kar_ma 17.09.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Czy ktokolwiek wie, gdzie mogę kupić w Krakowie wapno chlorowane (do dezynfekcji latryny)? Pytałam już w Leroyu i Castoramie, ale nie ma, a jest mi to coraz bardzie potrzebne. Znalazłam tylko na allegro z przesyłką z Wa-wy 1,5 kg za 15 zł + 11 zł wysyłka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon_J 18.09.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Szukam kogos z Krakowa lub okolic kto mialby na zbyciu 5-7 dachowek Creaton Balance, kolor dowolny (chociaz najlepiej miedzany). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 18.09.2009 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Potrzebuje kupic płyty gk rigipsa i profile gdzie w Krakowie lub okolicach maja dobre ceny moze ktos sie orientuje? Też jesteśmy tym tematem zainteresowani. Może ktoś pomoże? Skawina ul Radziszowska. Skład Pol-bud. Kupowałem u nich płyty KG rigips'a. Ceny ci nie podam bo nie pamiętam teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 18.09.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Czy ktokolwiek wie, gdzie mogę kupić w Krakowie wapno chlorowane (do dezynfekcji latryny)? Pytałam już w Leroyu i Castoramie, ale nie ma, a jest mi to coraz bardzie potrzebne. Znalazłam tylko na allegro z przesyłką z Wa-wy 1,5 kg za 15 zł + 11 zł wysyłka... chcesz tym myć latrynę czy zdezynfekować to co jest pod spodem ? Jeżeli to co jest pod to kup tabletki do szamba. Szybciej się rozłozy i nie będzie woniać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 18.09.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 chcesz tym myć latrynę czy zdezynfekować to co jest pod spodem ? Jeżeli to co jest pod to kup tabletki do szamba. Szybciej się rozłozy i nie będzie woniać. Chodzi o systematyczne dezynfekowanie "zawartości" sławojki. Znałam tylko sposób z wapnem (rozrabia się z wodą i wlewa do dołka). Ale dzięki za podpowiedź z tabletkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
situla 18.09.2009 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Dla zainteresowanych z Krakowa i okolic, pozostało mi na budowie 5 palet cegły pełnej ciemna czerwień ręcznie formowanej z Cegielni Hoffmanowskiej. Cegła przeznaczona na elewacje, ogrodzenia itp. Mogę przesłać zdjęcia. Odbiór własnym transportem na terenie Krakowa. Kontakt pod nr tel. 503-014-964 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaKrakow 18.09.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam Potrzebuja dobra i w miare niedroga firme robiaca zabudowy balkonów.. Jesli macie jakies sprawdzone firmy to prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełG 18.09.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 U mojej Mamy robiła firma ze Skawiny Alumark - niezbyt tanio ale po 4 latach nadal OK. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia77 18.09.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam Czy ktoś mógłby mi polecić kogoś solidnego od alarmów? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 18.09.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam Czy ktoś mógłby mi polecić kogoś solidnego od alarmów? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Ja mogę. Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 18.09.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam Czy ktoś mógłby mi polecić kogoś solidnego od alarmów? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Ja mogę. Poszło na priv. Nie ma co na priv - http://www.napad.pl - polecam chłopaków - co prawda ja sam swój system alarmowy montowałem , konfigurowałem i uruchamiałem - ale od nich wszystkie podzespoły systemu kupowałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
franzkru 18.09.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam Czy ktoś mógłby mi polecić kogoś solidnego od alarmów? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Ja mogę. Poszło na priv. Nie ma co na priv - http://www.napad.pl - polecam chłopaków - co prawda ja sam swój system alarmowy montowałem i konfigurowałem - ale od nich wszystkie podzespoły systemu kupowałem . To ja w takim razie dalej polecam mojego. Centrala integra 64. U niego 464 netto. Na tej stronce widzę cene 489netto. itd. średnio 5% taniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 18.09.2009 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Szukam kogos z Krakowa lub okolic kto mialby na zbyciu 5-7 dachowek Creaton Balance, kolor dowolny (chociaz najlepiej miedzany). miałem to samo 2 dni temu kupiłem bez problemu w Trapezie na zakopiańskiej - fakt po 6 zł ale dostałem od razu - kolor miedz angoba moja dachówka leży na skladzie w nierpołomicach ale nie chciałem rozcinać palet szkoda by było jakby sie rozleciały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 18.09.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Kup sobie podchloryn sodu w hurtowni chemicznej Krakchemia na ul Półanki /kolo rybitw/ jest to w płynie i jest stosowane do dezynfekcji. Ceny nie znam ale tanie. chcesz tym myć latrynę czy zdezynfekować to co jest pod spodem ? Jeżeli to co jest pod to kup tabletki do szamba. Szybciej się rozłozy i nie będzie woniać. Chodzi o systematyczne dezynfekowanie "zawartości" sławojki. Znałam tylko sposób z wapnem (rozrabia się z wodą i wlewa do dołka). Ale dzięki za podpowiedź z tabletkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SylwiaKrakow 19.09.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 To znowu ja... Zna ktos moze jakiegos dobrego solarza z Krakowa?? Potrzebuje zrobic polki w garderobie, szafe wnekowa i szafki do lazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_ma 19.09.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Kup sobie podchloryn sodu w hurtowni chemicznej Krakchemia na ul Półanki /kolo rybitw/ jest to w płynie i jest stosowane do dezynfekcji. Ceny nie znam ale tanie. O super! Dzięki, myślę, że to będzie najlepsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 20.09.2009 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Czy ktios z was kupowal okna Jezierskiego u dielera w Myslenicach?Zalezy mi na opinii o ich montarzystach.Poszukuje tez jakiegos pkt gdzie moglabym wycenic-kupic antracytowa podbitek PVC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 20.09.2009 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Gdzie kupowaliscie parapety wewnętrzne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 20.09.2009 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Gdzie kupowaliscie parapety wewnętrzne? - z jakiego materiału ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polski00012 20.09.2009 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 Gdzie kupowaliscie parapety wewnętrzne? Zewnetrzne i wewnetrzne brałem z : Zilmex na ul makuszyńskiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts