Piotr_M 28.09.2009 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Mam do sprzedania stemple budowlane - lokalizacja k.ZielonekZainteresowanych proszę o kontakt na priva lub maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 28.09.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 3. Potrzebuje barierki na 2 balkony polecicie kogos? - myslielismy o drewnie ale jednak zdecydujemy sie chyba na kute Ja robiłem balustrady żelazne kute / z kutymi elementami roślinnymi / na moje balkony u ślusarza/kowala w Zielonkach - jak się wyjeżdża z Zielonek na Skałę na końcu miejscowości jest reklama gościa . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 28.09.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 1.A kto wam robil wszystkie papiery do szamba? u mnie nei zrobili tego przy pozwoleniu:/ Jakie papiery ? W pozwoleniu miałem napisane że ścieki będą gromadzone w szczelnym wybieralnym zbiorniku i tyle - potem to już jak napisałem - oświadczenie kierbuda i atest zbiornika dołączony do kompletu dokumetów do PINB i to wszystko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 28.09.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 1.A kto wam robil wszystkie papiery do szamba? u mnie nei zrobili tego przy pozwoleniu:/ Jakie papiery ? W pozwoleniu miałem napisane że ścieki będą gromadzone w szczelnym wybieralnym zbiorniku i tyle - potem to już jak napisałem - oświadczenie kierbuda i atest zbiornika dołączony do kompletu dokumetów do PINB i to wszystko . A u mnie w pozwoleniu nic o tym nie ma bo w zagospodarowaniu terenu opisano " wstepna lokalizacja oczyszczalni" realizowana w 2 etapie inwestycji I teraz musze zalatwiac papiery do szamba:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 28.09.2009 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Zadzwoń do PINB i zapytaj - wg mnie nie bedziesz musiał żadnej extra papierologii robić - skoro oczyszczalnia nie wypaliła z wiadomych względów montujesz szambo i tyle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 28.09.2009 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Zadzwoń do PINB i zapytaj - wg mnie nie bedziesz musiał żadnej extra papierologii robić - skoro oczyszczalnia nie wypaliła z wiadomych względów montujesz szambo i tyle ... podobno trzeba zrobic szambo na zgloszenie - zeby to zrobic trzeba projekt zagospodarowania , uzgodnic zudp itp :/ Zdecydowalismy sie jednak na kamienne parapety:) Polecicie kogos? Mam na mysli marmur lub konglomerat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 28.09.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Zadzwoń do PINB i zapytaj - wg mnie nie bedziesz musiał żadnej extra papierologii robić - skoro oczyszczalnia nie wypaliła z wiadomych względów montujesz szambo i tyle ... podobno trzeba zrobic szambo na zgloszenie - zeby to zrobic trzeba projekt zagospodarowania , uzgodnic zudp itp :/ Być może - ja jak napisałem już w PnB miałem to zaznaczone takoż i ZUDP i projekt miałem robiony ... Zdecydowalismy sie jednak na kamienne parapety:) Polecicie kogos? Mam na mysli marmur lub konglomerat Dobry wybór - marmur odradzam - jest za miękki i mniej trwały no i bardziej chłonny - jak już płacić to za materiał niezniszczalny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PawełG 28.09.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam Nareszcie startujemy z budową - Głogoczów.Poszukuję: blaszaka, desek szalunkowych, gruzu itd.Najchętniej Południe Krakowa.Prośba o informacje na PWPozdrawiamPaweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 28.09.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Zdecydowalismy sie jednak na kamienne parapety:) Polecicie kogos? Mam na mysli marmur lub konglomerat Dobry wybór - marmur odradzam - jest za miękki i mniej trwały no i bardziej chłonny - jak już płacić to za materiał niezniszczalny Czyli co konglomerat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 28.09.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Czyli co konglomerat?? Twój wybór ... - sprawdź ceny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 28.09.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Jak marmur jest miękki to ja jestem.....A co wy zamierzacie na tym parapecie robić? Gwoździe wbijać?!Owszem marmur ma wady - czyli jest zimy i trzeba go czyścić preparatami o ph neutralnym ale jak o tym pamiętasz to jest super. no chyba że macie za dużo pieniędzy .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 28.09.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Jak marmur jest miękki to ja jestem..... A co wy zamierzacie na tym parapecie robić? Gwoździe wbijać?! Owszem marmur ma wady - czyli jest zimy i trzeba go czyścić preparatami o ph neutralnym ale jak o tym pamiętasz to jest super. no chyba że macie za dużo pieniędzy .... Oczywiście nie jest miekki jak drewno - nie o to mi chodziło - ale jest bardziej podatny na zarysowania , jest bardziej nasiąkliwy i podatny na zabrudzenia , plamy , zacieki etc - a w wypadku parapetów zewnętrznych to ma znaczenie ... - o to mi chodziło - cena marmuru jest tożsama z granitem a ten z kolei jest jest tych wad pozbawiony ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 28.09.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Sek w tym ze nie mamy ...A mozecie polecic kogos kto robi ladne marmurowe parapety? U mnie kupe kasy wyjdzie parapet bo jest pustak 38 i okno zamontowane 2 cm od krawedzi zewnetrznej Nie wiem ile ma szerokosc okna platinium ale mysle ze okolo 10 cm wiec parapet wyjdzie z 30 cm :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 28.09.2009 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Jak marmur jest miękki to ja jestem..... A co wy zamierzacie na tym parapecie robić? Gwoździe wbijać?! Owszem marmur ma wady - czyli jest zimy i trzeba go czyścić preparatami o ph neutralnym ale jak o tym pamiętasz to jest super. no chyba że macie za dużo pieniędzy .... Oczywiście nie jest miekki jak drewno - nie o to mi chodziło - ale jest bardziej podatny na zarysowania , jest bardziej nasiąkliwy i podatny na zabrudzenia , plamy , zacieki etc - a w wypadku parapetów zewnętrznych to ma znaczenie ... - o to mi chodziło - cena marmuru jest tożsama z granitem a ten z kolei jest jest tych wad pozbawiony ... Ale ja to potrzebuje na wewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 28.09.2009 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Tym bardziej - to już moje doświadczenia - miałem w mieszkaniu w Krakowie paraperty wewnetrzne z marmuru - taki kaprys który mój ojciec lat temu kupę zrealizował - parapety piękne - niestety po kilku/nastu latach przebarwił się od zacieków wodnych po przelaniu kwiatków , ślady i zacieki po podstawkach i doniczkach były nie do usunięcia ... Ale - każdy robi jak uważa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 28.09.2009 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Za granit licza sobie 1800 zl m2 a marmur max 500 roznica znnnaaaaaaaaaaaaaaaaczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 28.09.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Za granit licza sobie 1800 zl m2 a marmur max 500 roznica znnnaaaaaaaaaaaaaaaaczna Zrób tak jak napisałem Ci na pw - ja jak szukałem granitu na blat kuchenny i parapety to też chodziłem po sklepach i firmach sprzedających te materiały - w Kamico w Krakowie o mało się nie przewróciłem jak usłyszałem ceny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 28.09.2009 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Za granit licza sobie 1800 zl m2 a marmur max 500 roznica znnnaaaaaaaaaaaaaaaaczna LINK - chyba z cenami nie jest tak źle ... LINK2 - zobacz tutaj - oferty z Małopolski ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piotr_M 28.09.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Za granit licza sobie 1800 zl m2 a marmur max 500 roznica znnnaaaaaaaaaaaaaaaaczna Zrób tak jak napisałem Ci na pw -... Jeśli można to też proszę o podpowiedź w temacie szukania parapetów zewnętrznych z kamienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aki-aki 28.09.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witajcie, mam do sprzedania stemple - tak na oko ok 250.*4 złDługość ok 270-280Ok 7k. desek poszalunkowych * 300zl Koło 1 palety pustaków porotherm 30. Odbiór własny - Skotniki Zainteresowanych proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts