Sloneczko 20.07.2009 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 Inna sprawa - jak ja komuś przesyłam informacje nie oczekuję natychmiastowych podziękowań Nie oczekiwałam podziękowań, tylko zainteresowania tematem (warto), którego gdzieś po drodze zagubiłeś, bo mój wpis już zdążył się bardzo oddalić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HeyBobik 20.07.2009 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2009 W każdym bądź razie u mnie na dachu nie mam żadnych dachówek wentylacyjnych . Jeżeli jednak się takowe stosuje należy pamiętać o zabezpieczeniu dziury wentylacyjnej przed wizytami nieproszonych gości / fruwających , bzyczących i kudłatych / ... Pablitoo, Zaintrygowałeś mnie. Czy spotkałeś się z przypadkiem, że komuś naszło jakiegoś "dziadostwa" przez dachówkę wentylacyjną ? Jak zabezpiecza się dachówki wentylacyjne ? Ja mam 6 takich dachówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 21.07.2009 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 W każdym bądź razie u mnie na dachu nie mam żadnych dachówek wentylacyjnych . Jeżeli jednak się takowe stosuje należy pamiętać o zabezpieczeniu dziury wentylacyjnej przed wizytami nieproszonych gości / fruwających , bzyczących i kudłatych / ... Pablitoo, Zaintrygowałeś mnie. Czy spotkałeś się z przypadkiem, że komuś naszło jakiegoś "dziadostwa" przez dachówkę wentylacyjną ? Jak zabezpiecza się dachówki wentylacyjne ? Ja mam 6 takich dachówek Mojejmu koledze szerszenie założyły gniazdo pod dachówkami w przestrzeni pomiędzy dachówką a folią paroprzepuszczalną - właśnie przez otwór dachówki wentylacyjnej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 21.07.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 O ile mi wiadomo te dachówki wentylacyjne mają jakieś siateczki czy coś w tym rodzaju pozakładany na tych wlotach powietrza,nie powinno tam nic włazić, no ale to może też zależy jakiej firmy dachówka itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 21.07.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 ja mam Creatona i nie mam nic takiego:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HeyBobik 21.07.2009 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Mojejmu koledze szerszenie założyły gniazdo pod dachówkami w przestrzeni pomiędzy dachówką a folią paroprzepuszczalną - właśnie przez otwór dachówki wentylacyjnej . O kurcze blade... Ja tam żadnych siateczek w dachówkach wentylacyjnych nie miałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 21.07.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Poszukuje solidnego wykonawcy kuchni na wymiar. A propos - gdzie w KRK udać się w celu oglądnięcia jakiś kuchni? Centrum Zakopianka, gdzie jeszcze? IKEA Eeee... Szukam czegoś extra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 21.07.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Poszukuje solidnego wykonawcy kuchni na wymiar. A propos - gdzie w KRK udać się w celu oglądnięcia jakiś kuchni? Centrum Zakopianka, gdzie jeszcze? IKEA Eeee... Szukam czegoś extra - proszę : kuchnie Scavolini - prezentacja ... - nasza to ta na dole ostatnia fota po prawej stronie / oczywiście indywidualny projekt i aranżacja / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.07.2009 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 I ode mnie: http://www.burbidge.pl/ http://www.burbidge.pl/images/kuchnie_wiejskie/02.jpg http://www.burbidge.pl/images/kuchnie_wiejskie/12.jpg http://www.burbidge.pl/images/kuchnie_wiejskie/04.jpg ale 60 tys. nie Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 21.07.2009 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 ale 60 tys. nie Twoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.07.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Cieplutka!!! Śliczna! Nasza IKEA za 9 tys... http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/IMG_1788.jpg http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/IMG_1790.jpg http://www.mloda.ekrakow.pl/!ola/IMG_1792.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 21.07.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Jak tak ogladam kuchnie... jestem facetem ale zalamuje mnie koszt kuchni:/ 1600zł - mb :/ to moje 200 tys założone na stan od teraz czyli stan sur zamkniety do zamieszaknia nie starczy:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 21.07.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Jak tak ogladam kuchnie... jestem facetem ale zalamuje mnie koszt kuchni:/ 1600zł - mb :/ to moje 200 tys założone na stan od teraz czyli stan sur zamkniety do zamieszaknia nie starczy:/ Ja do dzisiaj nie wiem / i nie chcę wiedzieć / ile kosztowała nasza kuchnia - i jestem przez to zdrowszy i szczęśliwszy - a żona jaka jest szczęśliwa - to jest warte wszystkich pieniędzy / wiem tylko ile kosztował nasz blat kuchenny z granitu - a mamy go kilka ładnych metrów - wiem bo sam go złatwiałem i kupowałem - i to mi wystarczy - bo jak sobie przypomnę to mnie mdli na samo wspomnienie / Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 21.07.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 wiem tylko ile kosztował nasz blat kuchenny z granitu - a mamy go kilka ładnych metrów - wiem bo sam go złatwiałem i kupowałem - i to mi wystarczy - bo jak sobie przypomnę to mnie mdli na samo wspomnienie / Moze w ciąży jesteś skoro cie tak mdli ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 21.07.2009 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 wiem tylko ile kosztował nasz blat kuchenny z granitu - a mamy go kilka ładnych metrów - wiem bo sam go złatwiałem i kupowałem - i to mi wystarczy - bo jak sobie przypomnę to mnie mdli na samo wspomnienie / Moze w ciąży jesteś skoro cie tak mdli ? Poczekaj , poczekaj - zobaczysz jak to jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 21.07.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 wiem tylko ile kosztował nasz blat kuchenny z granitu - a mamy go kilka ładnych metrów - wiem bo sam go złatwiałem i kupowałem - i to mi wystarczy - bo jak sobie przypomnę to mnie mdli na samo wspomnienie / Moze w ciąży jesteś skoro cie tak mdli ? Poczekaj , poczekaj - zobaczysz jak to jest Spoko juz mam zamówioną kuchnie Ceny od 10-16tys zł za praktycznie to samo. Wybrałem ofertę za 10tys ale to "znajomy" który robił juz mi meble więc wiem czego się moge spodziewać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulab 21.07.2009 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam, Ja ponownie pytam o parapety - moze ktoś kupował gdzie parapety wewnętrzne i moze sie pochwalić?? bede wdzieczna za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krk women 21.07.2009 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam potrzebuję troszkę zmienic kształt balkonu- czy znacie kogos kto mogłby to zrobic,kto zajmuje sie cięciem zbrojonego betonu? Powiem szczerze ze nie wiem czy da się to zrobić ale myśle ze ktoś z forumowiczów podpowie mi co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 21.07.2009 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam, Ja ponownie pytam o parapety - moze ktoś kupował gdzie parapety wewnętrzne i moze sie pochwalić?? bede wdzieczna za pomoc. Spytaj w Sokółce: http://www.sokolkasa.pl/?lang=pl&page=2&scid=14 Piszą, że mają salon firmowy na Powstańców 25a w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
HeyBobik 21.07.2009 14:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2009 Witam potrzebuję troszkę zmienic kształt balkonu- czy znacie kogos kto mogłby to zrobic,kto zajmuje sie cięciem zbrojonego betonu? Powiem szczerze ze nie wiem czy da się to zrobić ale myśle ze ktoś z forumowiczów podpowie mi co i jak Wydaje mi się, że widziałem na http://www.Gumtree firmę, która się ogłaszała w sprawie cięcia i wiercenia betonu z sensownymi cenami. Ja dzwoniłem do takich firm z szukając w Panoramie firm i PKT - trochę było za drogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts