Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 30,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• Majka

3527

• Agacka1719499039

2723

• pitbull

2291

• zbyszekP

1611

Najaktywniejsi w wątku

Potrzebuje kupic płyty gk rigipsa i profile gdzie w Krakowie lub okolicach maja dobre ceny moze ktos sie orientuje?

Też jesteśmy tym tematem zainteresowani. Może ktoś pomoże?

Skawina ul Radziszowska. Skład Pol-bud. Kupowałem u nich płyty KG rigips'a.

Ceny ci nie podam bo nie pamiętam teraz.

Czy ktokolwiek wie, gdzie mogę kupić w Krakowie wapno chlorowane (do dezynfekcji latryny)? Pytałam już w Leroyu i Castoramie, ale nie ma, a jest mi to coraz bardzie potrzebne. Znalazłam tylko na allegro z przesyłką z Wa-wy 1,5 kg za 15 zł + 11 zł wysyłka... :-?

chcesz tym myć latrynę czy zdezynfekować to co jest pod spodem ? Jeżeli to co jest pod to kup tabletki do szamba. Szybciej się rozłozy i nie będzie woniać.

chcesz tym myć latrynę czy zdezynfekować to co jest pod spodem ? Jeżeli to co jest pod to kup tabletki do szamba. Szybciej się rozłozy i nie będzie woniać.

Chodzi o systematyczne dezynfekowanie "zawartości" sławojki. Znałam tylko sposób z wapnem (rozrabia się z wodą i wlewa do dołka). Ale dzięki za podpowiedź z tabletkami.

Dla zainteresowanych z Krakowa i okolic, pozostało mi na budowie 5 palet cegły pełnej ciemna czerwień ręcznie formowanej z Cegielni Hoffmanowskiej.

Cegła przeznaczona na elewacje, ogrodzenia itp.

Mogę przesłać zdjęcia.

Odbiór własnym transportem na terenie Krakowa.

Kontakt pod nr tel. 503-014-964

Witam :) Czy ktoś mógłby mi polecić kogoś solidnego od alarmów? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam :)

Ja mogę. Poszło na priv.

Nie ma co na priv - http://www.napad.pl - polecam chłopaków - co prawda ja sam swój system alarmowy

montowałem , konfigurowałem i uruchamiałem - ale od nich wszystkie podzespoły systemu kupowałem .

Witam :) Czy ktoś mógłby mi polecić kogoś solidnego od alarmów? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam :)

Ja mogę. Poszło na priv.

Nie ma co na priv - http://www.napad.pl - polecam chłopaków - co prawda ja sam swój system alarmowy

montowałem i konfigurowałem - ale od nich wszystkie podzespoły systemu kupowałem .

To ja w takim razie dalej polecam mojego.

Centrala integra 64. U niego 464 netto. Na tej stronce widzę cene 489netto. itd. średnio 5% taniej.

Szukam kogos z Krakowa lub okolic kto mialby na zbyciu 5-7 dachowek Creaton Balance, kolor dowolny (chociaz najlepiej miedzany).

:)

miałem to samo 2 dni temu

kupiłem bez problemu w Trapezie na zakopiańskiej - fakt po 6 zł ale dostałem od razu - kolor miedz angoba :)

moja dachówka leży na skladzie w nierpołomicach ale nie chciałem rozcinać palet :) szkoda by było jakby sie rozleciały

Kup sobie podchloryn sodu w hurtowni chemicznej Krakchemia na ul Półanki /kolo rybitw/ jest to w płynie i jest stosowane do dezynfekcji. Ceny nie znam ale tanie.

Chodzi o systematyczne dezynfekowanie "zawartości" sławojki. Znałam tylko sposób z wapnem (rozrabia się z wodą i wlewa do dołka). Ale dzięki za podpowiedź z tabletkami.