Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

W każdym bądź razie u mnie na dachu nie mam żadnych dachówek wentylacyjnych .

Jeżeli jednak się takowe stosuje należy pamiętać o zabezpieczeniu dziury wentylacyjnej przed wizytami nieproszonych gości / fruwających , bzyczących i kudłatych / ...

Pablitoo,

Zaintrygowałeś mnie.

Czy spotkałeś się z przypadkiem, że komuś naszło jakiegoś "dziadostwa" przez dachówkę wentylacyjną ?

Jak zabezpiecza się dachówki wentylacyjne ? Ja mam 6 takich dachówek

W każdym bądź razie u mnie na dachu nie mam żadnych dachówek wentylacyjnych .

Jeżeli jednak się takowe stosuje należy pamiętać o zabezpieczeniu dziury wentylacyjnej przed wizytami nieproszonych gości / fruwających , bzyczących i kudłatych / ...

Pablitoo,

Zaintrygowałeś mnie.

Czy spotkałeś się z przypadkiem, że komuś naszło jakiegoś "dziadostwa" przez dachówkę wentylacyjną ?

Jak zabezpiecza się dachówki wentylacyjne ? Ja mam 6 takich dachówek

Mojejmu koledze szerszenie założyły gniazdo pod dachówkami w przestrzeni pomiędzy dachówką a folią paroprzepuszczalną - właśnie przez otwór dachówki wentylacyjnej .

Poszukuje solidnego wykonawcy kuchni na wymiar.

A propos - gdzie w KRK udać się w celu oglądnięcia jakiś kuchni?

Centrum Zakopianka, gdzie jeszcze? :roll:

IKEA :D

Eeee... :wink: Szukam czegoś extra :lol:

- proszę : kuchnie Scavolini - prezentacja ... - nasza to ta na dole ostatnia fota po prawej stronie / oczywiście indywidualny projekt i aranżacja / :D

Jak tak ogladam kuchnie... jestem facetem ale zalamuje mnie koszt kuchni:/

1600zł - mb :/ to moje 200 tys założone na stan od teraz czyli stan sur zamkniety do zamieszaknia nie starczy:/

Ja do dzisiaj nie wiem / i nie chcę wiedzieć / ile kosztowała nasza kuchnia :lol: - i jestem przez to zdrowszy i szczęśliwszy - a żona jaka jest szczęśliwa - to jest warte wszystkich pieniędzy 8)

/ wiem tylko ile kosztował nasz blat kuchenny z granitu - a mamy go kilka ładnych metrów - wiem bo sam go złatwiałem i kupowałem - i to mi wystarczy - bo jak sobie przypomnę to mnie mdli na samo wspomnienie :lol: /

wiem tylko ile kosztował nasz blat kuchenny z granitu - a mamy go kilka ładnych metrów - wiem bo sam go złatwiałem i kupowałem - i to mi wystarczy - bo jak sobie przypomnę to mnie mdli na samo wspomnienie :lol: /

Moze w ciąży jesteś skoro cie tak mdli ? ;)

Poczekaj , poczekaj - zobaczysz jak to jest :lol:

wiem tylko ile kosztował nasz blat kuchenny z granitu - a mamy go kilka ładnych metrów - wiem bo sam go złatwiałem i kupowałem - i to mi wystarczy - bo jak sobie przypomnę to mnie mdli na samo wspomnienie :lol: /

Moze w ciąży jesteś skoro cie tak mdli ? ;)

Poczekaj , poczekaj - zobaczysz jak to jest :lol:

Spoko juz mam zamówioną kuchnie ;)

Ceny od 10-16tys zł za praktycznie to samo. Wybrałem ofertę za 10tys ale to "znajomy" który robił juz mi meble więc wiem czego się moge spodziewać.

Witam potrzebuję troszkę zmienic kształt balkonu- czy znacie kogos kto mogłby to zrobic,kto zajmuje sie cięciem zbrojonego betonu? Powiem szczerze ze nie wiem czy da się to zrobić :oops: ale myśle ze ktoś z forumowiczów podpowie mi co i jak :D

Wydaje mi się, że widziałem na http://www.Gumtree firmę, która się ogłaszała w sprawie cięcia i wiercenia betonu z sensownymi cenami.

Ja dzwoniłem do takich firm z szukając w Panoramie firm i PKT - trochę było za drogo.