redpradnik 06.10.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Gdzie kupić studzienki rewizyjne??Potrzebuje na zagięcia kanalizacji - 2 szt Dzwoniłem do ślusarczyka on ma jedynie kręgi betonowe ( wg mnie drogie) i trzeba by było zrobić dziure w betonie i osadzic na jakims kleu wolal bym cos gotowego i plastikowego moze ktos kupowal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 06.10.2009 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Słoneczko.. .. a słyszałaś coś o kolesiach z LAVABO Pzdr J ...a jak co to 2 granaty w świątecznym ubraniu.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 06.10.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Wiesz co? Spróbuj ich odwiedzać i dzwonić w dni powszednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szymon_J 07.10.2009 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Gdzie kupić studzienki rewizyjne?? Potrzebuje na zagięcia kanalizacji - 2 szt Dzwoniłem do ślusarczyka on ma jedynie kręgi betonowe ( wg mnie drogie) i trzeba by było zrobić dziure w betonie i osadzic na jakims kleu wolal bym cos gotowego i plastikowego moze ktos kupowal? Sprobuj w Semexie ( http://www.semex.pl/ ), ja kupowalem tam studnie drenarskie, potrafili sprowadzic w miare szybko i w calkiem przyzwoitej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ravik3 07.10.2009 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Grupo Krakowska!Czy ktoś może polecić mi ekipę do układania kostki solidną ale nie rujnujacą kieszeni:)Czy ktoś już ma jakieś doświadczenie w wyborze kostki (myślę o betonowej). Jaka firma? Gdzie kupić? Jakie ceny za robociznę?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 07.10.2009 14:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Mam mozliwosc "sprowadzenia" drzewa do kominka - brzoza , dąb od goscia ktory mi przywoził więźbe na dach - życzy sobie 150 zł za m3 ścinanego w tym roku wiec nadaje sie do palenia z arok - na allegro ceny od 180-200 plus transport Jednak jednorazowo przywozi 15-20 m3 - czy ktos z Was nie byłby zainteresowany?Nie porąbane - w balach 1 metrowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 07.10.2009 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Mam mozliwosc "sprowadzenia" drzewa do kominka - brzoza , dąb od goscia ktory mi przywoził więźbe na dach - życzy sobie 150 zł za m3 ścinanego w tym roku wiec nadaje sie do palenia z arok - na allegro ceny od 180-200 plus transport Jednak jednorazowo przywozi 15-20 m3 - czy ktos z Was nie byłby zainteresowany? Nie porąbane - w balach 1 metrowych powiem szczerze... że bez rewelacji i do tego trzeba brać duże ilości, w lesie brzoza kosztuje 130 i do tego trzeba doliczyć transport, więc w najgorszym wypadku wyjdzie to samo ale ilość dowolna. Za 170 zł ja kupiłem 3 tygodnie temu buka już pociętego tylko do porąbania a za 180 gość sprzedawał porąbany. Także jak dla mnie cena średnia, ale to moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 07.10.2009 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Mam mozliwosc "sprowadzenia" drzewa do kominka - brzoza , dąb od goscia ktory mi przywoził więźbe na dach - życzy sobie 150 zł za m3 ścinanego w tym roku wiec nadaje sie do palenia z arok - na allegro ceny od 180-200 plus transport Jednak jednorazowo przywozi 15-20 m3 - czy ktos z Was nie byłby zainteresowany? Nie porąbane - w balach 1 metrowych Zastanów się czy aby naprawdę warto ... Sto pięćdziesiąt za kubik dębu i brzozy / brzoza mało kaloryczna jest / w metrówkach - czyli trzeba to pociąć piłą i porąbać na ćwiartki - kupa pracy - naprawdę kupa - wiem bo kilka metrówek jaworu miałem i nieźle się narobiłem - ale ja miałem kilka metrówek - a Ty piszesz o kilkudziesięciu metrach przestrzennych ! Jak chcesz to dam Ci namiary na gościa z Wadowic od którego rok i dwa lata temu drewno do kominka brałem - z dowozem na miejsce życzył sobie wówczas 175zł/mp bucyny i grabiny pociupanej w ćwiartki / minimum 5mp / - czyli najlepszego drewna do kominka . Jakie teraz ma ceny nie wiem . Ja za 150zł /mp w metrówkach dębu i brzozy nigdy bym nie dał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 07.10.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Mam mozliwosc "sprowadzenia" drzewa do kominka - brzoza , dąb od goscia ktory mi przywoził więźbe na dach - życzy sobie 150 zł za m3 ścinanego w tym roku wiec nadaje sie do palenia z arok - na allegro ceny od 180-200 plus transport Jednak jednorazowo przywozi 15-20 m3 - czy ktos z Was nie byłby zainteresowany? Nie porąbane - w balach 1 metrowych powiem szczerze... że bez rewelacji (...) Dokładnie - moje zdanie jest takie same ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 07.10.2009 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Mam mozliwosc "sprowadzenia" drzewa do kominka - brzoza , dąb od goscia ktory mi przywoził więźbe na dach - życzy sobie 150 zł za m3 ścinanego w tym roku wiec nadaje sie do palenia z arok - na allegro ceny od 180-200 plus transport Jednak jednorazowo przywozi 15-20 m3 - czy ktos z Was nie byłby zainteresowany? Nie porąbane - w balach 1 metrowych powiem szczerze... że bez rewelacji i do tego trzeba brać duże ilości, w lesie brzoza kosztuje 130 i do tego trzeba doliczyć transport, więc w najgorszym wypadku wyjdzie to samo ale ilość dowolna. Za 170 zł ja kupiłem 3 tygodnie temu buka już pociętego tylko do porąbania a za 180 gość sprzedawał porąbany. Także jak dla mnie cena średnia, ale to moja opinia. Ok a mozesz sie podzielic namiarami na dostawce? Bo za buka mi krzyczą 200 zł z tamtego roku za 190 z tego Ja sie zgadzam ze to cena nie rewelacja ale nie mialem alternatywy Tak u lesniczego mozna kupic za 120 ale do tego transport... 1 kubik podobno wazy okolo 800 kg to na przyczepke tego nie wezme Wole to wziasc nie połupane bo zdecydowanie wiecej tego wejdzie na 1 m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 07.10.2009 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Ok a mozesz sie podzielic namiarami na dostawce? jasne: tel 664494755, ja tego gościa znalazłem na allegro i miałem szczęście bo był ode mnie kilka wiosek, wziąłem pełny transport 5 kubików i nic nie płaciłem za transport. Zadzwoń i popytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 07.10.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Potrzebuje wyczyścić wylewkę przed położeniem fliz i paneli - czy jest moze w Krakowie wypozyczalnia odkurzaczy wodnych np Karchera? Samo zebranie kurzy nie wystarcza mam błoto wtarte w wylewke:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 07.10.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 A ile spalacie tego drewna w kominku przez rok. Są już może doświadczeni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 07.10.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Mam okna z oknoplastu - 3 drzwi balkonowych nie owiera sie poprawnie - czy wg Was regulacja w ramach gwarancji jes tplatna pewnie tak ale wole sie upewnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 07.10.2009 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 W Oknoplanie, http://www.oknoplan.pl/, którego nieraz chwaliłam, wszelkie regulacje są bezpłatne, a okna po ponad roku używania sprawują się świetnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 08.10.2009 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 A ile spalacie tego drewna w kominku przez rok. Są już może doświadczeni? Ja w zeszłym roku - zimą rzeczjasna - puściłem przez komin ca 5mp . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 08.10.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Mam okna z oknoplastu - 3 drzwi balkonowych nie owiera sie poprawnie - czy wg Was regulacja w ramach gwarancji jes tplatna pewnie tak ale wole sie upewnic U mnie cała stolarka drewniana - producent HOHENSEE - w ciągu dwóch lat dwa razy fachmani przyjeżdżali do regulacji okien i drzwi - wszystkie wizyty bezpłatne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 08.10.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 o oknoplaście niestety same złe rzeczy słyszałam.... sama mam oknoplusa już 4 lata żadnych zastrzeżeń regulację w tym roku też zrobili mi w ramach gwarancji , do nowego budynku nie ryzykowałam wzięłam sprawdzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wujor 08.10.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 o oknoplaście niestety same złe rzeczy słyszałam.... sama mam oknoplusa już 4 lata żadnych zastrzeżeń regulację w tym roku też zrobili mi w ramach gwarancji , do nowego budynku nie ryzykowałam wzięłam sprawdzone U mnie już za tydzień Oknoplus wchodzi. Tak z ciekawości - u którego przedstawiciela Oknoplusa kupowałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychopak 08.10.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 Witam,A ja mam takie pytanko - gdzie zaopatrywać się w płyty meblowe, systemy dzrwi przesuwnych akcesoria meblowe etc (mam zamiar wybudować szafę...), oraz blaty kuchenne? Ktoś się może niedawno zaopatrywał... PozdrawiamKrzysiek Ps. Mogę polecić sklep internetowy magicznalazienka.pl (w krakowie), gość ma fajne rabaty. (grzejniki, piece, ceramika, armatura etc.) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts