lakk 03.10.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witaj Agacka ile to już lat minęło, jak Was odwiedziłem? Ja mam blachodachówkę z firmy "Blachotrapez" z Rabki, http://www.blachotrapez.com.pl/ a przedstawicielstwa mają w naszej okolicy, na pewno Siepraw i Libertów, ale chyba też Myślenice. Dawali pisemną gwarancję na 20 Lat (tylko czy ja tyle pożyję) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł A 03.10.2009 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witam. Wiem że jest dział ogłoszeń , ale to tak przy okazji. Pozostała mi jeszcze końcówka stempli ok. 140 szt ponad 3 m.Rejon Michałowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PanPaniSmith 03.10.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 a dlaczego? Ja mam parkiet, wcześniej tez miałam parkiet dębowy i nie mogę się przekonać do paneli /i na szczęście nie muszę/ parkiet możesz za kilka lat przecyklinować i ponownie pomalować, jest piękny, ciepły i "NIE TUPIE" ja mam parkiet i już nigdy więcej. Przechodzę na panele na piętrze i płytki na dole. Na panele wydałem 45zł/m2. Na parkiet musiałbym wydać około 200zł (?) i to pewnie na ten tańszy. Mam 250m2 podłóg. Za tą różnicę moge sobie posłuchać tego tupania. Mi to nie przeszkadza. Tutaj gdzie mieszkam mam panele od 11lat. Stopień zużycia na tych kładzionych 8lat temu jakies 10%. Czyli wychodzi że w ciągu 40 lat mogę mieć 4 różne podłogi w cenie parkietu. Dzięki.. nie przemawia to do mnie. Parkiet mam w całym domu i cyklinowanie tej podłogi wymaga wyprowadzenia się z domu. Przekładanie mebli z pomieszczenia do pomieszczenia.. Po prostu konserwacja tej podłogi jest tak kłopotliwa, a po cyklinowaniu, przy dzieciach w domu tak szybko się niszczy.. Wolę panele i płytki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 03.10.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Aga wstydze sie ale jakos sprobuje sie przelamac Kupowalem w Abito (http://www.abito.pl) - przedstawiciel Bratexu, szwedzka blacha, blachodachowke typu Era. auuuua ... bolalo tylko przez chwile ... ale ta ekstaza potem ... hmmm - musimy to powtorzyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.10.2009 17:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Witaj Agacka ile to już lat minęło, jak Was odwiedziłem? Ja mam blachodachówkę z firmy "Blachotrapez" z Rabki, http://www.blachotrapez.com.pl/ a przedstawicielstwa mają w naszej okolicy, na pewno Siepraw i Libertów, ale chyba też Myślenice. Dawali pisemną gwarancję na 20 Lat (tylko czy ja tyle pożyję) Oj nie przesadzaj nie wyglądałeś na takiego co to stoi nad grobem I jak Ci się daszek sprawuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 03.10.2009 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 Aga wstydze sie ale jakos sprobuje sie przelamac Kupowalem w Abito (http://www.abito.pl) - przedstawiciel Bratexu, szwedzka blacha, blachodachowke typu Era. auuuua ... bolalo tylko przez chwile ... ale ta ekstaza potem ... hmmm - musimy to powtorzyc Dzięki że się przełamałeś uff było ostro....nie wiem czy się odważę powtórzyć Jak dawno ją kładłeś i jak się sprawuje do dziś? Bo też na taką ostrzę zęby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lakk 03.10.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 I jak Ci się daszek sprawuje? Nie przecieka, a zresztą sama przyjedź i zobacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 04.10.2009 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 lakk ależ to zabrzmiało.... wiesz teraz jeżdżę po hurtowniach i składach budowlanych i takich tam, innymi słowy z czasem u mnie kiepsko. Mało czasu na tą budowę kurteczka za późno mi się ekipa pozbierała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 05.10.2009 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Wielkie dzięki Rencia....czekam niecierpliwie bo za tydzień ruszam z dachem Witam ! Z tego co poleca kolega to Firma Bratex w hurtowni F.H.U.P Big na Jasnogórskiej - ceny w zależności od blachy . Ale z tego co czytałam to Bratexa masz bliżej gdzieś w Libertowie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 05.10.2009 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Proszę !!!! Wystarczyła że Agacka się na forum pojawiła to i reszta starych forumowiczów GK też się ujawnia! Pozdrawiam wszystkich ujawnionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.10.2009 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Protestuje ... wcale nie jestem taki stary Aga. Blacha po 2 latach bez uwag - bez korozji, kolor bez zmian, pieknie sie swieci Mam prelaq nova typ Era. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 05.10.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 POMOCY ! Zamówiłem ceramikę do łazienki, wpłaciłem zaliczkę. Firma : LAVABO Zakopiańska 56 paw. 4 30-418 Kraków 12 267 25 40 Towar miał być 2 tygodnie temu, nie ma kontaktu, w biurze cisza. Czy znacie ww firmę, czy mam lecieć na policję, co o nich sądzić ? Cholera mnie zaraz trafi, łazienka rozbabrana, pomóżcie ! J Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 05.10.2009 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Protestuje ... wcale nie jestem taki stary No tak na forum 7 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.10.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ale z przerwami co zdecydowanie przyczynia sie do mojego odmlodzenia ... ale no masz tak mi w papiery zagladnac ... CBA czy co a ja na pewno dzialki na Helu nie chcialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.10.2009 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Pit a może coś z hazardem?? Dzięki kochani za wszystkie info. Głowa mi zaraz eksploduje od tych wszystkich wiadomości...ale będzie bałagan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 05.10.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 ...... a ja na pewno dzialki na Helu nie chcialem To się zrobi żeś chciał a! i haczyk będzie gotowy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 05.10.2009 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Ja nie mam szczescia w hazardzie. Ja z tych od roboty i milosci Rencia no wlasnie czuje ze mi sie jakis hak ... nie powiem gdzie wbil ... bo to by bylo nie parlamentarne ale to chyba dlatego ze agrest wyrywalem . Ale, ale ... ostatnio podobno Zbyszek jezdzil po Polsce sprawdzac gdzie by tu jeszcze mozna automat do gry wstawic ... a ja mam tyle miejsca ... jakby poprosil tobym upchnao z 2 sztuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 05.10.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Jak pięknie powiedziane od roboty i miłości....ciekawe ta kolejność to przypadkowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 06.10.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Rencia no wlasnie czuje ze mi sie jakis hak ... nie powiem gdzie wbil Przyjechać i wyciągnąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 06.10.2009 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 No po takim oświadczeniu Pit się nie opędzi od różnych propozycji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts