angela82 02.11.2009 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 po wykonaniu - wszystko sprawdzone na szczelność - instalacja wodna, instalacja CO, zarówno miedź jak pcv - podłogówka i grzejniki. do tego do wody mam wyjście na zewnętrzna ścianę w kotłowni-do szlaufa ogrodowego, a za licznikiem mały zaworek do napuszczania wody do instalacji, do spuszczania wody z CO zostawilismy wolny odpływ - najwyżej rurę od pieca się do niego "wsadzi". w trakcie pracy wymienili nam tez licznik od wody (rozsadzony w zimie), założyli manometr za licznikiem - takie drobne niedociągnięcia poprawiali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 02.11.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 (...)+ połączenie kotłowni gazoej do węglowej - połączenie tych dwuch piecy - odcinek ok 4mb SUMA 2500zł.(...) A tak z ciekawości - jak Ci fachowcy połączyli obie instalacje c.o. - gazową i kotła stałopalnego ?? - bo przecie sam wymiennik kosztuje kilkaset ładnych złotych / w zależności od mocy rzeczjasna / - co w stosunku do podanej przez Ciebie kwoty nie jest małym składnikiem ... ?? No i jeszcze mała dygresja - bo tak dokładnie się rozpisałaś o całej instalacji - a gdzie reduktor w instalacji wody na przyłączu , no i gdzie zawór antyskażeniowy ?? - wymagany przepisami - tak na marginesie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
salatar 03.11.2009 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 co myslicie o murowaniu w tym momencie ??? w nocy jest na minusie ok -3stopnie zostało mii pare cegieł na kominach - są jakieś dodatki do tego ???czy odpuscić juz sobie ?? boje sie ze mi sie zaparawa rozleci po pewnym czasie ?? podpowiedzcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 03.11.2009 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 A kominy z jakiej cegły murujesz ? - zwykła czerwona czy klinkier ? - jak zwykła to do zaprawy można zastosować dodatki przeciw zamarzaniu / do -15 stopni / , natomiast klinkier muruje się na specjalnych zaprawach do klinkieru - sprawdź czy też można stosować takie dodatki i muruj - aż tak wielkich przymrozków nie ma więc nie ma co się martwić ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 03.11.2009 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 a jak masz mocowane do ściany/podłogi, gwoździkami? Tak przy okazji: listwy drewniane kupowaliśmy w sklepie internetowym: http://www.listwy-przypodlogowe.pl/ i jesteśmy bardzo zadowoleni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.11.2009 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Do ściany kołkami rozporowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 03.11.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Zabieram sie powoli za kompletowanie dokumentów do oddania domu do uzytku...I mam 2 pytania: Podpisalem umowe z enionem , uzgodnilem ZUDP zrobili przyłącze do skrzynki okazuje sie ze w jednym miejscu rozni sie powykonawcza z zudpem o ponad 1 metr Bede robil szambo i przyłącze zaprojektowane przez projektanta przebiegac bedzie przez jodełki ktore posadzilem w tym roku - czy mozna odsunac sie o jakies 2 metry ? - ale w głąb działki - zbiorniki w tym samym miejscu Czy te 2 powody moga byc problematyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Carlos1 03.11.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 @redpradnik Kto by się przejmował takimi pierdołami ?? Pozdrowienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 03.11.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 w sensie ze mi nikt nie odpisze? czy nie przejmowac sie inna trasa przyłączy? Gdzie mozna w Krk kupic lustra do lazienki na wymiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 03.11.2009 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 w sensie ze mi nikt nie odpisze? czy nie przejmowac sie inna trasa przyłączy? Gdzie mozna w Krk kupic lustra do lazienki na wymiar? Ja zamawiałem na ul. Jakuba na Kazimierzu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMa1719505844 03.11.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Gdzie mozna w Krk kupic lustra do lazienki na wymiar? W Grudniku na Kuźnicy widziałam na jednym z luster naklejone namiary na firmę robiącą lustra na wymiar - można od razu zobaczyć, czy firma warta zainteresowania:-) pozdrK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KaMa1719505844 03.11.2009 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Gdzie mozna w Krk kupic lustra do lazienki na wymiar? W Grudniku na Kuźnicy widziałam na jednym z luster naklejone namiary na firmę robiącą lustra na wymiar - można od razu zobaczyć, czy firma warta zainteresowania:-) pozdrK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
redpradnik 03.11.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 W grudniku bylem raz i o raz za duzo , nie mila obsluga , malo wiedzaca na temat kabin - i drogo jak cholera kupilem cala ceramike w megalazienki o 2000 taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Emer 03.11.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Gdzie mozna w Krk kupic lustra do lazienki na wymiar? Spróbuj tutaj: http://www.krakszklo.pl. Do niedawna byli w Krakowie, teraz niestety przenieśli się trochę dalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pam 03.11.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Gdzie mozna w Krk kupic lustra do lazienki na wymiar? Spróbuj tutaj: http://www.krakszklo.pl. Do niedawna byli w Krakowie, teraz niestety przenieśli się trochę dalej... Krakszkło mi odradzali - drogo i kosmiczne terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 03.11.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 zadzown do szklarza na ul Powstańców /kolo Batowic/ 412 95 95 http://www.qurek.pl ja tam kupowałam, rano zamowienie, popołudniu odbiór. Nie zaomnij kupić specjalnego silikonu do luster Ceny lustra Srebrne 4 mm - 80 zl/m2 Srebrne 5 mm - 100 zl/m2 Gdzie mozna w Krk kupic lustra do lazienki na wymiar? Spróbuj tutaj: http://www.krakszklo.pl. Do niedawna byli w Krakowie, teraz niestety przenieśli się trochę dalej... Krakszkło mi odradzali - drogo i kosmiczne terminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marepel 03.11.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 zamaskowali łebki śrub? czy nie? a jak tak to jak? Do ściany kołkami rozporowymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 03.11.2009 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Nie maskowali. Są to mosiężne, z płaskimi łebkami śrubki krzyżaczkowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OGC 04.11.2009 05:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Krakszkło mi odradzali - drogo i kosmiczne terminy. Mam inne wrażenia. Korzystałem z ich usług 3 razy. Lustra na wymiar. Jedno okrągłe. Terminy typu: parę dni. Z tym, ze to były małe lustra (największe około 80x120 - juz nie pamiętam ) Co do cen to jakoś nie szukałem innych, więc może rzeczywiście większe. Teraz mają siedzibę w Niepołomicach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 04.11.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Krakszkło mi odradzali - drogo i kosmiczne terminy. Mam inne wrażenia. my robilismy u nich dwa dość duże lustra (90 x 190) całość kosztowała nas - z transportem - 500 zł; nie wiem jak ma sie to w porównaniu do konkurencji, bo nie znaleźliśmy takowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts