eurotukan 09.08.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 Cześć Krakowiaczki Gdzie w Krakowie można kupić tanie i fajne drzwi do mieszkania? Może znacie jakieś adresy, strony www? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 09.08.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2009 kiedys ktoś polecał AFB czy jakoś tak mają fabryczkę na igołomskiej przed "meksykiem" - tym barem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 10.08.2009 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Czy macie wprowadzona rure kanalizacyjna w jakas wentylacje? albo specjalny kominek dla wentylacji? Generalnie mam problem... bo hydraulik kazal mi wyprowadzic rure z lazienki górnej poza połać dachową - jednak jak czytam na internecie nie bedzie ciągu jesli będzie rura poziomo szła a tak musi isc zebym przeszedł nią z łazienki do sypialni gdzie jest główny komin i 1 wolna wentylacja:/ W kuchni mam przewidziane 2 wentylacje i na korytarzu na pietrze jedna - zastanawia mnie to po co ? jakies pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetik 10.08.2009 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ludzie naprawdę nikt nie jest na etapie zakupu więźby?? Obawiam się że jak nie znajdę kogoś to za 3 belki zapłacę mniej niż za transport... Odzywajcie się please Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RMK 10.08.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ludzie naprawdę nikt nie jest na etapie zakupu więźby?? Obawiam się że jak nie znajdę kogoś to za 3 belki zapłacę mniej niż za transport... Odzywajcie się please Nam w sumie jedna dłuuuga belka została , bo zapomnieliśmy, że nie słupy tylko mury będą podpierać dwie płatwy, więc jeśli potrzebne tylko 3 to zawsze możesz pociąć pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 10.08.2009 07:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ludzie naprawdę nikt nie jest na etapie zakupu więźby?? Obawiam się że jak nie znajdę kogoś to za 3 belki zapłacę mniej niż za transport... Odzywajcie się please Nam w sumie jedna dłuuuga belka została , bo zapomnieliśmy, że nie słupy tylko mury będą podpierać dwie płatwy, więc jeśli potrzebne tylko 3 to zawsze możesz pociąć pozdrawiamy Ja własnie pociałem to co mi zostało z więźby. Prawie 2m3 odpadków do palenia w kominku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 10.08.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ludzie naprawdę nikt nie jest na etapie zakupu więźby?? Obawiam się że jak nie znajdę kogoś to za 3 belki zapłacę mniej niż za transport... Odzywajcie się please Nam w sumie jedna dłuuuga belka została , bo zapomnieliśmy, że nie słupy tylko mury będą podpierać dwie płatwy, więc jeśli potrzebne tylko 3 to zawsze możesz pociąć pozdrawiamy Ja własnie pociałem to co mi zostało z więźby. Prawie 2m3 odpadków do palenia w kominku.. Sprawdzałes czy CI sie to pali?))) JA mialem takie same zamierzenie... Robilismy ognisko i kawałek lezał nie chcialo mi sie go odnosic na miejsce gdzie mamy drzewo składowane wrzuciłem do ogniska i to sie nie chcialo palic!! Okopciło się na zewnatrz i taki niebieski ogien - od impregnacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RMK 10.08.2009 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 WITAM NIE BYŁO NAS TU OK 3-4 TYGODNIE mam mały problem na budowie dom niby już stoi ale musiałem wypier ...... majstra z budowy miał sie zabrać za więżbę ale ..... sie obraził jak 3 tygodnie temu zapyaliśmy go "kiedy wkońcu skończy bo zacznaliśmy w kwietniu a zraz będzie sierpień ..... a do dachu daleko" dokończył murowac nawet szybko i....... znikł .....zaczeły sie wymówki ze to , ze tamto, ze za pare dni, ze telefon .. nie ważne - gościa już nie ma , ale mam jego betoniarke narzedzia i klucze do zamkniętego garażu jak on mnie przetrzymywał i nie odbierał telefonów, tak teraz mi jakoś cieżko odebrac ) SZUKAM KOGOŚ DO DACHU - WIEM ZE ZA 2 DNI MI NIKT NIE PRZYJDZIE ALE TAK WE WRZEŚNIU z planowanego tynkowania w tym roku już nic - ale dach zrobic muszę jak sobie liczą za dach? - dwu spadowy, prosty ok 250 metrów, dachówka ceramiczna jakieś namiary - tylko ludzie konkretni i solidni U nas powierzchnia dachu ok. 230m, więźba zrobiona w dwa dni, a teraz czekamy jak wrócą położyć dachówkę, bo zakończyliśmy podmurowania i kominy. Cena bardzo ale to bardzo konkurencyjna, jeżeli nikogo nie znajdziesz, to w przyszłym tyg. będą u nas i mogę zapytać, daj znać pozdrawiamy R&M&K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 10.08.2009 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Czy mozecie polecic kogos konkretnego do zrobienia ocieplenia poddasza? Od razu szukamy kogos do ocieplenia domu styropianem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RMK 10.08.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ludzie naprawdę nikt nie jest na etapie zakupu więźby?? Obawiam się że jak nie znajdę kogoś to za 3 belki zapłacę mniej niż za transport... Odzywajcie się please Nam w sumie jedna dłuuuga belka została , bo zapomnieliśmy, że nie słupy tylko mury będą podpierać dwie płatwy, więc jeśli potrzebne tylko 3 to zawsze możesz pociąć pozdrawiamy Ja własnie pociałem to co mi zostało z więźby. Prawie 2m3 odpadków do palenia w kominku.. Sprawdzałes czy CI sie to pali?))) JA mialem takie same zamierzenie... Robilismy ognisko i kawałek lezał nie chcialo mi sie go odnosic na miejsce gdzie mamy drzewo składowane wrzuciłem do ogniska i to sie nie chcialo palic!! Okopciło się na zewnatrz i taki niebieski ogien - od impregnacji A ścinki też chcieliśmy do kominka(bo u nas impregnacja bez kolorów typu niebieski, różowy czy zielony) więc drewienko się ładnie prezentowało, ale znajomy powiedział, że tylko w bardzo wysokiej temp. np w piecu można próbować to palić, właśnie ze względu na impregnację a szkoda bo zawsze to jakaś oszczędność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ngel 10.08.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 potrzebuję kogoś do zrobienia projektu przyłącza wody sprawa raczej prosta bo wodę mam w działce ale projekt być musi. A gdyby jeszcze miał ktoś ekipę d owykonania tego przyłącza to będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 10.08.2009 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Ludzie naprawdę nikt nie jest na etapie zakupu więźby?? Obawiam się że jak nie znajdę kogoś to za 3 belki zapłacę mniej niż za transport... Odzywajcie się please Nam w sumie jedna dłuuuga belka została , bo zapomnieliśmy, że nie słupy tylko mury będą podpierać dwie płatwy, więc jeśli potrzebne tylko 3 to zawsze możesz pociąć pozdrawiamy Ja własnie pociałem to co mi zostało z więźby. Prawie 2m3 odpadków do palenia w kominku.. Sprawdzałes czy CI sie to pali?))) JA mialem takie same zamierzenie... Robilismy ognisko i kawałek lezał nie chcialo mi sie go odnosic na miejsce gdzie mamy drzewo składowane wrzuciłem do ogniska i to sie nie chcialo palic!! Okopciło się na zewnatrz i taki niebieski ogien - od impregnacji U mnie to drewno lezalo od listopada na zewnatrz wiec z impregnacji został co najwyżej kolor. Pali się całkiem dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Vafel 10.08.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 potrzebuję kogoś do zrobienia projektu przyłącza wody sprawa raczej prosta bo wodę mam w działce ale projekt być musi. A gdyby jeszcze miał ktoś ekipę d owykonania tego przyłącza to będę wdzięczna Polecam mojego speca. Kontakt wysłałem na priw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 10.08.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 potrzebuję kogoś do zrobienia projektu przyłącza wody sprawa raczej prosta bo wodę mam w działce ale projekt być musi. A gdyby jeszcze miał ktoś ekipę d owykonania tego przyłącza to będę wdzięczna Polecam mojego speca. Kontakt wysłałem na priw. Możwe któraś z firm proponowanych tutaj; http://forum.muratordom.pl/post3539687.htm#3539687 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
airbuss 10.08.2009 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 mam do otenkowania 1 sciane w garazu ( pod montaz drzwi garazowych). Nie wiecie gdzies o jakims fachowcu (moze byc samouk ) z okolic Skawiny?? Bo roboty nie jest wiele ale sam niestety nie podejme sie tego zadania. Z góry dziekuja za odpowiedz.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 10.08.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 witajcie, Czy montował ktoś z Was okna Oknoplusa? Ja jestem o krok od podpisania umowy na okna tej firmy (profile Brugman ,okucia Winkhaus). Dealerem oraz montującym jest firma KNAPCZYK (Myślenice, Sidzina). Ktoś może korzystał z ich usług? Drugie sprawka to szprosy okienne, moim zdaniem fajnie okna wyglądają z tym dodatkiem. Ale czy nie ma jakichś większych minusów tego ozdobnika? Nie mam zielonego pojęcia... Dzięki za uwagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 10.08.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2009 Czy wiecie gdzie tanio mogę zakupić trochę ziemi na obsypywanie fundamentów oraz piachu do zasypu(okolice Krakowa)? Pozdrawiam i ewentualnie dziękuje za odpowiedź ja ci oddam za darmo oczywiście transport twój - okolice wawrzeńczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 11.08.2009 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 witajcie, Czy montował ktoś z Was okna Oknoplusa? Ja jestem o krok od podpisania umowy na okna tej firmy (profile Brugman ,okucia Winkhaus). Dealerem oraz montującym jest firma KNAPCZYK (Myślenice, Sidzina). Ktoś może korzystał z ich usług? Drugie sprawka to szprosy okienne, moim zdaniem fajnie okna wyglądają z tym dodatkiem. Ale czy nie ma jakichś większych minusów tego ozdobnika? Nie mam zielonego pojęcia... Dzięki za uwagę ja kupowałam od nich okno do mieszkania. Spora różnica w porównaniu do innych firm, zarówno jeśli chodzi o jakość jak i o cenę Powiem tak, okno super, ale w mieszkaniu założyłam okna 2 różnych firm, jedne i drugie świetnie się trzymają, a różnica w wycenie okien do całego mieszkania to były 2 tysiące zł! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RMK 11.08.2009 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 Ludzie naprawdę nikt nie jest na etapie zakupu więźby?? Obawiam się że jak nie znajdę kogoś to za 3 belki zapłacę mniej niż za transport... Odzywajcie się please Nam w sumie jedna dłuuuga belka została , bo zapomnieliśmy, że nie słupy tylko mury będą podpierać dwie płatwy, więc jeśli potrzebne tylko 3 to zawsze możesz pociąć pozdrawiamy to się pochwaliłam, że nam zostało trochę więźby i...1szt. już zmieniła właściciela!!! tyle tylko, że pod osłoną nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RMK 11.08.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2009 witajcie, Czy montował ktoś z Was okna Oknoplusa? Ja jestem o krok od podpisania umowy na okna tej firmy (profile Brugman ,okucia Winkhaus). Dealerem oraz montującym jest firma KNAPCZYK (Myślenice, Sidzina). Ktoś może korzystał z ich usług? Drugie sprawka to szprosy okienne, moim zdaniem fajnie okna wyglądają z tym dodatkiem. Ale czy nie ma jakichś większych minusów tego ozdobnika? Nie mam zielonego pojęcia... Dzięki za uwagę Okien Oknoplusa bliżej nie znam, znam za to ich profil i okucia i to wg mnie jest ok wiem to na 100% Co do szprosów małż też sobie je wymyślił, i jeśli już to zdecydowanie te wew. szybowe, bo przynajmniej wygoda przy myciu, które na bank będzie należało do mnie :wink: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts