Sloneczko 26.07.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Stal z dowozem i na dobrych warunkach w "Gór-hucie": http://www.gorhut.com.pl/ . Wjazd jest od Makuszyńskiego, gdzieś na początku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon_J 27.07.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witam Potrzebuje kupić takie coś Nawet nie wiem jak to sie nazywa 3/4 szt W castoramie znajdziesz, w okolicach kabli elektrycznych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychopak 27.07.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witam, Czy ktoś robił i może polecić kogoś od balustrady schodowej nierdzerwki? PozdrawiamKrzysiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrober1975 27.07.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Stal z dowozem i na dobrych warunkach w "Gór-hucie": http://www.gorhut.com.pl/ . Wjazd jest od Makuszyńskiego, gdzieś na początku. dzięki SłONECZKO.Sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MAREKKASIA 27.07.2009 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Witam, Czy ktoś robił i może polecić kogoś od balustrady schodowej nierdzerwki? Pozdrawiam Krzysiek Teko z Niepołomic - super ale dosyć drogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 27.07.2009 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 mam pytanko ile wasi fachowcy brali za fundamenty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netspiker 27.07.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Odkupię rozdzielkę budowlaną do zasilania placu budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pan Roman 27.07.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Zlecał ktoś może wykonanie elementów z nierdzewki? - konkretnie ramka do kominka mnie interesuje (zespawane 4 kawałki kątownika). Będę wdzięczny za namiar na firmę, która działa w temacie. Dziękuję z góry.PR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychopak 28.07.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witam, Czy ktoś robił i może polecić kogoś od balustrady schodowej nierdzerwki? Pozdrawiam Krzysiek Teko z Niepołomic - super ale dosyć drogo No nawet bardzo drogo... W najtanszej opcji jak widze na stronce 690zł netto (+22%!), bez montażu (!). Szukam dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 28.07.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Czy znacie kogoś kto mógłby poprawić okucie kominów ? Przecieka a chciałbym skończyć ocieplenie dachu. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Savik 28.07.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Odkupię rozdzielkę budowlaną do zasilania placu budowy. Mam rodzielkę z gniazdami 380 v i 230v. Jeśli Cię interesuje to daj znać na Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 28.07.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Czy znacie kogoś kto mógłby poprawić okucie kominów ? Przecieka a chciałbym skończyć ocieplenie dachu. pozdr Ciekawe. U mnie to samo. Nabrałem już przekonania, że moja ekipa po prostu nie potrafi tego naprawić i muszę znaleźć kogoś innego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 28.07.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 a kto wam robił te rzeczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Markoebelo 29.07.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Mi robiła ekipa od budowy domu do stanu sur otwartego.Generalnie ok ale woda gdzieś przecieka albo miedzy okuciem a klinkierem albo wchodzi fugą między cegłami klinkierowymi i spływa sobie do srodka.Podobno 300 zł kosztuje poprawka jednego komina + moja blacha , wydaje sie trochę dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 29.07.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 to Ci ladnie spiepszyli komin , u mnie nacinali klinkier i wpuszczali blache a oprocz tego wszystko smarowali sylikono-klejem tubka 30 zl ale widac warto nic nie przecieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 30.07.2009 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Mi też kominy robiła ekipa od całego stanu surowego. Też mi nacinali komin i wpuszczali blachę, też smarowali wszystko uszczelniaczem dekarskim i co z tego jak przecieka... Rozmawiałem z jednym kolesiem i powiedział, że za naprawę chce 400 zł od komina. Dużo cholera. A do tego trzeba kupić nową blachę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 30.07.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 no ok a firma budujaca co nie moze poprawic? dlatego ja nie wypłaciłem całosci pieniedzy do dnia dzisiejszego za dach - jest ok ale maja poprawic jeszcze 2 rzeczy i dopiero wtedy dostana kase.Maja pomalowac zacięcia dachowki i przyciąć folie bo za duzo wchodzi do rynny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 30.07.2009 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Mi też kominy robiła ekipa od całego stanu surowego. Też mi nacinali komin i wpuszczali blachę, też smarowali wszystko uszczelniaczem dekarskim i co z tego jak przecieka... Rozmawiałem z jednym kolesiem i powiedział, że za naprawę chce 400 zł od komina. Dużo cholera. A do tego trzeba kupić nową blachę... Jejku, a dlaczego nie zgłosisz tej ekipie, że są poprawki, tylko chcesz komuś innemu płacić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edit-blondi 30.07.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 no jasne niech poprawiają ci co budowali. U mnie też były problemy z kominami. Ekipa poprawiała chyba 4-5 razy. I jak sie okazało nie była to wina okucia kominów. Mam kominy murowane , ocieplone styropianem i na to tynk. I okazło się, że woda przecieka przez otwory wentylacyjne. Połączenie styropianu i komina nie było szczelne i woda wpływała zamiast do komina to między styropian a komin. Dopiero jak to szczelnie zasmarowali jakimś klejem to mam święty spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 30.07.2009 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 Wg mnie najlepiej jest nie wyplacic calosci kasy za wybudowanie - i poczekac na sporą ulewę wtedy wszystko widac jak na dłoni - u mnie np jest błąd w projekcie jest duzy kosz i rozlewa się tylko na 2 dachowkach do rynny - przelewało - zadzwonilem przyjechali od razu bo potrzebowali kase . Sugeruje robic tak samo nie ma problemow typu podjedziemy - a nie podjezdzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts