadzi hodowle owczarka niemieckiego. Pazypadkiem sie sklada ze ma 4 male psy. Jesli bedziesz zainteresowana to moge Ci na niego dac namiary. Psy z bardzo porzadnej rodziny. Matka utytuowana, ojca nie mialem przyjemnosci poznac, ale kolega do prawdy zacny czlowiek . Jesli psy sie wdadza w niego to beda doprawdy bardzo zdolne Krolik jest dobry, niektorym kroliki w czasaach krzyzysu ratowaly zycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 25.10.2002 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Z królika miniaturki nie będzie chyba obfitego posiłku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
forum_user 25.10.2002 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Zielona: jestem, żyję. Śledzę z przyjemnością ożywioną dyskusję -cieszę się, że "nowa krew" przyniosła powiew świeżości. Czasu jednak starcza ledwie na czytanie - pracy dużo. Ale w temacie dyskusji, czy 10-cio letni kot marki "dachowiec" płci kobiecej nadaje się na zwierzę obronne ? Przed myszami pewnie tak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gedzia 25.10.2002 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2002 Jestesmy z Krakowa, ale dopiero szukamy działki. W każdej chwili możemy stać sie waszymi sąsiadami. Pozdrowienia dla całej grupy krakowskiej. Gedzia i Ged Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gajka 26.10.2002 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2002 Gedzia, Jak to, jeszcze nikt Cię nie powitał W imieniu (mogę?) całej grupy mówię: Miło Cię widzieć (czytać) wśród nas Szef (Jaro) tegoż wątku wpadł na chwilkę, pomachał nam ręką i popędził dalej :smile: Po szampany ? Finito prac, zdaje się. Kot dachowiec jako zwierzę obronne? Wszystko może się zdarzyć Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts