rencia 09.10.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 OK - trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.10.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 nie ma co się smutać....ot taka moja wada..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 09.10.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Mam to samo Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.10.2009 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 nie lubię ułatwiać co niektórym........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 09.10.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 nie lubię ułatwiać co niektórym........... Wiem. Wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 09.10.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ja też wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 09.10.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ale znacie mój mailik.....bardzo chętnie pooglądam Wasze osiągnięcia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 09.10.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Ok a mozesz sie podzielic namiarami na dostawce? jasne: tel 664494755, ja tego gościa znalazłem na allegro i miałem szczęście bo był ode mnie kilka wiosek, wziąłem pełny transport 5 kubików i nic nie płaciłem za transport. Zadzwoń i popytaj. ma tyllko tegoroczne drzewo:/ 180 za buka - szczapy 50 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 10.10.2009 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 I co traka cisza? Przecież was chyba jeszcze śniegiem nie zasypało!!! lepiej może żeby nie padało póki dekarz się nie pojawi i dachu nie postawi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lolek30 11.10.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Witam , poszukuję godnego polecenia Kierbuda. Ma być fachowo i odpowiednio upierdliwie . Budowa w rejone Kalwarii Zebrzydowskiej\- Wadowic.. Początek realizacji za tydzień Może kogoś doradzicie .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 11.10.2009 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Zrobili nam zabudowę poddasza przy łączeniu płyty ze ścianą dali siatkę i na to gładź , tynki mamy cementowo wapienne iteraz mam problem jak z tego wyjsc:/nie chce zarzucac scian gładzią zeby się zrównać z ich "siatką" :/ mace pomysl? najlepiej bylo by skuc troche tynku i tam wpuscic siatke ale za pozno:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 11.10.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Zrobili nam zabudowę poddasza przy łączeniu płyty ze ścianą dali siatkę i na to gładź , tynki mamy cementowo wapienne iteraz mam problem jak z tego wyjsc:/ nie chce zarzucac scian gładzią zeby się zrównać z ich "siatką" :/ mace pomysl? najlepiej bylo by skuc troche tynku i tam wpuscic siatke ale za pozno:( Z tego co się orientuję, to połączenie płyta/ściana powinno być ślizgowe. U mnie robili tak, że gładzili do paska papierowego, tak aby nie dotykac ściany gładzią, pasek się póxniej odcina na równo z płytą, a szczelinę wykańcza się akrylem. Dzięki temu później nie pęka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 11.10.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Zrobili nam zabudowę poddasza przy łączeniu płyty ze ścianą dali siatkę i na to gładź , tynki mamy cementowo wapienne iteraz mam problem jak z tego wyjsc:/ nie chce zarzucac scian gładzią zeby się zrównać z ich "siatką" :/ mace pomysl? najlepiej bylo by skuc troche tynku i tam wpuscic siatke ale za pozno:( Z tego co się orientuję, to połączenie płyta/ściana powinno być ślizgowe. U mnie robili tak, że gładzili do paska papierowego, tak aby nie dotykac ściany gładzią, pasek się póxniej odcina na równo z płytą, a szczelinę wykańcza się akrylem. Dzięki temu później nie pęka. no wlasnie ja tez tak sadzilem ze zrobia... ale powiedzieli ze akryl wg nich sie nie sprawdza - mieli sytuacje ze ich zawiodl i i tak jakies łączenie pękało a na siatce jeszcze nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paczka 11.10.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Czy macie wentylację mechaniczną?Do której firmy uderzyć po projekt i resztę ,żeby nie pójść z torbami, a było dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 12.10.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Zrobili nam zabudowę poddasza przy łączeniu płyty ze ścianą dali siatkę i na to gładź , tynki mamy cementowo wapienne iteraz mam problem jak z tego wyjsc:/ nie chce zarzucac scian gładzią zeby się zrównać z ich "siatką" :/ mace pomysl? najlepiej bylo by skuc troche tynku i tam wpuscic siatke ale za pozno:( Z tego co się orientuję, to połączenie płyta/ściana powinno być ślizgowe. U mnie robili tak, że gładzili do paska papierowego, tak aby nie dotykac ściany gładzią, pasek się póxniej odcina na równo z płytą, a szczelinę wykańcza się akrylem. Dzięki temu później nie pęka. no wlasnie ja tez tak sadzilem ze zrobia... ale powiedzieli ze akryl wg nich sie nie sprawdza - mieli sytuacje ze ich zawiodl i i tak jakies łączenie pękało a na siatce jeszcze nigdy To by się zgadzało, bo to ma być szczelina kontrolowana. Jak zrobią na siatce to faktycznie nie popęka, ale pewnie za to popeka np. na środku, bo te dwie połacie pracują osobno. Ale ja się za bardzo nie znam. Podpytaj na wątku o zabudowie poddasza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EWA-S 12.10.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Z domu tymczasowego w ok.Łuczyc-Kocmyrzów pow.krakowski zaginęła suczka biała podhalanka- nieufna,ktokolwiek widział ktokolwiek słyszał bardzo prosze o pilną wiadomość. przeklejone z dzialu zwierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.10.2009 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Bry skoro świt:-) czy ktoś coś słyszał o ociepleniu klimatu? kiedy odpuści ta zima? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 13.10.2009 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Bry skoro świt:-) czy ktoś coś słyszał o ociepleniu klimatu? kiedy odpuści ta zima? Hej W kwietniu 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 13.10.2009 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 to nie jest śmieszne....ja jeszcze nie mam dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 13.10.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 to nie jest śmieszne....ja jeszcze nie mam dachu UPS http://www.meteoprog.pl/pl/weather/Krakow/ - pogoda nie nastraja optymistycznie - zimno i bedzie jeszcze zimniej - pod koniec października to nawet i lekki mróz przepowiadają - no i deszcz i śnieg / zależy od regionu Krakowa - u mnie - KRK północ - to nawet mrozy do -7 stopni i śnieg ... / PS. Chyba najwyższy czas odpalić c.o w domku - kominek już zaczyna nie wystarczać ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts